Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.952
Cevap
134
Favori
225.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiyi kapıda yenile yapınca bana hb tarafından herhangi bir soru sorulmadan direkt bedel gösteriyor anlamadım ben bu işi.

13 256 kusursuz var onu verip 15 p alsam mı bilemedim.

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Bugun iki cihaz degisim yaptim. Sorunsuz oldu. Ancak cihazlarda calinan aygit korumasi acikmis. Evde oldugumuz halde ev disi gibi dusundi ve 1 saat sonra iclouddan cikis yapabildim. Kuryeye sonra gel dedim. 1 saat sonra gelince hallettik.

Eski cihazi iade alma sirasinda icloud kontrolu yapiyor. Bul aciksa isleme devam etmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt

Bende aynı konudan yandım hocam çalınan aygıt muhabbeti hatta eve geçtim apple söyledi yine olmadı mecbur bekledık😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Ben hep evdeydim :)

• sabahtan aradılar, get mobil ile kurye birlikte geziyor anladığım kadarıyla, evde misiniz diye sordu? birde cihazı sıfırlamayın faceid kontrol etcem dedi , bilginize

get mobil telefonu test edip alacak, kurye de yeniyi vercek yüksek ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 20 Eylül 2024; 8:49:3 >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Bölgeden bölgeye değişiyor mu bilmiyorum ama bulundugum bolgede hepsijetin kuryesi işlemleri yapiyor. Baska elaman yok

• mob411 kullanıcısına yanıt
    hangi il?

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt

hepsi jet kurye geldi tek kişi, face id kontrol sonrası sıfırladık fotoladı, yenileri verdi ve işlem tamamlandı çok iyi bence

il Ankara (yazmayı unutmuşum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 20 Eylül 2024; 15:29:36 >
  • iphone 16 alan oldu mu ?

• yine 5000 tl indirimli bir kampanya yaparlar mı ? tabi 16 pro siparişe gelmesi lazım bi tane daha değişebilirim , gerçekten iyi oldu bu

• Değişim kampanyasında telefonun fiyatı daha düşük olmuyormu sarı siteye göre vs.

• Reo* kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadar verdiler 15 cihazınıza

• Reo* kullanıcısına yanıt

Hocam sizin cihaza ne kadar verdiler

• 16 Pro aldım Samsung S22 Ultra 256GB cihazla takas yaptım.

Cihaza 24.970 TL verdiler 5.000 TL de ek ödeme

Teslimat sırasında kontrol yaptı cihaz zaten temizdi direk aldı gitti. 29.970 TL ye satmış oldum.

Normalde 20.000 TL ye zor satardım herhalde.

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt

Hocam hangi ilde yaptınız detaylı kontrol oldu mu

• istanbulda.

imei son 2 hanesini yazdı. face id kamera kontrolü yaptı. Hatta ben yaptım o izledi çok bilmiyorlar kullanmayı.

Ekranı kasayı kontrol etti. Kasada ufak bir ezikte vardı aslında ama abi temiz cihaz sorun yok dedi işaretledi aldı gitti.

çok basit oldu. Kendim kargo ile yollasam eminim 3-5 bin fiyat düşürürlerdi çiziklerden.

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt

Ekrandaki kılcal çizikti söylediklerinizden öyle bi çıkarım yaptım böyle ışığa falan tutup mu baktı o kontrol nasıl oldu

• hepsiburadada eskiyi kapında yenile seçtim biraz önce yarın getirilir diye gösteriyordu şimdi ön siparişe atmış 28 Ekim diyor nasıl oldu bir anda bu eski haline nasıl tekrar döner

• Portakalkabuguxd P kullanıcısına yanıt

yok ya gözüyle hızlıca baktı birşey yok dedi işaretli bitirdi.

Aşırı detay bakmıyorlar

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.