Mediamarkt'ın değiş tokuş süreci nasıl? Aracı bir firmanın incelemesinden bahsediyor nasıl fiyat veriyorlar sonradan fiyat kırıyorlar mı? Hepsiburada kapıda değişimi yapıyor, telefonda ciddi bir sıkıntı yoksa teklif edilen ve indirim uygulanan tutar geçerli oluyor. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (92. sayfa)
-
-
Verdiği rakamlar Hepsiburada ya yakın fiyatlar ama kapıda değişim yok. Cihazı aracı firmaya gönderiyorsunuz bilgilerinizi doğru verdiyseniz aynı ödemeyi yapıyorlar ama kısır görürlerse fiyat kırıyorlar. Aradım konuştum denilen bu. Bende henüz yapmadım problemsiz bir değişim olduğunu bilsem 3 taksit ile oradan alırım. Enflasyonist bir ülkedeyiz 3 ayın ortalaması hiç peşinsiz 60 güne gelir. 60 günde paranızı sıradan mevduata yatırsanız bile dişe dokunur bir artış olur. -
16 pro için kapıda yenile kalkmış mı? sadece nakit veya kod teklifi var onun içinde cihazı göndermemi istiyor.
-
Satıcı hepsiburada olmalı, diğer satıcılar için kapıda yenile yok.
www.hepsiburada.comiPhone 16 Pro 128GB Siyah Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/ZudYKnRcDDNY -
Sorun bende mi bilemiyorum. İlerleyince benden iban istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 1 Kasım 2024; 23:10:16 >
-
Ben de eskiyi kapıda yenile ve nakit seçenekleri çıkıyor, mobil uygulamadan deneyin isterseniz.
-
Nakit olarak istediğiniz için iban adresine gönderecekler ücreti. Daha geçen hafta İphone 13 aldım. Elimde pili 72'ye düşmüş İphone 11 vardı. En yüksek teklifi nakit seçeneği verdiği için onu seçtim. 12835 lira iban adresine geldi, 4000 lira karta iade olarak geldi. Toplamda 16835 liraya pili 72 olan İphone 11'i vermiş oldum.
Telefonunuzda fiziki hasar ve deforme yoksa en iyi tercih nakit istemek.
-
Telefonu kargolayıp göndermem gerekiyor aracı şirkete o yüzden göndermek istemiyorum. Geçen haftaya kadar kapıda yenile seçeneği vardı bende Şuan olmadığı için alamıyorum cihazı -
Telefonu gelip kapıdan alıyorlar hocam. Hem bu sayede yeni telefona geçiş yapacak zaman oluyor.
-
Hocam normalde kapıda değiş tokuş seçince sepette ön teklif tutarı kadar indirim oluyordu. iPhone 16 pro 128gb 83bin tl, iPhone 13 128 verince 33bin indirim yaparak 50bin tl ödeme istiyordu. Ve bendeki cihazı hp kuryesi gelip telefona bir kaç kontrol sağladıktan sonra alıp yeni telefpnu veriyordu. Ama şimdi bende kapıda değiş tokuş çıkmıyor. Ben kendi telefonumu aracı şirkete teslim ediyorum onların kontrolü sağlandıktan sonra bana verilen ön tekliften daha düşük bir teklifte alabilirim. Güvenemiyorum o yüzden. -
Siz daha önce eskiyi kapıda yenile hizmetinden faydalandınız mı?
Bu hizmetten her müşteri hesabı 1 kez yararlanabiliyor diye biliyorum.
-
Hayır hocam faydalanmadım. O ekran sizde geliyor mu peki sorun bir tek bende mi var bilemiyorum -
Bende görünmekte.
-
şehirden şehire değişiyor galiba.
-
S24 Ultra için bir değiş tokuş kampanyası var mı?
-
Eskiyi kapıda yenile kampanyası var ama hepsiburada ek takas desteği yok.
-
Hocam merhaba bende iphone 11 verip 13 almak istiyorum ama o ekstra 4.000 tl bende çıkmıyor ayrıca o 4.000 ide mi nakit olarak aldınız yoksa kupon vs olarak mı tanımlandı
-
Çıkıyor hocam +4000 ödeme. Bir yerlerde yanlış yapıyor olmalısınız. Ya da satıcısı Hepsiburada olmayan ürünü seçiyorsunuzdur. +4000 karta iade olarak geliyor. İlk başta 35000 çekiyor karttan, diğer telefonun satışına onay verince +4000 iade yapıyor ve karta 31000 TL olarak yansıyor.
-
Hocam bu işlemde size fatura olarak ne kadar kestiler peki 35 mi 31 miquote:
Orijinalden alıntı: gcb1903Çıkıyor hocam +4000 ödeme. Bir yerlerde yanlış yapıyor olmalısınız. Ya da satıcısı Hepsiburada olmayan ürünü seçiyorsunuzdur. +4000 karta iade olarak geliyor. İlk başta 35000 çekiyor karttan, diğer telefonun satışına onay verince +4000 iade yapıyor ve karta 31000 TL olarak yansıyor.
-
Karttan ne çekerse onu fatura ediyor. Bu durumda 31 çekiyor ve haliyle fatura 31 bin TL olarak gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X