Şimdi Ara

Hepsiburada İade Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada dan aldığım televizyonda panel hatası çıktı. Servise gönderip dönüş almam yaklaşık 10-15 günü buldu. Sonrasında üründe kusur olduğu değişim veya para iadesi yapabileceğimi söylediler.

Para iadesi istediğimi hepsiburada ya evraklar ile birlikte mail olarak ilettim.

Özet olarak, yaklaşık 50 gün önce hepsiburada ya para iadesi için ilk mailimi göndermiştim. Dönüş yapılmadı, müşteri hizmetlerini aradım dönüş yapacaklarını söylediler dönüş alamadım.

50 günlük süreç içerisinde 4 mail gönderdim, 4-5 müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Fakat hiçbirinden geri dönüş alamadım sonuç olarak 50 gün boyunca bir çözüme ulaşamadık.

Bu durumda tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Bilgi ve tavsiyeleriniz var mıdır?

• Son günlerde MH'nin geri dönmemesiyle ilgili artış var.
    En iyisi bir süreliğine hepsiburada'dan alışveriş yapmamak.
  • Yalnız değilsin ben de haziranda aldığım klimanın para iadesini bekliyorum hala.

THH'ye başvuru yaptım 20 Eylül'den beri "savunması istendi" aşamasında başvurum.

Bildiğim kadarıyla 1 ay içinde savunma yapması gerekiyor karşı tarafın ama 3 gün kaldı 1 ay olmasına. Bakalım ne olacak sonunda.
  • Hepsiburadadan aldım diyorsun ?

Ürünün linkini at Satıcı: Hepsiburada değilse konuyu kaldır ? Sahibinden veya Gittigidiyor gibi sitelerde hırsız satıcılar yüzünden dolandırılınca suçlu site mi oluyor derim.

Hepsiburadada falan çalışmıyorum ama satıcısı hepsiburada olmayan kişilerden ürün alıp laf yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 17 Ekim 2017; 18:10:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Hepsiburadadan aldım diyorsun ?

Ürünün linkini at Satıcı: Hepsiburada değilse konuyu kaldır ? Sahibinden veya Gittigidiyor gibi sitelerde hırsız satıcılar yüzünden dolandırılınca suçlu site mi oluyor derim.

Hepsiburadada falan çalışmıyorum ama satıcısı hepsiburada olmayan kişilerden ürün alıp laf yapıyorsunuz.

İlk olarak ürünü hepsiburada.com üzerinden aldığım için ben hepsiburada ile muhattabım. Üçüncü kişi beni ilgilendirmez bir sorun var ise hepsiburada müşteri hizmetleriyle çözüme gidiyorum.

Sen bildiğin saçmalamışsın.
  • quote:

Beyin bedava olunca böyle oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birader her satıcının isminin yanında "Hepsiburada güvencesi altındadır." yazıyor. Adam HB ile muhattap olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.