ben işlem yaptım ram aldım fiyat düştü yeni mail + tlf no |
Hepsiburada ilk siparişe özel 200/50 (2. sayfa)
-
-
İndirimi uyguluyor.
Ödeme ekranında kart numarası girince ürün normal fiyatına dönüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefon no yenimiydi daha önce hb kayıtlı teller olmayo galiba
-
uygulama verilerini falan silip geri yüklesek o da olur aslında ama çift uygulamada olur
yurt dışı telefon no deneyen var mı aklımda deişik yöntemler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 12 Mayıs 2021; 2:48:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.telefon no yenimiydi daha önce hb kayıtlı teller olmayo galiba
daha önce kullanılmamış numara olması gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 12 Mayıs 2021; 3:26:6 > -
Aynen yapın yapın da sonra kampanya olsun 2000/50, sizin gibiler yüzünden kampanyalar yerini böyle şeylere bırakıyor
-
Arkadaşlar bir ürün alacağım ama 198 lira oldu, kargosuz ucuz tamamlayıcı ürün varsa yardımcı olur musunuz lütfen :9
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetnbrArkadaşlar bir ürün alacağım ama 198 lira oldu, kargosuz ucuz tamamlayıcı ürün varsa yardımcı olur musunuz lütfen :9
-
Öok teşekkürler hocam 4liralık kalem ekledim ve çözüldü sorun :)
Lastik aldık baya 4 hesap 200 lira indirim yaptırdık iyi oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş iptal etsek tekrar 50tl indirim kullanabilir miyiz? Satıcı 1 haftadır kargolamiyor sinir oldum.
Birkaç gün önce iptal ettiğim bir sipariş oldu. 50 TL'lik indirim de buhar oldu.
-
Bende öyle tahmin ediyordum hocam o yüzden ilk sorayım dedim teşekkürler bilgi için.
-
yeni telefondan yeni üyelik açıtık, ne sepette nede çeklerdebri şey gözükmüyor. Gelmesi için ne yapmak lazım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X