Yok ama sanırım şubelerinde direkt sizin önünüzde değişim yapılabiliyor. Arka kapılarda yapılmayan her türlü takas işlemine onay veririm. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (98. sayfa)
-
-
İphone 13 için takas desteğini 4000den 3000e düşürmüşler.
-
Bazı modellerde ek destek geri gelmiş, 16 ve 16 plus için 3000 tl, 16 pro ve pro max için 4000 tl. 13 için de destek var 3000 tl.
-
sürekli değişiyor 1 haftadır. ıphone 13 takip ediyorum. Bazen destek 4bin oluyor bazen 3.bin .
iphone 15 için 3500 destek verirken 13 için 4 bin verdiği de oluyor.
-
hocam kutu ve kablo göndermek size kalmış, sadexe cihazı göndermeniz gerekiyor. -
Merhabalar kapıda yenile kapsamında alınan sıfır cihaz kontrol edilebiliyor mu bu aralar çok hatalı seriler var 16 prolarda biliyorsunuz -
Açıp kontrol edebilirsin de sorun varsa ben bunu almıyorum gibi bir şey diyemiyorsun, iade talebi oluşturup kendin kargoluyorsun.
-
Hmm kötüymüş bu vatandan almak daha mantıklı o zaman -
geçen hafta ıphone 11i takas için Nakit iade olacak şekilde 13680+4000 den 17680 tl den teklif alıp sepete eklemiştim.
şuan başka cihaz için bakınca aynı telefona 14700 teklif ediyor.
Sepete eklemiş olduğum telefonu alsam 17680 den iade yaparlar mı yoksa sebepsizde olsa fiyatı kırarak 14700 e çeker mi. Var mı bilgisi olan
-
Ek desteği çoğu model için kaldırmışlar. Ödeme adımı ne çıkarsa onu ödersiniz. -
Riske girmek istemedim. Kapıda yenileme ile 16500 teklifi verdi. O şekilde aldım. -
Merhabalar,
İPhone 13 siparişi verecektim, "eskiyi getir yeniyi götür kampanyası kullanılamamaktadır" uyarı alıyorum.
Kampanya bitti mi acaba? Var mı bilgisi olan? Deneyen oldu mu son 1 - 2 saat içinde?
-
Kampanya kapsamında iPhone 13 siparişi verdim kapıda eskisini verip yenisini alacaktım fakat kargom teslimat şubesine gelmesine rağmen dağıtıma çıkmıyor. Şube ile görüştüğümde kendilerine bir iade kodunun düşmesi gerektiğini fakat sistemsel hatadan dolayı gözükmediğini söylüyorlar. Sanırım kargom iade olacak. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? -
Getmobil kaynaklı olarak bu gibi sorunlar oluyor maalesef.
Yeni telefonun kargo şubesine ulaşması dağıtıma çıkması için yeterli olmuyor, getmobil'in işlemler için form hazırlayıp sisteme girmesi gerekiyor, bu genelde sizin yeni telefon şubeye ulaştıktan sonra 24-48 saat içinde gerçekleşiyor ama getmobil kaynaklı olarak süre uzarsa işlem de uzuyor belli süreyi geçerse de işlem otomatik iptal olabiliyor ve yeni telefonunuz iade durumuna düşüp geri gidiyor.
-
Şubeyle görüştüm iade etmemelerini 1 gün daha beklemelerini rica ettim umarım iptal olmadan çözülür yoksa çok uğraştırıcak :/
-
Aynısı başıma geldi.
İphone 11 64 gb için 16400 teklif alıp 15 siparişi verdim 6 gün hepsijet şubesinde bekledi.
Bu süre zarfında 2 kez HB ile 3 kez hepsijet ile görüştüm araç arızası, ürün barkod oluşmamış gibi birsürü bahane sundular ve son gelen mesaj ile ürün iade başlarıldığını ve ertesi gün para iadesi yapıldı.
Hb ile görüştüm 1.000 tl değerinde kupon tanımlaması yapıldı fakat cihaza ertesi gün 14 bin teklif verdikleri için almadım Vatan bilgisayardan aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsilTürk68 -- 3 Aralık 2024; 15:13:30 > -
3 senesi dolmuş yurtdışı kayıtlı cihazı takas yapabilen var mı? gerek hepsiburada gerekse başka yerlerden?
-
Benimki de iptal oldu. 4000₺ olan ek ödeme 3000₺'ye düştü ve telefonun fiyatı da 1300₺ arttı. Tekrar alamayacağım. Şaka gibi cidden 🙂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X