Şimdi Ara

hepsiburada kepazeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün 21.06.2019 cuma günü HEPSİBURADA sitesinden akülü araba satın aldım. LİNK

teslimat seçeneklerinde aynı gün teslimat hepsiexpress seçeneği vardı.
    saat 14.00 dan önce satın alırsam 18:00-23:00 arasında teslim edileceği yazıyordu. bende 12.90 tl fark vererek hemen satın aldım. 13:38'de ödeme işlemleri tamamladım.

hesabım bölümünde ise yarın teslim edilecek yazıyordu. bende hemen müşteri hizmetlerini aradım.
    siparişim bugün teslim olması gerekirken yarın teslim edileceği yazıyor dedim.
    müşteri hizmetlerindeki yetkilisi de; bugün teslim seçeneği ile satın aldığınız için bugün kesinlikle teslim edileceğini söylediği.
    ama ne yazık ki taahhüt ettikleri gibi teslim edemediler. gece 23:00 a kadar sabırsızlıkla beklemiştim halbuki.

bugün (cumartesi) mesaj geldi bana horoz lojistikten siparişinizin öngörülen teslim tarihi 24.06.2019 yazıyordu.

hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım. durumu anlattım kayıt aldılar vs. dönüş sağlayacağız dediler saatler geçmesine rağmen herhangi bir dönüş olmadı.
    horoz lojistik kargosunu aradığımda onlarda bana pazartesi günü teslim edileceğini söylediler.

bu kandırmaca, kepazelik değilde nedir arkadaşlar. oğluma büyük bir heyecanla satın alıp hafta sonunda oynayacağımızın hayalini kurarken beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattılar.

HEPSİBURADA'yı kınıyor. ve herkesin bu konuda bilinçlenmesini istiyorum. eğer acil bir ihtiyacınız varsa olası bir sorunda maalesef çözüm sunamıyorlar.

hepsiburada kepazeliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 22 Haziran 2019; 15:46:50 >

• 🐓

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin misin bugün teslimatı işaretlediğine. Bende iki gün önce aynı saatlerde sipariş vermedim iki saat içinde verilen kargolar bugün teslim edilir yazıyordu ama satın almada bugün teslimat yoktu. Muhtemelen sen bugün yerine yarın teslimati seçtin çünkü o saatlerde bugün teslimat yapılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ürün aldım bugün 11-13 arası teslimatı seçtim ne gelen var ne giden bu saatten sonra getirseler de almıycam iade oluşturucam giden benim 10 lira olacak ama bunlara para kazandırmak istemiyorum
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    evet hocam eminim. zaten farkını da ödedim. (12.90 tl) ekran görüntüsünü de ilk mesaja ekledim. oradan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

dün ürün aldım bugün 11-13 arası teslimatı seçtim ne gelen var ne giden bu saatten sonra getirseler de almıycam iade oluşturucam giden benim 10 lira olacak ama bunlara para kazandırmak istemiyorum
    aynen öyle yapmak lazım. süsleyip püslüyorlar ama arka planda öyle yürümüyor işler.
    çok fazla kişi mağdur oluyordur kesinlikle. ama böyle platformlara yazmaya üşeniyorlardır kesin.
  • Yalan her yerde artik isler yalanla donuyor. Kime sikayet edersen yaptirimi da yok. Vicdan kalmamis kimsede. Ben de bir hafta boyunca thy ve mng kargo ile ugrastim bagajimi kaybettikleri icin. Yalan duymaktan biktim bir haftada, namusuyla is yapan kalmamis artik. Halbuki sana bugun teslimat diye soz verip odeme alinmasa pazartesiyi beklerdin zaten. İstedikleri gibi at kosturuyorlar. Cok sinir bozucu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada Sahtekarlığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar epey hepsiburada konusu açıldı kime güveneceğimizi şaşırdık bir ara n11 vardı sanırım oda artık kullanılmıyor çok konu açılmıştı yine.
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    maalesef öyle olmuş. resmen kandırıyorlar artık. size de geçmiş olsun.
  • The-Undertaker kullanıcısına yanıt
    hocam insanlar bilinçsizce ve hunharca alışveriş yaptıkları için kontrolsüz büyüdüler. bu yüzden mağduriyetler çok fazla. ama herkes boşverip, dillendirmedikleri için çok fazla haberimiz olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACHİNA

hocam insanlar bilinçsizce ve hunharca alışveriş yaptıkları için kontrolsüz büyüdüler. bu yüzden mağduriyetler çok fazla. ama herkes boşverip, dillendirmedikleri için çok fazla haberimiz olmuyor.
    Ben kolay kolay almam internetten birşey. Sadece bu forumdan alışverişim oldu o kadar.
  • Hocam iyigunlerde kullanin ayip etmisler yanliz bu paralara elektrikli motorsiklet bile alabilirdiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun. hem ayıp, hem de 3 kişiyi hayal kırıklığına uğrattılar. ilk çocuk diye kaliteli güzel bir şey alayım dedim.

ajitasyon yapmak istemediğim için ilk mesajda yazmadım ama.

dün çocuk hastaydı. hastanede serum takmışlardı. bende mutlu olsun diye alelacele satın aldım. akşam teslim etsinler diye.

ama büyük hayal kırıklığı yaşattılar bize. dün olmadı ama bari bugün teslim etselerdi yine mutlu olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 22 Haziran 2019; 15:58:24 >
  • MACHİNA kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam gercekten bazen hayal kiriklogi olabiliyor.insallah gelince cok mutlu olur iyi gunlerde kullansin

Satıcı hepsiburada olsaydı gönderirdi. Araya aracı firma girdiği için. Bazen stok kalmamış olabiliyor.

• hocam satıcı hepsiburada linkten bakabilirsiniz.
    İlginç.

• O degil de hocam akülü araba fiyatları ne öyle oha.2k daha koy 70 model murat 131 al.

• Yerinde olsam şikayetvar a şikayet ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

O degil de hocam akülü araba fiyatları ne öyle oha.2k daha koy 70 model murat 131 al.
    ilk çocuk olduğu için gözün bir şey görmüyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.