Kapıda onayladıysa daha düşmez hocam artık telefon sizden çıktı |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (90. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kurye zaten telefon merkeze gittiğindeki aynı incelemeyi kapıda yapıyor elinde telefon yada tablet oluyor oradan tek tek işaretliyor, zaten baktıkları şeyler imei, faceid, ekran ve kasanın durumu. Sorun yoksa sisteme giriyor sorunsuz diye ve telefon getmobile geçmiş oluyor, ardından hepsiburada tarafına onay gidiyor ve işlem tamamlanıyor.
-
Teşekkürler hocam, cihazı verdim zaten götürdüler sadece aklıma takıldı sonuçta pil durumu vs. sormuyor teklifi yaparken acaba öyle bi fiyat kırmaya çalışırlar mı diye düşündüm.
-
Pil durumunun pek önemi yok çünkü yenilenmiş telefonların neredeyse tümünün bataryası değiştiriliyor ve yüzde yüz sağlık ile satışa çıkıyor. Yenileme merkezlerine yüzde 95 yüzde 100 sağlıkla giden telefon sayısı çok çok azdır.
-
Anladım hocam, teşekkür ederim.
-
+5000 sadece iphonelerdemi?
Samsung A34 telefonum var S21 FE ile değiştirmek istiyorum
5900 TL fiyat veriyor.
-
Telefon modeline göre ek teklif fiyatı değişiyor, örneğin iphone 15'lere 4000 veriyor.
-
Garantisi bitmiş pil sağlığı 80 olan iphone 13 cihazıma yeni iphone 13 ile değiştirmek için 5000 lira fark istediler. Eski vs. ancak bataryasını değiştirmek için bile bi (1500-2000 tahmini) ödeyeceğim miktar yerine 5000 lira verip yenisi ile değiştirdim. Hem garanti yenilenmiş oldu hem de pil ekstradan da şarj kablom oldu.
-
Tam anlamadım verilen tekliften 5000 mi düştüler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam yani 5000 liraya yeniledim tekliften düşme olmadı hiç.
Tamamdır şimdi oldu, 13’ten memnunsanız 5 bin liraya telefonu yenilemek gayet mantıklı olmuş. Yetkili serviste 13 batarya değişim ücreti 3.500 lira şu an ve telefonun içi açılmış olacak. Bütçeyi az daha zorlayıp 14’de alınabilirdi 2 gb ram artışı olurdu ama 13 ile memnunsanız sorun yok tabi.
İlk etapta 14 düşündüm ancak üzerine 10.000 istediler. Bütçeye uygun olması sebebiyle böyle tercihte bulundum, eskisinin bataryası iyice zayıfladığı için pilden yana sıkıntım vardı fakat yenisiyle o da gözle görülür derecede çözüldü.
Arkadaşlar 15 Pro’yu eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ile gönderdim. Kapıda teslim ettim. Bataryası 80lere düşüyordu ve şarjı da uzun gitmiyordu. Yerine de beyaz 15PM aldım, her şey güzel ve hızlıydı. Tavsiye ederim. Eğer telefoncularla ve ikinci el ölücülerle uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle öneririm. Direk telefon inceledikten sonra sisteme düşüyor ve işlem bitiyor.
Nasıl inceliyor hocam kurye mi geliyor yoksa telefoncu mu?
-
Kurye inceleme yapıyor. Onların bir sistemi var oradan takip ederek devam ediyor. İmei, ekran, face id, kasa gibi bir sıralama giriyorlar, sonra da başarılı diye mesaj geliyor. Max 7-8 dk süren bir sistem
merhaba arkadaşlar amerikadan cift e simli 14 pro 512gb ıphone almıstım. Bu telefonu da degistirebiliyor muyum hepsiburadadan.
-
Yurtdışı telefonlar teklif almıyor.
teşkkür ederim
-
Nakit seçeneğiyle ilerlersen bu ekran çıkıyor, bir deneyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X