Şimdi Ara

hepsiburada kepazeliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aras kargonun nasıl azılı bi firma olduğunu herkes bilir
    bugüne kadar karşılaştığım ve gün boyu evde beklesem bile "eve geldik bulamadık diyen ve gelmeyen tek kargo firması! (genelde gidiş dönüşlü evrak işlerinde bu tarz şeyler yapıyorlar ama normal kargo için bile karşılaştığım durum)
    velhasıl, Aras kargo, herkesçe ne mal olduğu malum, iyimi kötümü olduğu tartışılmayacak tek kargo firmasıdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 23 Haziran 2019; 13:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

ben arastan son derece memnunum siparisi verdikden 1 gun sonra geliyor ve kapiya basip zil calismayinca ariyor hemen evi arayip donuyorum sorunsuz teslimat aliyorum ama ptt rezil gerci kargo subeleri farklilik gosteriyor suplemenrler.com firmasi aras yurt ici kullaniyo ben aras seciyorum
    sen bulunduğun semtteki şubeden memnunsundur , o da 1 tane haliyle geneli yansıtamaz.Bu işi yapan biri olarak söylüyorum şubelerin ve acentelerin performansları işleten kişilere göre değişir.Adam o kargoyu sana getirmek istemese her türlü sisteme durum girebilir.Evde yok ,ulaşılamadı ,adres problemi vs.Genelde küçük şehirlerde iş az olduğu için hizmet iyidir ama büyük şehirlerde rezalettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 23 Haziran 2019; 13:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false6

Yaşanan durum kötü, geçmiş olsun.

Bu araba dışarda kaç para hocam? 2.5k akülü arabayı o gün satın alıp çocuğu sevindirecekseniz, gidip hemen bi yerden 2 3 fazla verip alsaydınız daha iyi olmaz mıydı?
    çok teşekkür ediyorum.

hocam yakındaki avmler de bulunan oyuncakçılarda bu modelden yoktu maalesef. almadan internet mağazalarına bakmıştım. yoksa gidip elden alacaktım.
    eğer olsaydı 100-200 tl ye bakmazdım, görerek almak her zaman daha iyi. aklımı çelen saat 14:00'a kadar alırsan bugün teslim edeceğiz demeleri oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Tek değilsin kardeşim. Aynen bu durumdan dolayı yüzlerce mağdur insan var. Ekspres teslimden televizyon aldım 25 gün sonra geldi.
    sizin durumunuz daha da kötüymüş. geçmiş olsun bu arada. paramızla rezil oluyoruz dedikleri bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

sen bulunduğun semtteki şubeden memnunsundur , o da 1 tane haliyle geneli yansıtamaz.Bu işi yapan biri olarak söylüyorum şubelerin ve acentelerin performansları işleten kişilere göre değişir.Adam o kargoyu sana getirmek istemese her türlü sisteme durum girebilir.Evde yok ,ulaşılamadı ,adres problemi vs.Genelde küçük şehirlerde iş az olduğu için hizmet iyidir ama büyük şehirlerde rezalettir.

Alıntıları Göster
    bizim burası küçük bir şehir. merkez nüfus 150 bin toplam şehir nüfusu ise 250 bin. ama malum aymazlıklar gırla. misal sipariş takibinden bakıyorum, sabah saat 9 gibi dağıtıma çıkmış, öğlen arıyorum ve bugün kesin alırsınız diyorlar ama gelen giden yok. sonra akşama doğru tekrar arıyorum, aciliyeti var diyorum, şuan nerde iseniz ben gelip alayım diyorum ama mesaim 1 saate dolacak ve daha dağıtacağım çok yer var deyip yok çekiyor, yarın biz teslim ederiz diyor. yada bazen şark kurnazlığı ile geldik ama bulamadık ayağı çekiyorlar.
    velhasıl benim gözümde bedava iş yapsalar bile asla tercih etmeyeceğim tek kargo şirketi.

• bu arada arkadaşlar yanlış bir anlaşılma var. bana iade edecekleri 12 tl nin derdinde değilim onların olsun. onu ödeyerek hatalarını kapatamazlar. o zaman herkesi mağdur et hayal kırıklığı yaşat. işin kolayına kaç. ödemiş olduğunuz 12 tl'yi hediye çeki verelim deyip kandır.

zaten bundan sonra alışveriş yapmam hepsiburadadan. eğer aksilik çıkmazsa ne güzel. ama aksilik çıkarsa da işiniz çözülmüyor/telafi edilmiyor. bunu bilerek alışveriş yapınız.
  • sürekli kargo alıp gönderiyorsanız kargo personeline ara sıra bahşiş tarzı gibi, kargo parasından kalan küsuratları almayıp kargocu ya verirseniz. (2-3 tl vb.) kargoyu getiren personel mutlu olduğu için sizi unutmuyor. sonraki kargolarınızı şevkle getiriyor tabi bu onların görevi olduğunu değiştirmiyor ama işiniz daha hızlı ve daha kolay çözülüyor. daha sonra kargocunun telefon numarasını da alırsınız bu şekilde süreci hızlandırmış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 23 Haziran 2019; 15:1:24 >
  • Horoz lojistik çok kötü bir firma zamanında teslim etmezler ürünü aşağıya gelip bırakırlar vs. olabildiğince uzak durun

