101,9 TL Fairy Platinum 90 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü/Tableti Limon Kokulu https://www.amazon.com.tr/dp/B094RLYXQJ 88,23 TL Finish Quantum Max Bulaşık Makinesi Deterjanı 85 Kapsül 1 Paket (1 x 85 g) https://www.amazon.com.tr/dp/B087DH967Y 74,9 TL Finish Quantum Ultimate 60 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti |
101,9 TL Fairy Platinum 90 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü/Tableti Limon Kokulu
-
-
A101de de 10 liralik alışverişe 36 li fairy 30 liraydi.
Platinyum değildi ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yararlandim tenks
O düz en boş paket tablet Güzel yıkamıyor platinum bayağı iş yapıyor attım sepete 1 tane 2 3 ay götürür
-
Paylaşım için teşekkürler.
edit; fairy platinium Fiyat olarak 1.1 civarında genelde bulunabiliyor. Stokluk fiyat değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 15 Kasım 2021; 11:1:10 >
Hocam Quantum Max olan bu fiyatlara bulunabiliyor mu? Ben bayadır araştırıyorum en iyi fiyat bunu gördüm ama.
-
Teşekkürler.
-
Hocam selamlar ,
Aşağıdaki metod ile adet 0,935 kuruşa denk geliyor ...
1-Mobil cihazımıza (ios android farketmez) Amazon tr uygulamasını indiriyoruz .
2-Hesabımız varsa bile yeni üyelik oluşturuyoruz(Aynı telefon numarası kullanılabilir)
3-Sepetimizi oluşturuyoruz .
4-kod bölümüne "MAPP30" yazıyoruz .
sepet 128,90 dan 98,90 a düşüyor ...(Toplam 106 adet tableti 98,90 a almak mümkün)
tabi 30 tl lik kodu istediğiniz tüm ürünlerde kullanabilir siniz.
-
Gecende mapp30 kodunu eski üyeliğim ile kullandim. Bug vs mi oldu bilmiyorum. Yeni uyelik acmadim yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben almaya çalıştım vermedi , o yüzden yeni üyelikle hallettim .
Öncesinde denemekte yarar var tabi verirse en azından yeni üyelikle uğraşmak gerekmez :D
-
Getir de benim 2.alışverişe 30 tl düşüyor 43 lü 79 krş a geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X