Şimdi Ara

hepsiburada garanti belgesi yollamadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada üzerinden wd blue aldım özellikle satıcı puanlarına bakarak aldım.
    gelen ürünün ne kutusu var ne garanti belgesi.
    garantisi varmı yokmu

• Hepsiburada dan ürün almak demek hepsiburada nın kendi sattığı ürün olduğu anlamını taşır.

Satıcı puanına baktıysanız öncelikle siz ürünü hepsiburada dan almamışsınız bile, ilk önce bunun farkına varın.
  • Bize sormak yerine firmaya mesaj atsaniz cok daha sonuca yonelik olurdu.

Firma e-fatura kesmis olabilir, sizinle mail yoluyla paylasilir bu fatura, basilmasina gerek yoktur.

Garanti belgesi herhangi bir mana ifade etmiyor, harddisk'in uzerindeki kod ile garanti takip edilir zaten genelde, firmaya sorup bu konuda bilgi alabilirsiniz. Bazi firmalarin (bu durumda western digital) kendi sitelerinde garanti sorgulama bolumleri oluyor, oradan da arastirabilirsiniz.

Ek olarak @No Way Out'un dedigi gibi burada Hepsiburada sadece araci, sizin muhattabiniz tamamiyle satici puanina baktiginiz magaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Bize sormak yerine firmaya mesaj atsaniz cok daha sonuca yonelik olurdu.

Firma e-fatura kesmis olabilir, sizinle mail yoluyla paylasilir bu fatura, basilmasina gerek yoktur.

Garanti belgesi herhangi bir mana ifade etmiyor, harddisk'in uzerindeki kod ile garanti takip edilir zaten genelde, firmaya sorup bu konuda bilgi alabilirsiniz. Bazi firmalarin (bu durumda western digital) kendi sitelerinde garanti sorgulama bolumleri oluyor, oradan da arastirabilirsiniz.

Ek olarak @No Way Out'un dedigi gibi burada Hepsiburada sadece araci, sizin muhattabiniz tamamiyle satici puanina baktiginiz magaza.
    bende biliyorum öyle yaptıgımı .
    size soruyorum çünki firmanın emaili ve numarası yok...
    peki e-fatura garanti yerine geçermi
  • Fatura garanti belgesi yerine geçmez. Satıcının garanti belgesini göndermesi gerekirdi, garanti belgesi olmadan ürün satışı yapmak suçtur bu yüzden "garanti belgesi mana ifade etmiyor" sözü de geçersizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Fatura garanti belgesi yerine geçmez. Satıcının garanti belgesini göndermesi gerekirdi, garanti belgesi olmadan ürün satışı yapmak suçtur bu yüzden "garanti belgesi mana ifade etmiyor" sözü de geçersizdir.
    teşekkür ederim. hepsiburada ulaşamıyorum ortada kaldım
  • Ürünün içeriğinde garanti belgesi ülkede ki distribütör hangi şirket ise o kutu içeriğine ekler hepsiburada vs gibi satıcı veya aracı firmalar garanti belgesi falan koymaz eğer üründe garanti belgesi çıkmadı ise satıcı firma ile görüşün cevap alınamaz ise aracı firma ile görüşün bu tür ürünlerin iade olma olasılıkları da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HardMuz kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada bu konularda müşteriye problem çıkartma odaklı olduğundan ulaşamıyorsanız bu normal. Müşteri temsilcilerine ulaşamıyorsanız hesabınızdaki sipariş bölümünden mesaj yazın. Ürünün tedarikçisi Hepsiburada değil ise o tedarikçinin web sitesini bulup oradan iletişim kurmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.