Destek hep 3000 mi 15 pro için? |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (89. sayfa)
-
-
Face ID bozuldu diye cihaza 230TL teklif veriyor bu saçma site :D
-
ip15 128 (2025 kasıma kadar garantili) 41bin teklif etti.kusursuz kondisyonlu.
sizce ideal mi? bana az gibi geldi.
değişim yaparsak eğer kalan ücreti taksitle ödeyebiliyor muyuz acaba?
piyasada min 45bin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 29 Eylül 2024; 18:23:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yedekleme işini itunesle mi hallettiniz. Herşeyi yedeklemiş oluyor mu itunes
-
+5000 ödeme veriyor da anlamadığım kısım şu. Kapıda yenile deyince soru bile sormuyor cihaz modelini giriyorum direkt teklif 9 küsür +5000 ödeme. Ama nakit olarak seçince 12 bin +5000 yazıyor. Nakit olarak istersek 17 bin mi verecek? Bu işlemi yapan var mı? 3 bin fark var arada.
-
yurt dışından alınma imei kayıtlı telefonları değişime kabul eden yer var mı?
-
16 tanitildiginda 5000 vermisti. O zaman 2 tane 15 pro aldim
Teşekkürler azıcık takipte kalalım öyleyse.
-
29 Ekim gösteriyor daha erken gelme olasılığı var mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de fold 4 verip s24 ultra aldım. Kapıda imei kontrolü genel çizik kontrolü ve kameralara ve parmak izine baktı. Herhangi bir fiyat düşüşü olmadı. Süreç çok iyiydi. Öncesinde zaten smart switch ile yedeği bilgisayara almıştım. Sıfırlama işlemini başlattım aldı ve gitti. Fold 4 u 29 kusure saydı bu arada. S24 ultra için üzerine 33 verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 13 256 gb için 31.580 tl, 128 gb olanı için 33 bin tl teklif ediyor, bir yanlışlık mı var?
-
Merhaba. Hepsijet kurye kapıda telefonda face id kontrolü sonrası sıfırlama yaptı demişsiniz. Telefondaki tüm verileri (özellikle fotoğraflar) önceden yedeklediniz mi yoksa kurye eski telefondan yeni telefona veri aktarımı için bekledi mi? Bu konuda bilgi verir misiniz?
-
daha önce yedekleme yaptım. Kurye yedekleme veya yeni telefonu açtıktan sonra verileri aktarmak için durmuyor. Yedek alın ama telefonu sıfırlamayın geldiğinde zaten kontrol edip sıfırlayacak ve yeniye geçeceksiniz
-
Tamamdır çok teşekkürler. Hayırlı olsun yeni telefonunuz.
-
Kapıda yenile ile nakit seçeneğinde farklı fiyat veriyor neden böyle acaba?
-
Kuryenin geleceği günün sabahı yada önceki gece itunes ile bilgisayara yedek alın, kurye telefonu incelesin her şey tamamsa iclouddan çıkış yapın telefonu sıfırlayın sim kartınızı alın bu kadar, yeni telefonunuzu da itunes'a bağladığınızda zaten direkt temiz kurulum yada yedekten devam et seçeneği çıkıyor son aldığınız yedek yüklenir.
-
Arkadaşlar bu kapıda kontrol edilip alınırken kablo kutu ve faturayı da verdiniz mi yoksa sadece cihaz mı verdiniz
2 arkadaşa yaptık telefon harici hiçbir şey istenmiyor, ha istersen yine de kutusuyla verebilirsin arkadaşımın biri kendi kutusuyla vermişti diğer arkadaşa gelen kurye gerek yok deyip almamış kutuyu.
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Itunes yedeklemesini denemek için yaptım. Telefon gelince tekrar yapacağım. Umarım sorunsuz bir süreç olur.
-
Bu hizmetten yararlanarak telefonumu değiştirdim. Merak ettiğim husus verdiğim telefonu merkezlerine gönderilince fiyat kırma vb. gibi bir durum söz konusu olur mu? Yoksa aldığım cihazı açıp rahatlıkla kullanabilir miyim? Böyle bir durumla karşılaşan varsa eğer bilgilendirirse sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X