Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dark Reaver , shahk289 , shahk289 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.902
Cevap
121
Favori
222.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gcb1903

Karttan ne çekerse onu fatura ediyor. Bu durumda 31 çekiyor ve haliyle fatura 31 bin TL olarak gelir.

Nasıl 31 çekiyor hocam 35k ödüyorsunuz size 4k yı iade yapıyor aynı şey değil ki faturayı kaç gün sonra kesiyorlar takas bitinceyi mi bekliyor
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

Hocam online market alışverişi yapar mısınız? Mesela Migros alışverişi yaptınız. Sepetiniz 1400 lira. Sizden 1600 lira keser. Provizyonda tutar bu rakamı. Yani limiti bloklar. Teslimat gerçekleşince gerçek tutarı çeker ve kalanı serbest bırakır. 1423 lira tuttu diyeyim, 1600 provizyon olsa da 1425 keser ve kalanı iade eder.

Burada da bu mantık geçerli. 35 bin ödemiyorsunuz. O provizyonda duruyor. Satış işlemi gerçekleşince çekiyor gerçek tutarı. Faturayı da bu çektiği tutara göre belirliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Hocam online market alışverişi yapar mısınız? Mesela Migros alışverişi yaptınız. Sepetiniz 1400 lira. Sizden 1600 lira keser. Provizyonda tutar bu rakamı. Yani limiti bloklar. Teslimat gerçekleşince gerçek tutarı çeker ve kalanı serbest bırakır. 1423 lira tuttu diyeyim, 1600 provizyon olsa da 1425 keser ve kalanı iade eder.

Burada da bu mantık geçerli. 35 bin ödemiyorsunuz. O provizyonda duruyor. Satış işlemi gerçekleşince çekiyor gerçek tutarı. Faturayı da bu çektiği tutara göre belirliyor.

Anladım hocam teşekkürler 🙏
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba .yukarida da sorulmus ama net cevabi yok. Smdi siz nakit yontemle ilerdediginizde kapida kontrol edilip miucret onaylandi yoksa telefon bi yere mi gonderilip kontrol edildi? Musteri hizmetleri de net bilgi vermiyor bu konuda. Nakit ilerlersem diger yonteme gore 1250tl daha fazla veriyor. Sistemin bir hatasi mi yoksa surec mi farkli ilerliyor anlamadm?

• psk.dan kullanıcısına yanıt

Nakit yöntemde siz kargoluyorsunuz, kapıda eskiyi yenile sisteminde adından da anlaşıldığı gibi kapıda takas gerçekleşiyor. Sizin takasa verdiğiniz telefonun ücreti yeni aldığınız telefonun fiyatından düşüyor.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

O zman fiyattaki fark karsiliginda bi miktar risk almis oluyoruz kapida teslim etmek daha mantikli sanki. K

Tabi yenileme işi yapan firmaya gidiyor telefon orada inceliyorlar saçma gerekçelerle fiyat kırma olayları olabiliyor, ayrıca ödemeleri da geç yapabiliyorlar.

Telefonu Hepsiexp gelip alıyor. Normal kargo kodu veriyorlar onunla gidiyor, inceleniyor, beyan ettiğiniz gibiyse onaylanıyor. Ben sorulan sorulara doğru cevaplar verdim. Eksiği kusuru neyse sorulana doğru cevap verdim ve teklif edilen tutarı onayladılar.

Şimdi çizik telefonu "bana göre temiz" diye çiziksiz olarak işaretleyip o teklife göre gönderirseniz çizik teklifi verirler. Benim yolladığım cihaz 10/9.99 temizlikteydi kozmetik olarak. Pil 72 idi. Bu şekilde girdim bilgileri ve vadedilen ödemeyi aldım.

Telefonda sorun varsa kapıda takas, sorun yoksa nakit takas seçeneği daha cazip. Elinizdeki cihaza göre tercih edersiniz.

• Cumartesi gecesi 61.499 fiyattan hepsiburada eskiyi kapıda yenile kampanyasıyla satın alım yapmıştım 16’yı fakat ben aldıktan sonra telefonun fiyatı nerdeyse 1000 lira daha düştü. Mecburen ürünü kargodayken teslim edilmeden iptal ettim para iadesi geldikten sonra fiyat takibine devam 11.11 de son büyük bir indirim daha gelebilir..

• Telefon fiyat tekliflerinde güncellemeler olmuş ayrıca düz 16 serisi için hepsiburada destek tutarı 4000 liradan 5000 liraya yükseltilmiş.

• Şarj soketi çalışmayan 64GB iphone 11 e kaç lira teklif ederler acaba? wireless şarj ediyorum sadece. Kablolu kulaklıkta çalışmadı. Lightning girişi hepten gitmiş. Başka sorun yok. Pil yeni. Geçen sene apple store da yeni pil almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism72 -- 8 Kasım 2024; 14:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism72

Şarj soketi çalışmayan 64GB iphone 11 e kaç lira teklif ederler acaba? wireless şarj ediyorum sadece. Kablolu kulaklıkta çalışmadı. Lightning girişi hepten gitmiş. Başka sorun yok. Pil yeni. Geçen sene apple store da yeni pil almıştım.

Şarj soketi arızası sıkıntılı bir durum, bu tür yenilenmiş telefon işi yapan şirketler genelde sorunsuz telefonları hemen al sat yaptıkları için arızalarla pek uğraşmıyorlar o yüzden ya çok düşük bir teklif verirler yada hiç teklif bile yapmayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 8 Kasım 2024; 15:23:34 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Hiç uğraşmayayım o zaman. tamir ettirdikten sonra bakarım.

• İphone 11 64 Gb 16.650 tl telklif verdi 15 için bi sipariş daha verdim bakalım
  • 15den 16ya geçiş için kuponla birlikte 18-19a geliyor eğer 15e düşeydi alacaktım.

15-15 için de aradaki fark yine 10bi üstü.

13 gibi aradaki fark 4700 olsa hemen alırdım.

• Kapıda yenile ile 16 pro max aldım.

aradaki farkı ödedim.

dün gelip yeni telefonu verip gitmişler.

eskiyi de iade almamışlar.

Ben aradaki farkı ödemiştim.

resmen bedavaya telefon verdiler hemde iphone 16 pro max :)

Ha bu arada hala kargo teslim edilmemiş gözüküyor kargoda iptal edip ödediğim parayı da iade alabilirim :)

Yani nasıl iş yapıyorlar anlamak mümkün değil.

Dua etsinlerde bana denk geldiler başkası öttürür

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt

Sistem yeni olduğundan maalesef bazı şubeler ve kuryeler tam bilmiyor.

Fakat eski telefonu sisteme girip onay almadan yeni telefonu nasıl vermeyi becermişler onu anlamadım. Kurye yandım yandım arar sizi birkaç gün sonra. 😂

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt

Kuryeler saatlik ücret alır gibi seri seri davranıyorlar koddu şuydu buydu derken kafaları yanıyor haliyle iyi ki size denk gelmiş.

• Valla hala arayan yok telim edilmedi gözüküyor.

Valla dua etsinler bana denk geldiler. Telefon yanımda bekliyorum gelip alsalar.

Hayır şimdi gelir derki çizik var fiyat düşecek o zaman işte kovarım onu :)

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.