kayıtsız ise o telefonu tr de satamazsın satarsında, hem zor olur hemde 3 kuruşa gider. şansına güveniyorsan durum farklı tabi. bence hiç uğraşma, kullanmaya devam et tekrar gittiğinde buyback ten değiştirirsin. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (91. sayfa)
-
-
hocam telefonu pasaportuma kayıtlı.2 ay sonra da 3 yılı doluyor. satıp yenilemeyi düsünüyorum. Hepsiburada nın kampanyası iyi gelirdi ama bakalım nasıl degerlendiririm bilemedim
-
tesekkürler
-
İphone 13 256 gb telefonumu bende yenilemek istedim 30 bin küsür tl saydı. Yine aynı şekilde iPhone 13 256 gb seçtim. Üzerine 13 bin tl daha fark istedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir süre önce iphone 13 128 gb modeline 28 bin teklif ediyordu + 5000 lira hepsiburada desteği 33 bin lira ediyor arkadaş o fiyattan yenilemiş muhtemelen, 256 gb modele toplamda 31.580 lira teklif geliyor, bazı modellerde fiyatlandırma hatası var yada piyasa talebine göre fiyat belirliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Ekim 2024; 21:35:12 > -
1 ay önce iphone 13 128 Gb için 28.000 + 5.000 ödeme ve 500 tl kuponla iphone 15 geçiş yapmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasada hata yok çalışmayan hiçbir şeyi yok sadece pil 80 olan ip13 128 için teklif aldım kapıda değişim başlattım. Pile bakıyorlar mı ne derler sizce?
Pile bakmıyorlar.
Ekran, kasa durumu, imei, faceid baktıkları şeyler bunlar. Dün bir arkadaşıma daha yaptık inceleme sadece 3 dakika sürdü, telefonun sıfırlanması için daha fazla bekledik :) 12'yi 15 ile yeniledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Ekim 2024; 14:30:23 > -
Bana gelen kurye hiçbişey bilmıyordu butun işlemleri ben yaptım sadece kasada kozmetik temizliğe baktı bence güzel fırsat ben dışarı da satmaya çalıştım hb den cok düşük ölü fiyatı vermıslerdı
Telefoncular zaten öldürür, burada yada sahibinden.com'da ilan açmak gerek ama millette nakit para yok hemen satılmıyor istediğiniz fiyatlara beklemek gerekiyor.
-
8 aylık iphone 13 128 için dışarıda 27 verdiler üzerini alamamıştım HB de 33.250 verdim
Dışarıda aynı fiyata bile satsam uğraşacağım o kadar.
iPhone 13 128 için 26500 + 5000 alabildim en fazla. 33250 yi nasıl aldınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 23 Ekim 2024; 22:38:4 >
Geçen hafta 33000 teklif veriyorlardı sonradan düzelttiler.
-
Şimdi ne kadar teklif veriyorlar? Açılmıyor sayfa bende. Hiçbir site açılmıyor neredeyse bu bant genişliği daraltma olayından.
26.5 + 5 bin 31.500 lira veriyorlar iphone 13 128 gb modele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Ekim 2024; 23:37:13 > -
Hocam cihazım için 28.000 + ek destek 5.000 verdiler bide teknoloji kuponu vardı 250
ara ara değişiyor sanırım takip etmek lazım
Hergün düşüyor, haftaya 19 bin filan olacak galiba günlük bin tl değer kaybediyor.
Ticari karta peşin fiyatına 3 taksit yapıyor MediaMarkt değiş tokuş seçeneğide var. Yani Ticari kartınız varsa MediaMarkt daha iyi bir seçenek. Hepsiburada bu durumda dezavantajlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X