Şimdi Ara

Hepsiburada Garanti Bonus 500/50+25(Garantipay) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
16
Favori
14.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

Cüzdana yüklerken GarantiPay kullanma olanağı yok.

• Bulaşık tableti + zeytinyağı + ramazan paketi aldım. Üçü de satıcı hepsiburada ve ertesi gün teslimdi. İkisi geldi bulaşık tableti yok. Aradım iade olmuş. Neymiş ürün hasarlı gelmiş kargoya.

Kendi kafalarına göre iade etmişler, iadeyi de cüzdana değil karta yapmışlar. Bütün kampanyalar gitti. Şimdi ben nereyi arayıp saydırsam bunlara.

Kardeşim hasarlı ürün geldiyse geri çağır yenisini gönder böyle iş olur mu?

Fairy %15 indirim vardı ondan almıştım o da bitmiş. Ne yapayım şimdi bana bir akıl verin hele.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dekonline kullanıcısına yanıt

Komple ürünleri iade edip tekrar almanız iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Onu da yapamam ki. Ramazan paketini açtık falan. Hepsini iade etme şansım yok.

Yani anlamıyorum bulaşık tableti hasarlı diye nasıl kafalarına göre iade yaparlar. Satıcısı hepsiburada, kargoyu getiren hepsijet iş komple bunların elinde ama becerip getiremediler.

Garanti bonus tarafında şikayet edip aksiyon alabileceğim bir yer var mı acaba?

• bende şimdi alışverişm yaptım 75 ve yüzde 1 saydı ama e ticaret için görünmüyor? acaba daha sonra düşebilir mi? normalde trenyolda falan yapınca anında düşerdi ama

• sorunu şimdi anladım flex kart ile katılmak ücretli diye sadece sanal kart ile alışveriş yapmıştım, şimdi garanti pay asıl kart ile ödeme yaptığı için düşmedi :(

• 500₺ lik alışverişe 151₺ puan kazandım. Bir kısmı dün kalan kısmı da bugün göründü BonusFlaş ta.

Düzeltme: paracard ile yaptım alışverişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue legend -- 23 Nisan 2022; 20:0:34 >
  • 75 TL dışındaki hepsi işlendi fakat 75 TL 1 gün geçmesine rağmen düşmedi. Müşteri hizmetlerine mi yazmam gerekiyor acaba?

Edit paracard ile garsnti pay ile ödendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimwood -- 25 Nisan 2022; 4:30:18 >
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Bende 75₺ de ertesi gün işledi. Şifre ile giriş yapıp bakın isterseniz giriş yapmadan göstermiyor bazı kampanyaların işlediğini.

• mkaragul40 M kullanıcısına yanıt

Arkadaşın da söylediği gibi oluyor ben yaptım. Bütün kampanyalar birleşiyor sıkıntı yok

• Grimwood kullanıcısına yanıt

Benim de aynı şekilde işlemedi, 1 gün geçmesine rağmen. Dönem içi işlemlere de düştü.

Düzeltme: Bugün düzeldi, işledi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryildirim -- 26 Nisan 2022; 10:26:5 >
  • 1500/75 Elektronik kampanyası gelmiş.

Hepsiburada Garanti Bonus 500/50+25(Garantipay)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı sanal kart ile yaptım 75 işlemedi. Kampanya katil yok bonusflasta sms mi atmak gerekiyordu acaba

• guvven kullanıcısına yanıt

Ana kartin kampanya takibine bakın.

• hepsiburada alışverişinde satıcının hb olmadığı ürünlerde işliyormu? yoksa illaki hb mi olacak?

• Flexi kart sarikiz ve kitap alicam 536 tl tutuyor 25 tl bonus kullansam kampanyaya dahil olmasinda sorun olurmu ? 15 tl kargo ucreti iicnde 511 tl olcak

• gül_ym kullanıcısına yanıt
    Önemli olan puan kullanımından sonra ne kadar harcadığınız? HB’yı ilgilendirmez yani sizin puan kullanıp kullanmadığınız. Yani sorun yok. Keyifli alışverişler

• sadlover kullanıcısına yanıt
    Satıcının HB olmasına gerek yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.