Şimdi Ara

Hepsiburada, Kazaklara satıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
5
Favori
17.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğan ailesinin hisselerini elinde bulundurduğu yerli e-ticaret sitesi Hepsiburada satılıyor. Kazakistan’ın online alışveriş platformu Kaspi.kz, Hepsiburada hisselerinin yüzde 65,41’ini 1,13 milyar dolara satın almak için anlaştı.

Şirketten yapılan açıklamada Hepsiburada'nın sermayesinin yüzde 65,4'üne karşılık gelen A ve B sınıfı hisselerin satın alınması için Doğan ailesi üyeleriyle anlaşmanın dün imzalandığı ifade edildi.

Ayrıca Bkz.Hepsiburada'dan 4 ayda %66 zam: Türkiye’de yıllık enflasyon %49

NASDAQ’da işlem gören Hepsiburada’nın hisseleri dün 2,2 dolardan kapanış yapmıştı. Hepsiburada'nın piyasa değeri LSEG verilerine göre 707 milyon dolar seviyesindeydi. Kazak şirket, Hepsiburada’yı piyasa değerinin yaklaşık 2,5 katı ödeyecek. Ödemeyi iki taksit halinde yapacak. 600 milyon doları anlaşmanın kapanışında, 526,9 milyon doları kapanış ardından 6 ay içinde ödenecek

Hepsiburada’nın adı değişecek mi?

Kaspi.kz CEO’su Mikheil Lomtadze, satın alımın ardından her iki şirketin de kendi markalarını ve organizasyon yapılarını sürdüreceğini açıkladı. Şirketler kendi arasında bilgi ve teknoloji paylaşımı yapacak.

Kaski.kz, 2023 yılında 14 milyon aktif kullanıcı ile Kazakistan’ın en popüler mobil uygulaması oldu. Uygulamada alışveriş, mobil hizmetler, seyahat, reklamcılık, kamu hizmetleri ve ödeme hizmetleri bulunuyor. Kaspi Pay SuperApp, 2023'te 581 bin ticari ortağıyla Kazakistan'daki işletmelerin ve girişimcilerin tercih ettiği dijital ortak oldu.

• Duyuru: DH bu işe girişsin. Zaten bu kupon-kampanya konusunda aştık. Konu olarak açtım, buyrun öne çıkaralım: https://forum.donanimhaber.com/dh-e-ticaret-platformu-kursun--159810385

- - -

GittiGidiyor: ABD sonra 404
    Trendyol: Çin
    n11: Getir sonra BAE
    Ve şimdi Hepsiburada: Kazakistan

Yerli pazaryeri PTTAvm kaldı. Onun da başına bi şey gelir*

* Dememe gerek kalmadan o da yoldan çıkmış, ayıp ayıp şeyler okuyoruz.

Ekleme2: Pazarama var. İş Bankası'nın o da sıkıntılıymış.
    Türkiye'de satılmayan tek kurum kalmadı ama sözde yerli ve milliler 'Türkiye temizleniyor şükürler olsun' diyor. :)

Ülkenin yarısı Katar'a, gerisi Çin-Rusya eksenine satıldı. Katar denilince akla çölde yaşayan müslümanlar geliyor ama Katar demek İngiliz parası demektir. Yani her Katar'a satılan firma aslında İngilizlere peşkeş çekiliyor. İngiliz demek de etle tırnak gibi oldukları ABD ve İsrail'in geri planda derin aklı demektir.

Yıllar önce de Türk Telekom'u yok pahasına yine Yahudi Oger'e peşkeş çektiler, İsrailliler tüm ülkenin istihbaratını bedavadan ele geçirmiş oldular telekom yoluyla. Sonra şirketi batırıp Türkiye'ye iade ettiler. Yine gitti vergiler.

Ülke temizleyor evet, BOP kapsamında Türklerden temizleniyor. Gurur duyun!
    O özel şirketler ülkenin siyasi konjonktürü ve bozulan ekonomisi nedeniyle satılıyorlar. Partini savunacaksın diye bilmediğin konularda ahkam kesme, yerin a haber en fazla.

Gittigidiyor durduk yere kapanmadı, batırılan ekonominin ilk kurbanlarından biri oldu. Her şeyin baş sebebi utangaç da olsan ölesiye savunduğun o şahıs...
  • Yerli E ticaret platformu kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar büyük şirket banka varsa hepsi küçük devletlere satılıyor

• umarım kalite düşmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kazıkistan'a çevirsinler diye espri yapardım da Amazon'un sert yumrukları sonrası epey bir tık düzelmişlerdi.

• satılacağı belliydi. zira trendyol gibi satılmadan önce hepsiburada da bol bol yeni hesaplara indirim vererek sipariş verilen hesap sayısını artırıyordu.

• Müşteri hizmetleri çok kötüydü. Kesinlikle müşteri odaklı hizmet anlayışı yoktu. Önceden en çok alışveriş yaptığım siteydi ama uzun süredir mümkün olmadıkça asla alışveriş yapmıyordum. Sorun olduğunda kesinlikle hiç yardım alamamıştım. Hatta telefonu yüzüne kapatmaya bile başlamışlardı. Umarım kalite olarak hak ettiği yere ulaşır. Bi amazon kalitesi olmasa bile umarım daha müşteri odaklı olur diye umut ediyorum.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Duyuru: DH bu işe girişsin. Zaten bu kupon-kampanya konusunda aştık. Konu olarak açtım, buyrun öne çıkaralım: https://forum.donanimhaber.com/dh-e-ticaret-platformu-kursun--159810385

- - -

GittiGidiyor: ABD sonra 404
    Trendyol: Çin
    n11: Getir sonra BAE
    Ve şimdi Hepsiburada: Kazakistan

Yerli pazaryeri PTTAvm kaldı. Onun da başına bi şey gelir*

* Dememe gerek kalmadan o da yoldan çıkmış, ayıp ayıp şeyler okuyoruz.

Ekleme2: Pazarama var. İş Bankası'nın o da sıkıntılıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 18 Ekim 2024; 20:51:36 >
  • Tek tek yok oluyorlar. Herseyimiz satılıyor:(

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Pttavm dolandırıcı kaynıyor uzak dursun

• Harbi geriye bir tek pttavm kaldı onu da pek kullanan yok

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    PTTavmden bir ara elektronik kampanyasıyla altın alırdık. Aklıma bile gelmedi hiç reklam yapmadıkları için. İsmini değiştirip yeniden markalaştırsalar güzel olur aslında. Ürün fiyatı aynı olursa ben yerlisini kullanırım şahsen

• N11 de tişörtlere satılmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlığı bir an hepsiburada da kazaklar satılıyor anladım

• Ülkeyi satıyorlar karış karış. Bu nedir ki?

• Alışığız biz ülkeden sorun yok.

• Daha önce hissesini bulunduranlara 2.5 katı ödeme mi yapılacak yanlış anlamadıysam

• Yerli ve milli.

• Artık eski slogranı Türkiyenin Hepsiburadası diyemeyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisalanyali -- 18 Ekim 2024; 13:41:11 >
  • Fırsatını bulan satıyor, satışa çıkartıyor. Ülkedeki firmalar, iş kolları elde tutulmuyor, bırakılıyor. Kazaklar hizmet kalitesini, çalışma düzenini iyileştirir diye umuyoruz, olmalı da. Toparlamayı düşünürlerse iyidir. Amazon Türkiye pürüzleri, aksilikleri, vukuatları olsa da diğerlerinden farklı, öbür firmalar da hizmet kalitesini yükseltip çalışma düzenini elden geçirmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 18 Ekim 2024; 13:46:6 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.