< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada - Hepsipapel Kampanyalı Ürün Paylaşımları [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Satın aldıktan sonra 15 gün sonra yatacağını teyit edebileceğimiz bir yer var mı? Alırken o ibareler vardı. Ancak sanırım satın aldığım ürün bugün o listeden çıkmış. Yatıp yatmayacağını merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgi nerede görünüyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişi verirken akan adımların birinde, tam hatırlamıyorum.
-
Müsait olduğunuz bir zaman deneyebilirseniz çok faydası olur. Sepette bu ürün için harca kazan tarzı genel bir ifade harici bir şey göremedim çünkü. Hem mobil uygulama hem de web sürümde denedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 20 Ağustos 2021; 19:21:49 >
Arkadaşlar şu alet koltuk altı tüylerinde etkili olurmu acaba bilen bizi bi aydınlatsın.
-
Müşteri hizmetleri ile görüştüm, hediye çekleri tutardan düştüğü için düşen tutan kadar hepsipapel kazanımı azalır dedi, birde ticari kartlarla yapılan ödemeler dikkate alınmaz dedi. Geri her türlü ödemeye papel var içiniz rahat olsun dedi.
-
Arkadaşlar harika bir blender, 60 lira papel iadesi olunca 270 liraya denk geliyor, Eğer sepeti 500 e tamamlarsanız bir 50 lira indirimde öyle geliyor.
-
Hocam konuyu çok güzel idare ediyorsunuz emeğinize sağlık. 500e tamamlayıp diğer kısmı iptal etsek gelir mi ki?
Şartlarda iptal iade durumunda vermeyiz diyor ama tamamını iptal etmiyoruz bir ihtimal gelebilir mi ki?
Bilmiyorum, iade ederken promosyon bedeli diye kesebilirler çünkü şartlarda iadeler dikkate alınır yazıyor. Ama gözden kaçar olabilirde. Siz yinede eve lazım olacak tülketim malzemelerinden takviye yapın hiç kafanızı ağrıtmayın. Deterjan sabun bişeyler ekleyin geçin nede olsa mecbur alınıyorlar.
-
5kg çamaşır makinesi 1330 liraya denk geliyor.
-
Yeni nesil inverter motorlu sessiz ve tasarruflu 7kg grundig çamaşır makinesi 1799 liraya denk geliyor, inverter arayanlar için sıcak fırsat.
Enerji sınıfı D yazdığına bakmayın eski sistemde A+++ dır.
Motor garantisi 10 senedir.
@Stereo Palma makina almadıysan bunu kaçırma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Ağustos 2021; 13:36:24 > -
Linkini verdiğin Altus satılmıştı bende gittim 2400 e şunu aldım. Umarım iyidir, özellikleri çok güzel birde 10 sene motor garantisi var ama marka İtalyan olmasına rağmen Çin üretimmiş umarım 3 sene sonra bir sorunla karşılaşmam.
https://www.hepsiburada.com/hoover-h3ws-29tame-1-17-9-kg-nfc-baglantili-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBCV000001D6BA?magaza=CarrefourSA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 21 Ağustos 2021; 13:52:33 > -
Hoover bilmiyorum nasıldır youtube de araştırmak lazım, hoplayıp zıplıyor diyenler vardı. Elektronik şans işi ama belki onlara kötüsü denk gelmiştir yada beklentileri yüksektir. 9 kg çamaşır makinesini ben 5 kişilik aile sayısından az olanlara tavsiye etmiyorum, makinayı doldurmak için çok bekleniyor çünkü, makina dolmadan çalışınca da bu sefer enerji ve su tüketimi keza ona göre yüksek kaçıyor az çamaşır için. 6 7 kg makineler aslında en ideal makineler.
Hayırlı olsun inşallah sıkıntı çıkarmaz diyim almışsın artık.
-
Nereden bakıyoruz bu hepsi papel ile alınan ürünlere bende 200 papel var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Papelle istediğin şeyi alabilirsin. Para gibi. Öderken hepsipay cüzdanı seçip harcayaksın papelleri.
-
papel20 kampanyası haricinde başka ürünleri alırken cüzdanla ödeme yaptığımızda yine papel kazanıyor muyuz? kazanıyorsak % kaç oranında veriyor? hiç bir yerde yazmıyor adam gibi
-
https://www.hepsiburada.com/windsor-ws-2912-w-camasir-makinesi-p-HBCV000004DJHR?magaza=VSOUTLET
Windsor 9 kg inverter çamaşır makinesi 2095 Liraya den geliyor.
-
www.hepsiburada.comClear Men Cool Sport Menthol Erkek Şampuan 600 ML Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/clear-men-cool-sport-menthol-erkek-sampuan-600-ml-p-SGUN20238876?magaza=Hepsiburada
3 al 2 öde ile 3 tanesi 42 liraya denk geliyor. Hediye çeki alanına 3AL2ODE yazılınca indirim düşüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X