Gillette Fusion ProGlide FlexBall Tıraş Makinesi + 1 yedek 14.90 Kargo bedava. Fiyat sepete ekleyince düşüyor. http://www.hepsiburada.com/gillette-fusion-proglide-flexball-tiras-makinesi-p-SGGIL90700
quote:Orijinalden alıntı: birber80Hala hop tereyağlı ballı ekmek kaptım birtane :)kaç dakika sürdü bu kampanya? şuan 24,90 TL
quote:Orijinalden alıntı: birber80Hala hop tereyağlı ballı ekmek kaptım birtane :)Süper fiyat kaptım 2 tane
quote:Orijinalden alıntı: birber80Hala hop tereyağlı ballı ekmek kaptım birtane :)ben ekledim düşmedi. sana özel olmasın hocam
quote:Orijinalden alıntı: birber80Hala hop tereyağlı ballı ekmek kaptım birtane :)sepettede 24 90 olarak duruyor
quote:Orijinalden alıntı: replamedben ekledim düşmedi. sana özel olmasın hocamAlıntıları Göster bence tek bıçak tek sap için pahalı. mach3 turbo ile kalitesini kıyaslayarak söylüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: cosarkbence tek bıçak tek sap için pahalı. mach3 turbo ile kalitesini kıyaslayarak söylüyorum.Alıntıları Göster tek bıçak varsa pahalı
cawrash C kullanıcısına yanıt Mobile uygulamada geçerli galiba Sepete ekledim 24.90 Mobile uygulamadan sepete attım 14.90 oldu
quote:Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKoMobile uygulamada geçerli galiba Sepete ekledim 24.90 Mobile uygulamadan sepete attım 14.90 oldu Bir hevesle aldım.Pişman oldum.Hiçbir esprisi yok ve tıkanıyor.
quote:Orijinalden alıntı: xman54şuan geçerliAlıntıları Göster Günlük traş olurum, 4/4 lük bıçak ve makina. Tavsiye ederim bende.
quote:Orijinalden alıntı: cryptdlgGünlük traş olurum, 4/4 lük bıçak ve makina. Tavsiye ederim bende.Alıntıları Göster 14,90 lira ve kargo bedava iyi oldu Bu mesaja eklenen görseller:
quote:Orijinalden alıntı: Guest_199914,90 lira ve kargo bedava iyi oldu Bu mesaja eklenen görseller: Alıntıları Göster yedek bıçak var mı bunda? bilgisi olan var mı?