|
Hepsiburada, Kazaklara satıldı! (10. sayfa)
-
-
Türki cumhuriyetler arasında en zengini Kazakistandır. Katı bir rejimi var ama para onlarda.
HB benim için Amazondan sonra gelen alışveriş yeriydi.Bu sene klima su sebili gibi ölçekli ürünler almıştım, 3 ay ötele , 6 taksitle öde yoluyla.
Bunun haricinde incik boncuk alışverişlerimi Amazondan yaparım.
N11,Trensdyol veya diğerleri pek tercih etmediğim yerlerdi.
Satılması çok birşey değiştirmeyecektir,bu şekilde devam eder.Ülkenin osu gitti busu gitti moduna gerek yok.Özel bir şirket satışı en nihayetinde.
Üstelik 2,5 kat fazla bedelle. O parayı sana verseler ,hasmına arabanı evini vs satarsın. Hayıflanmaya gerek yok.
-
doğan grubu bir sektörden çıkıyorsa, o sektörün iyiye gitmeyeceğini öngördüklerindendir.
yazılı basından çıktılar, geldiğimiz noktada basılı gazete okuyan kalmadı,
görsel basından çıktılar, geldiğimiz noktada sektör/para dijital platformlara kaydı,
d&r'ı sattılar, geldiğimiz noktada müzik ve kitap satışı dijitale kaydı vs.
-
Satılmasına değil de Kazakistan gibi vasat bir ülkeye satılmasına üzüldüm açıkçası. Şirket idaresinden andadiklarini düşünmüyorum pek. Rusya kuklası ve demokrasinin olmadığı bir ülke. Eski Kazakistan Ekonomi Bakanı'nın karısını döve döve öldürdüğü bir ülke, siz dusununun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoloji bilgini 68 -- 21 Ekim 2024; 11:12:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan 3-4 ay önce Trendyol satıcı paneli çöktü. Gün boyu çalışmadı. Satıcılar panele girememesine rağmen Trendyol sipariş almaya devam etti. Kimseyede açıklama yapmadı. Buna rağmen HB ve N11 tek bir satış bile çekemedi bizim mağazalarımıza. Kazaklar umarım bu dandik kadroyu değiştirip, başarılı iş ortağı terimine uyan şekilde işleri düzeltir. Komisyon ve kargo ücretleri aşırının da üstünde. Umarım işler düzelir. Yoksa iyi satıcıları asla geri döndüremezler.
-
hepsikazıkburada
-
:D
-
amazon varken hb bes para etmez
-
Kazaklara sıcak fırsat,bize değil....
-
Araplara satilimca neolucak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazaklar araplara satar belki ilerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunları herkes öngörebiliyordu zaten.
Ortadoğu meselesi ne olacak onu öngörsün doğan grubu. :)
-
Market ve su uygulamada yok sanki kaldirdilar. Tikla kazanda bitti herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X