Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
135
Favori
234.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce kendi telefonum için eskiyi kapıda yenile sürecini tamamladım.

Kurye gelmeden önce yedek alın iclouddan çıkış yapın diye haber verdi, itunes yedeğini almıştım imei numarasını doğruladı, fiziksel kontrol yaptı, faceid kontrolü yapıldı, koruma camı vardı onu çıkarttık sisteme girdi bilgileri işlem tamamlandı, telefonu sıfırladım sim kartı çıkarttım kutusunu da verdim yeni telefonu aldım işlem bitti. 13 256 gb modeli hepsiburada takas desteğiyle 31.440 liraya verdim üstüne 27.710 lira verdim. 16 128 gb deniz mavisi aldım, çin üretimi. Ekran samsung sarı ekran ve dokunmatik sorunu görünmüyor şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Kasım 2024; 21:46:7 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Eski cihazın Kutusunu faturasını istiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Generaloberst11 kullanıcısına yanıt

Telefon harici hiçbir şey istenmiyor ama kutusunu verirseniz alıyor çünkü telefonu getmobil'e göndermek için hiçbir kutu v.s. kullanmıyorlar, gelen ürünün kutusuna balonlu poşete sarıp koyup gönderiyorlarmış.

• 16 pro sipariş etmiştim. Ancak forumdaki dokunmatik ekran sorunlarından dolayı vazgeçtim. Ürün kargo şubesinde. Hb nin uygulamasından iptal edilmiyor. Hb müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Nasıl iptal edebilirim siparişi?

• Hepsiburada'daki değiş tokuş hakkında bir sorum olacak. 3 gün içerisinde verilen teklif adım adım 3 bin azaldı. Bu sistem borsa fiyat artan azalan bir sistem mi yoksa sürekli olara düşüş müş görülüyor? Hiç aksi halde yükselen bir teklifle karşılaşan oldu mu? Çünkü diğer sitelerdeki fiyat değişmezken hepsiburada tarafında oldukça haraketli.

Hepsijet müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsiniz ama ertesi gün iptal işlemi oluyor eğer dağıtıma çıkmadıysa teslim edilemedi / gönderinize iptal işlemi uygulanmıştır yazıyor. Akşam gibi de hepsiburada sistemine yansıyor iptal işlemi ve direkt para iade aşamasına geçiyor 1-2 saat sonra da iade gerçekleşiyor karta.

• Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt

Teklifleri hepsiburada değil getmobil şirketi yapıyor, piyasa durumu ve ellerindeki stok durumuna göre teklif değişiyor teklif azaldığı gibi artabiliyor da.

• Sürekli öteleniyor kurye bizi eve esir etti. 39 tl tanımlayarak müşteri memnuniyetini sağladıklarını sanıyorlar sanırım. 2 tane ip13 aldım hanıma ve çocuğa. . Biri bugün biri çarşamba gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxplanck

Sürekli öteleniyor kurye bizi eve esir etti. 39 tl tanımlayarak müşteri memnuniyetini sağladıklarını sanıyorlar sanırım. 2 tane ip13 aldım hanıma ve çocuğa. . Biri bugün biri çarşamba gözüküyor.
    Geldi şimdi biri değişti darısı diğerine

• ip13 256 hiçbir ezik vuruk çizil tamir vs yok 27 bin teklif geldi şaka mı abi ya

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

31.440’a verdim geçen hafta hepsiburada ek takas desteğiyle.

• İki hafta önce 34.500 ile başladı, ardından 32.400, 31.200 anlık olarak da 30.118,00TL ye teklif sunuyorlar.

• 11.11'de iphone 13 sipariş ettim. Kapıda yenile olarak. 12 sinde faturası kesildi. 15 inde teslim gözüktü. Hala en ufak hareket yok. Müşteri hizmetlerini aradım yoğunluk vs dediler. Hepsiburada beni aradı hala gelmedi mi vs şeklinde iptal edebiliriz yada 3 gün içinde stoga girerse göndeririz dediler. Kesilen faturada imei vs belli zaten. Kargoya hiç verilmedi gözüküyor. Gelse burada uzasa diyecem ki kapıda yenile olduğu için sistemsel. 2 Hafta izindeydim bu haftada gelmese ben şehir değiştiricem. Saçma sapan bir durum oldu.

Daha önce bu tarz bir süreç yaşayan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 18 Kasım 2024; 19:49:25 >
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

Kendim 2 kez satın alım yaptım ilkinde cumartesi gecesi sipariş verdim pazar akşamı fatura kesildi 1-2 saat sonra da kargoya verildi, salı günü mersin'e ulaştı fakat fiyat çok düştüğü için kargoda iptal ettirdim dağıtıma çıkmadan, geçen hafta pazartesi günü sabah 11 gibi tekrar sipariş verdim akşam 6 gibi faturası kesildi ve kargoya verildi perşembe sabahı mersin'e ulaştı cuma günü dağıtıma çıktı ve işlemleri tamamladık, tabi ben 16 aldım 13'de bir stok sorunu olabilir biraz daha bekleyin olmazsa adres değişikliği yaparsınız.

• En düşük fiyat teklifini hb veriyor şuan. Teknosa mağazalarından hemen yapılabiliyor mu değişim kampanyası?
    Edit : Teknosa mağazalarında hemen yapılabiliyormuş işlemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Generaloberst11 -- 18 Kasım 2024; 21:53:15 >

O zaman ben de gidip bir bakayım tekliflerine, artı olarak destek kampanyası var mıdır acaba?

• maxplanck M kullanıcısına yanıt
    neyi kontrol ettiler hocam cihazjn pil vs baktılar mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt

Samsung da bazı modellerde 4bin TL ye kadar destek var. Ama piyasaya göre 10 bin tl pahalıya satıyorlar benim istediğim telefonu  

Benim hedef iPhone 16 Pro 256GB, takas için iPhone 13 256GB. Bakalım bu durumda nasıl olacak.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    İmei numarasına bakıyor direkt girdiğin numara ile aynı mı diye. Kozmetik durumuna bakıyor birde. Kutusu ile teslim ettim. Varsa alıyım dedi kutuyu. Olmasa da sıkıntı yok sanırım

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.