• riaz kullanıcısına yanıt
    ben istanbul sirinevlerde yim aynen subeden subeye gore degisiyor bir yerden memnun olan farkli bir yere tasindigi zaman o eski kargo firmasindan memnun olcani saniyor ama o semt rezalet cikabiliyor adamlarin keyfine bakan bi sektör yakin zaman da duzelicegini hic zannetmiyorum

• Bunların hepsi böyle bende lanet n11 urun aldım. Adam kırık urun yollamış. Tutanakta yok uğraşicaz bakalım. Küfür edicem yine adamlara telden. . Önerisi olan varsa yazsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

Bunların hepsi böyle bende lanet n11 urun aldım. Adam kırık urun yollamış. Tutanakta yok uğraşicaz bakalım. Küfür edicem yine adamlara telden. . Önerisi olan varsa yazsın :)
    çok pahalı bir şey değilse satıcının sorun çıkaracağını (çok kötü bir satıcı değilse) sanmıyorum. makul bir dille durumu anlatırsanız olumsuz yorum ve puan almamak için yardımcı olacaklardır.

n11, gittigidiyor tarzı pazar yerlerinde puan verdiğinde hemen yayına giriyor. ama hepsiburada öyle değil. verdiğin yorum 1 hafta onaylanma süresi var.
    yorumunu beğenirlerse yayınlıyorlar. beğenmezlerse yayınlamıyorlar. istediği gibi at koşturabiliyor. arka planda yaşananlardan haberi olmayan bir sürü insan alışveriş yapmaya devam ediyor.
    ta ki bizim gibi sorun yaşayana kadar

hepsiburada kepazeliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 23 Haziran 2019; 18:38:16 >

• Allah başka dert vermesin
  • Ben hızlı teslimat seçeneği ile sipariş ettiğimde aynı günde getirmişlerdi.Demek ki bazen sıkıntı çıkabiliyor o seçenekte
  • Ben de Hepsiburada'nin temin ettiği bir ürünü, sırf "bugün kargoya verilir " diye çok daha avantajlı bir başka ürüne tercih ettim ancak ürün 2 gunde bana gelmesi gerekirken 7 günde ancak geldi!!!!!
    Alışveriş'ten sonra, gecikme nedeniyle ürüne düşük puan vermek ve olumsuz yorum yazmak istedim ANCAK YAZDIRMADİ HERİFLER, 3-4 kere denediğimde rağmen %100 doğru olan yorumumu ısrarla yayınlamadılar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 25 Haziran 2019; 11:38:15 >
  • arkadaşlar kargo pazartesi akşam teslim edildi. üründe herhangi bir sorun yok. ama hepsiburada nın süreçteki umarsamazlığı çok kötüydü. hiç bir şekilde çözüm sunmadılar.
    alışveriş yapacaksanız da, bir aciliyet söz konusuysa almadan iyi düşünün. olur da bir aksilik olursa hevesiniz kursağınızda, işiniz yarım kalabilir, ya da bir arkadaşınıza yardımcı olmak istemişseniz de mahcup kalabilirsiniz. bunlar sizin için önemli değilse alışveriş yapabilirsiniz. karar sizin.
  • gule gule kullanin, aynisini gectigimiz yaz 1500 liraya almistim. gercekten kaliteli urun dandik plastiklere benzemiyor. kumandanin pilini degistirirseniz(takip cikarica yani) araci tanimiyor, stop dugmesine basili tutarken araci acin eslesiyorlar tekrar. basima geldiginde ugrasmistim biraz ondan yazayim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

gule gule kullanin, aynisini gectigimiz yaz 1500 liraya almistim. gercekten kaliteli urun dandik plastiklere benzemiyor. kumandanin pilini degistirirseniz(takip cikarica yani) araci tanimiyor, stop dugmesine basili tutarken araci acin eslesiyorlar tekrar. basima geldiginde ugrasmistim biraz ondan yazayim dedim.
    çok teşekkür ederim hocam. evet bende çok beğendim. tüm detaylar düşünülmüş. diğer arabalarda olmayan özellikler var. örneğin ilk kalkışta ve durduğunda sert hareket yapmıyor. ilk ve son hareket çok yumuşak ve çocuk rahatsız olmuyor. bende kumanda otomatik gördü nedense. yinede bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
  • MACHİNA kullanıcısına yanıt
    normalde goruyor zaten ama dedigim gibi ileride bir sebeple kumanda pili cikarsa ya da biterse falan tekrar eslestirmeniz gerekecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.