Şimdi Ara

Hepsiburada, Kazaklara satıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
5
Favori
17.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzücü Bi durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satıldıktan sonra ne değişecek acaba uygulama bazlı. Umarım boka batmaz yemeksepti gibi bütün uygulamayı yeniden tasarlamışlardı hiçbir kullanışlı alışkanlık kalmadığı gibi hb uygulaması da umarım aynı boka batmaz. Türkiyenin en sevilen en büyük e-ticaret platformu çünkü hb dediğimiz şirket.

• ÇatarA PatarA KatarA KuturA SATARA

• 2,5 katı niye odeme yapmış

• Blutv ne olacak acaba. Blutv discorvery'ye, hb kazaklara satıldı. Bu işbirliği yakında biter herhalde. Listemdekileri hızlıca izleyip mekanı terketme zamanı geliyor gibi

• hepimizi satacaklar bu işin sonunda oyle gorunuyor

• Yıllar önce hepsiburadadan aldığım msi marka üst model pc 1 yılı dolmadan bataryası şişince 1 ay kadar sonra servisten birebir sıfır ürün ile değişim raporu verilmişi. Ben de işte büyük firma diyerek sevinmiştim. Raporu satıcıya (hepsiburadaya) yolladıktan aylar sonra ilk defa canlı bir yetkili (aynı ürün hala satışta olmasına rağmen)değişim yapamayız sadece para iadesi yaparız diye beni oyalayıp değişim hakkımdan caydırmaya çalışmışlardı.Garantisiz aliexpress ürünler satan alexpres firması gibi olmuştu resmen. Müşteriye saygı yok. Belki yeni sahipleri daha iyi yönetir.

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    bireysel olarak sorun yaşamanız normalde , sahsi tecrübeyi bir kenara birakirsak daha köklü rakiblerine göre

• Hepsiburada, Kazaklara satıldı!

• Yeni Türkiye yüzyılı, paranın büyük tekellerde toplandığı, her şeyin satıldığı sana ait hiçbir şeyin kalmadığı senin sadece beyaz / mavi yakalı köle olarak kullanıldığın bir sistem. Ben buna şaşırmadım çünkü bugünlerin geleceğini birileri şöyle söylüyordu, "Babalar gibi satarız, değerini bulan her şeyi satarız, parayı veren düdüğü çalar.."

Birde o kadar reklamı yapılan büyütülen markanın değeri bu kadar mıymış? abd'li bir iş adamının cep harçlığından daha az, gerçekten kendimizi fazla büyütüyoruz.Hepsiburada, Kazaklara satıldı! 

• Kazaklarda büyük indirim bekliyorum Hepsiburada, Kazaklara satıldı! 

• Keşke çoğunluk hisse Doğan grubunda kalsaydı. Sonuçta çoğunluk hisse artık farklı firmada. Nasıl değişim olur , yenilikler yapar mı bilemeyiz.

• Hepsiburada basit bir site değildir, satılan şirket mi bilgiler mi acaba? Kaç milyon kişinin bilgisi el değiştiriyor bunlar önemli.

Aklıma WA geldi

19 Şubat 2014 yılında Meta, Inc. tarafından 4 milyar USD nakit para, 12 milyar USD hisse senedi ve 3 milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi olmak üzere toplamda 19 milyar USD karşılığında satın alınmıştır. Aralık 2013 tarihli blog yazısında WhatsApp, her ay 400 milyon aktif kullanıcının hizmeti kullandığını iddia etmiştir.

WhatsApp'ın kurucu ortaklarından Brian Acton'tan pişmanlık dolu bir açıklama: Kurduğu şirketi Facebook'a sattığı için pişman olduğunu söyleyen Acton, "Bir seçim yaptım… Kullanıcılarımın gizliliğini sattım ve her gün bu kararın ağırlığıyla yaşıyorum" dedi.

• Ota boka yerli ve milli aşkıyla yanıp tutuşan akepe ve tayfası sayesinden ülkede bir tane yerli marka kalmadı.. Banka desen o da 2-3 tane kaldı. Memleketi bitirdiler yok ettiler.

Yalnız Nasdaq da 700 milyon dolar değerlemeli bir şirketi, bu tutardan okutmaları büyük başarı olmuş. Hangi sektöre geçiş yapacaklar merak etmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 18 Ekim 2024; 15:3:16 >
  • 4 sene önce yerli oyun firmamız yabancı bir firmaya 1,8 milyar dolara satılmıştı. Hepsiburada ise 1,2 milyar dolara satılmış, deyim yerindeyse bedavaya gitmiş sayılır.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Ölü-cü-ü hı efendim ( ?° ?? ?°)

• AkenatoN_! A kullanıcısına yanıt

3 kere alışveriş yaptım 3 ünde de büyük sıkıntılar yaşadım pazarama ne çözüm buldu ne sonuca ulaştı. Üyeliğimi dahi sildirdim ordan.

• Hepsiburada bir devlet kurumu değil bir şey değil Özel şahıs firmaları ve ister satar ister satmazlar kimseyi ilgilendirmez.

Bu arada Tamamını değil 2 hissedar hisselerini satmış. A ve B gurubu hisseleri ile Hepsiburada nın yüzde 65.4 ü Kazak firmaya geçecekmiş.

Hepsiburada, Kazaklara satıldı!
  • Yurtdisina satilan bircok markaya yazik oluyor. Kalite düşüyor. Umarim hbye de oyle olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.