birkaç gün önce 100/50 den faydalanmıştım bunu yeni gördüm, bonus piu veya banka kampanyalarıyla güzel değerlendirilebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada ilk siparişe özel 200/50
-
-
Olmuyor ki bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni telefon numarası lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon noyu nereden girecez, kayıtta telefon no sormuyor ki
Alışverişi tamamlarken son aşamada sms ile doğrulama yapıyorsunuz o numara başka bir hesapta kullanılmamalı
Ben yeni hesap denedim olmadı. Yapabilen olursa söylesin. -
Ben yaptım hem telefon numarası başka hesapta kullanılmayacak hemde telefondan daha önce hepsiburada uygulaması üzerinden sipariş verilmemiş olacak.
-
paralel space uygulaması ile hepsiburadaya üye olursanız başka telefonmuş gibi algıliyor, sadece yeni telefon no bulmanız gerek.
Hala devam ediyor mu hocamquote:
Orijinalden alıntı: Fbehremparalel space uygulaması ile hepsiburadaya üye olursanız başka telefonmuş gibi algıliyor, sadece yeni telefon no bulmanız gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ayrı hesaptan lastik mi alsak ne yapsak
az önce sipariş verdim hala devam ediyor. yeni hesabı emülatörlerden de açabiliyorsunuz tek sıkıntı yeni numara bulmakta.
Yararlandım, teşekkürler
telefon daha önce kayıt olduysa hata verirmi doğrulama kısmında
Şu açları süresiz neden banlamazlar
hocam hesap açınca indirim ana ekranda görünüyor mu 2 hesap actim bisey göremedim
bildirim geliyor ama bildirim gelmesine rağmen telefondan 2. hesapta düşmemişti. nox player ile emülatörden açıp kaydoldum sipariş ekranında ödeme yap demeden önce indirim şeklinde görünüyor 50 tl. onun dışında kupon vs kontrol etmedim. sipariş ekranına geçin görünmesi gerek.
Paralel Space ile actim indirim dusuyor urun eklendiğinde teşekkürler
rica ederim.
Yeni email ve yeni telefonla yeni üyelik açtım ama ödeme ekranının sonuna kadar geldiğim halde düşmedi.
Beni bırakın siz devam edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- a101 slazenger parfüm yorum
- bim kar kızağı
- kedi evi ücretsiz evidea
- temu iade nasıl yapılır
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X