Şimdi Ara

Hepsiburada - Hepsipapel Kampanyalı Ürün Paylaşımları [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
32
Favori
17.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen, son sayfada zaten kart kayıtlı ve düşmüyor. Tanımlanmadı aynı adresle daha önce sipariş vermişim ondanmış. Saçma bir bahane buldu müşteri hizmetleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Aynı evde yaşayan baban abin karın yokmu? Kampanya müşteri bazında diyor ev bazında demiyorki. Saçmalamışlar resmen.

İsim soyisim bahanesi bile bulamazlar, Benim kuzenin adı Deniz soyadı Çam, eşininde adı Deniz soyadı Çam, eeee yokmu sayacak bunlardan bir tanesini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Ağustos 2021; 0:11:7 >
  • Bu hepsipapel e kredi kartından para atsak daha sonra onu geri karta iade etsek taksitli nakit avans olarak kullanılmaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti bankasında mesela 4 bin papel atsak taksit yaparmı deneyen oldumu🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Nereye atıyon? Papelli ürünleri direk taksitli alabiliyorsun zaten.

• telefon düşünüyorum🤔papel önemli değil maksat taksit olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 19 Ağustos 2021; 13:8:59 >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Hepsi papel ile hepsipay cüzdan farklı şeyler. Hepsipay cüzdana para yüklemek taksitsiz yani peşin. Ancak hepsipapelli ürünü direk taksitli alabilirsiniz 15 gün sonra papeller cüzdana yüklenir. Olay bu.

• ozaman bana yaramaz trendyolu araştırayım belki olların cüzdana taksit olur.
    Ziraatin kartıda var ona belki taksit yapar🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 19 Ağustos 2021; 13:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

telefon düşünüyorum🤔papel önemli değil maksat taksit olsun

Yanlış iş peşindesin, burada sadece yüzde 20 papel olayı söz konusu. Papel verilen ürün paylaşılıyor. Cüzdanla alakası yok bu papel işinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

ozaman bana yaramaz trendyolu araştırayım belki olların cüzdana taksit olur.
    Ziraatin kartıda var ona belki taksit yapar🤔

Oradada yok taksit olayı, cüzdanlar peşin para iş yapıyor, banka kartı gibi aynı. Yükle öde bi esprisi yok yani.

Taksit peşindeysen teb kredi kartına başvur ağustos sonuna kadar hepsipay cüzdana para yüklersen koşulsuz şartsız peşin fiyatına 3 taksite bölüyor. Ağustos boyunca böyle bi kampanya yapmış teb.

• Enpara üzerinden peşin paraya taksit yapıyor sanki ona olur gibi ama maceraya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar papel kazanamında her üründe 200 papel sınırı dışında bir sınırlama var mı ?

mesela aynı gün 1den fazla ürün alıp hepsinden papel kazanabilir miyiz ? veya farklı günlerde 1000er liralık ürün alarak her üründen 200 papel kazanabilir miyiz.

kampanya şartlarını okudum ve bu konudan bahsetmemişler sanırım sınır yok ama emin olmak istiyorum.

• Papel kullanılan alışverişte papel kazanılıyor mu?

• https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-510-250gb-3100-1200mbs-pcie-gen3-x4-nvme-m2-ssd-zp250cm3a001-p-HBV00000ZOLMN?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail

Seagate Barracuda 510 250gb

Dram(lpddr4 olabilir) mevcut, phison e12 kontrolcu var. Bu fiyata son 1 ürün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-bm-3010-s-3-programli-bulasik-makinesi-p-HBV00000TIX9K?magaza=Hepsiburada

Hepkazan kodu ile birlikte 1638 liraya denk geliyor vestfrost bulaşık makinesi.

• myegitt M kullanıcısına yanıt

Gelir.

• MCErgun kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 1500TL civarında bir sipariş için ödeme yaptım, kazanılacak(veya kazanılan) papel kısmında 0 yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.