%20 hepsipapel olan ürünler sepette (kargo bedava yazısının altında) şimdi harca papel kazan gibi bir ibare bulunuyordu. Şu anda geçerli ürünlerde ünlem ile ikinci kere kargo bedava yazıyor. Sanırım kargo bedava kampanyasını yaptıkları için diğer ibare gözükmüyor ama acaba iadelerde bir sorun olur mu düşündürdü. Ben papel iadeli olan ürünleri alırken o ibareye özellikle bakıyordum |
Hepsiburada - Hepsipapel Kampanyalı Ürün Paylaşımları [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Bu 3 al 2 öde kampanyası zamanı, papel ürünlerinden sipariş vermiştim ama çok az bir kısmı cüzdana yatmış. Ne yapacağız.
Arayınca 2 kampanya birleşmiyor falan derler şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şeyi ben de farkettim. WhatsApp ta okuduğunu anlamaktan aciz bir temsilciye durumu resimlerle anlatmaya çalıştım ama anlamlı bir kelam yazamadı.
Takip edilecek hiçbir yer de yok. Ben güvenip alışveriş yapmam açıkçası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsipay cüzdanımda benim yüklediğim 100 lira vardı. 10 lira da hediye papel gelmiş. Son kullanma tarihi yarın. 11 liralık birşey alıp hepsipay ile ödersem 10 lira hediyeyi mi önce kullanır yoksa benim yüklediğim 100 lirayı mı önce kullanır?
-
Papeli önce kullanır TL leri sonra.
-
Teşekkürler bilgi için.
bu lanet firma ,1.5 ay önce kazandığım son kullanma tarihi belirtilmemiş puanlarımı silmiş.
-
Sadece ürünlere bakarken yüzde 20 papel yazıyor sonra herhangi birine tıklayıp ürün sayfasına girince hiç bir yerde yazmıyor. Sipariş aşamalarında da yazmıyor. Şimdi güvenip sipariş versem büyük ihtimal yatmayacak hem de bir ay sonra. Yatmazsa nasıl ispatlayacağız bu kampanyayı çünkü her gün yenileniyor galiba ürünler falan
E kadar tarihli papel o gün geldiğinde siliniyor, yani eksi 1 gün olarak düşünün çünkü saat 00.00'da silmişler.
Saçmalığa bakar mısınız? Ürün iade ettim. Papel geri yüklenmiş ama gece yarısı silinmiş.
-
ne yaptıkları belli değil ki saçmasapan tuzaklı sistem.
-
Ürün ekranında ss alın
Ss falan hikaye ispat etme şansımız yok. Benzer olay başıma geldi. Ürünün farklı renk ve bedenleri kampanyaya dahil olmayabilirmiş. Tek kişilik nevresim takımı 79.00 TL idi. İki tane farklı renk ekledim. Hadi birisinin rengi değişti. Diğerinin neyi değişti de kampanya dışı oldu. Zaten renkten başka seçecek bir şey yok. Saçmalık. Yarısı bizden ve papel diye aldığım ürünlerden sadece yüzde 20 sinin iadesini yaptılar. Bildiğin tuzak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar hesaplara 30 papel yükleyenler var bunun yöntemi nedir
Yokuş yapıyor olabilirler ama işi inada bindirmek isterseniz şikayetvar vs çok affedersiniz eşek gibi yaparlar. Ha uğraşmaya değer mi orası tartışılır ama bu ülkede en çakallar büyük firmalar zaten.
Yordular yeminle, hepsiburada mh ile görüşmekte kupon yüklettirmekten gına geldi. Şikayetvar a hiç taşımadım işi bugüne kadar ama yaptıkları hiç hoş değil. Resmen kandırmaca. İspat edebilme imkanı olsa yaparım ama ne ürün ekranında nede ödeme ekranında papel falan yazmıyor. Minare kılıf hesabı daha da almam bunlardan papel hesabıyla bişey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da zamanında neler yaptılar neler. Anlatsam çok uzar konuyu işgal etmeyeyim şimdi. Hemen hemen her firma aynı artık ucuz olanı alıp uğraşmak zorunda kalıyoruz maalesef. Allah başka dert vermesin diyelim. Selametle
Garantipay ile yüklenir mi hepsipapel??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X