Şimdi Ara

Hepsiburada, Kazaklara satıldı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
5
Favori
17.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirket şahıs şirketi istediği kişiye satar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakındır sıkıntılar cıkması kalıte düşmesi Kazakistan nın eğitim kültür seviyesi ortada hayırlısı bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • niyelka kullanıcısına yanıt
    aynen, şu anki Hepsiburada çok kaliteliydi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hepsıburada nın kendı sattığı urunler konusunda yıllardır hıcbır sıkıntı yaşamadım kendı adıma konuşacak olursak yanı cok fazla satıcı var illaki sahıs olarak bır çoğu da sıkıntıları beraberinde getiriyor ben sadece Hepsıburada satıcısı olarak dikkate aldım durumu yoksa satıcılar aynı sekılde satıs yapmaya devam edecek ama ıyı sekılde ama kotu sekılde 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsallah bu durum biz müşterilerini olumsuz yönde değil de olumlu yönde katkı sağlar…

• kış geldi bir kazak alayım...

• Belki Türkiye'den Kazakistan'a masrafsız para gönderme seçeneği koyarlar.Ailem Almatada.

• Sanırım Türkiyede yerli olarak sadece umumi helalar kaldı....

• Kimlik bilgileriyle beraber mi?

• kış öncesi kazak indirimi var zannedip başlığa düştüm.

• Daha dün devletleşmiş ülkenin vatandaşlarının atılganlığı takdire şayan.Ufak bi ekleme,sahip tiflis gürcistan doğumlu imiş,fenotip olarak da bildiğimiz kazak değil kafkas görünümlü birisi :) Sonuç olarak ticaret diyip geçiyoruz ama şu işi niye Türkler kıvırmak istemiyor anlaşılmaz :) Doğan mevzusuna gelince,önce tv kanal ve gazetelerini,geçenlerde dergi çatı şirketini,şimdi de hepsiburadasını sattı.Birşeyler deniyor mu yoksadeneniyor mu bilmem ama ilginç işler diyelim geçelim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.