Şimdi Ara

hepsiburada kepazeliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wOseRa

Yerinde olsam şikayetvar a şikayet ederdim.
    hocam şikayetvar'a da yazdım ama kaç saat geçti hala onaylayıp yayınlamadılar bile. twitterdan da yazdım. orada cevap yazdılar ama somut bir şey yok. klasik aynı cevaplar. ilgileniyoruz vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 22 Haziran 2019; 17:19:26 >
  • Hepsibuarada ile söz açılmışken ürüne servis işlemi başlattım.Sürat kargo ile gönderin dediler kod verdiler.Sürat kargo saat 5 geçtiği için kargoyu almıyoruz.Tamam ben yeslim edeyim yarın gitsn kaybolma ihtimali var.Mmilletin 2 gündür duruyor vs dedi şartel attı.Milletin malına böyle mi sahip çıkıyorsunuz.vs bağırdım çağırdım.Bu ülkede adam akıllı işini yapan firma yok ürünü çöpe attım.Zıkkım olsun dedim hepsibuaradayı da gözden çıkarrtım.Ürün yurtiçi ile geliyor sürat ile gidiyor beleşci iş bilmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

Hepsibuarada ile söz açılmışken ürüne servis işlemi başlattım.Sürat kargo ile gönderin dediler kod verdiler.Sürat kargo saat 5 geçtiği için kargoyu almıyoruz.Tamam ben yeslim edeyim yarın gitsn kaybolma ihtimali var.Mmilletin 2 gündür duruyor vs dedi şartel attı.Milletin malına böyle mi sahip çıkıyorsunuz.vs bağırdım çağırdım.Bu ülkede adam akıllı işini yapan firma yok ürünü çöpe attım.Zıkkım olsun dedim hepsibuaradayı da gözden çıkarrtım.Ürün yurtiçi ile geliyor sürat ile gidiyor beleşci iş bilmezler.
    size de geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACHİNA

size de geçmiş olsun hocam.

Alıntıları Göster
    Saolun hocam sizede

• Bende Amazon tr üzerinden hızlı teslimatla bir ürün satın almıştım bunun için ekstra kargo ücreti ödemiştim ürün belirtilen tarihte bana ulaşmadı bunun Amazon tr bildirdim ödediğim ekstra kargo parasını iade etmişlerdi sizde ödediğiniz kargo parasının iadesini talep edin
  • Gelen kargoyu alma iade et gitsin 1 hafta evde boş duracak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu express kargo küçük ürün kategorilerinde geçerli çünkü kurye arabası da küçük. Küçük ürün aldığımda express seçmesem de hemen getirdikleri oluyor. Oyuncak kategorisine oyuncaklar küçük diye eklemişler ama arabayı düşünememişler sanırım. O kadar büyük eşyalar horozla geliyor horozun da günlük teslimatı yok. Yazarsanız ücret iade olur ama sıkıntınız çözülmez tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Bende Amazon tr üzerinden hızlı teslimatla bir ürün satın almıştım bunun için ekstra kargo ücreti ödemiştim ürün belirtilen tarihte bana ulaşmadı bunun Amazon tr bildirdim ödediğim ekstra kargo parasını iade etmişlerdi sizde ödediğiniz kargo parasının iadesini talep edin
    kargo parası önemli değil.sorun kargomu taahhüt ettikleri zamanda teslim etmemeleri. aynı gün teslim deyip, 3 gün sonra teslim edeceğiz demeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postman41

Gelen kargoyu alma iade et gitsin 1 hafta evde boş duracak
    aslında onu yapmayı çok isterdim. ama iptal edersem bu sefer kredi kartına iadesi uzun sürecek. ve 3 taksitle aldığım için 3 taksitle iade edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 22 Haziran 2019; 20:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lullabies_

Bu express kargo küçük ürün kategorilerinde geçerli çünkü kurye arabası da küçük. Küçük ürün aldığımda express seçmesem de hemen getirdikleri oluyor. Oyuncak kategorisine oyuncaklar küçük diye eklemişler ama arabayı düşünememişler sanırım. O kadar büyük eşyalar horozla geliyor horozun da günlük teslimatı yok. Yazarsanız ücret iade olur ama sıkıntınız çözülmez tabi ki.
    söylediğiniz doğru olabilir. büyük eşyaları aynı gün teslim etmek zor olur. bu yüzden büyük eşyalarda aynı gün teslim seçeneği zaten yok.

arabada çok büyük değil zaten. "Koli Ölçüsü - 132,5X63,5x41,5cm" bu şekilde. ayrıca müşteri hizmetlerinden de teyit aldım. aynı gün teslim olacak diye.

teslim edilmeyeceğini bilseydim. kendimi şartlandırıp umut bağlamazdım. yada normal kargo (mng, yurtiçi kargo vs.) ile alsaydım. ertesi gün yani bugün elimde olurdu.

• Hepsiburada'dan bir sürü siparişim oldu asla aynı gün kargolamadılar.

Geçen Amazon'dan alışveriş yaptım. Satın alırken 5 TL daha fazla verin aynı gün kargolayalalım seçeneği çıktı, kabul etmedim. Buna rağmen aynı gün kargoladılar Amazon sen harikasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: If you my star

Hepsiburada'dan bir sürü siparişim oldu asla aynı gün kargolamadılar.

Geçen Amazon'dan alışveriş yaptım. Satın alırken 5 TL daha fazla verin aynı gün kargolayalalım seçeneği çıktı, kabul etmedim. Buna rağmen aynı gün kargoladılar Amazon sen harikasın.
    ne mutlu size hocam. darısı başımıza
  • Ben de kulaklık aldım cuma günü şu saate kadar verirsen hemen kargoda diye erkenden verdim o yüzden cuma verseler bazen ctesi elimde olduğu oluyor kargonun ama noldu cumartesi verdiler çok acelesi yoktu gerçi bide pttye vermişler 🤓

• Yaşanan durum kötü, geçmiş olsun.

Bu araba dışarda kaç para hocam? 2.5k akülü arabayı o gün satın alıp çocuğu sevindirecekseniz, gidip hemen bi yerden 2 3 fazla verip alsaydınız daha iyi olmaz mıydı?

• Tek değilsin kardeşim. Aynen bu durumdan dolayı yüzlerce mağdur insan var. Ekspres teslimden televizyon aldım 25 gün sonra geldi.

• Ben de bu tür bir olay yaşadım. Ürünü teslim aldıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım, ödediğim ek kargo bedelini iade ettiler.

• Kargo ücretini iaede ederler ve üzerine hediye çeki verirler diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

dün ürün aldım bugün 11-13 arası teslimatı seçtim ne gelen var ne giden bu saatten sonra getirseler de almıycam iade oluşturucam giden benim 10 lira olacak ama bunlara para kazandırmak istemiyorum
    Belirttiğiniz zaman aralığında gelmezse uygulamadan desteğe yazarsanız bugün teslimat ücretini hediye çeki olarak hesaba işliyorlar hocam.

• hala Hepsiburada'da gibi sitelerden alışveriş yapanlara şaşıp kalıyorum.

bizde bi şirket orantısız büyüdüğü zaman istediği gibi at koşturacağını sanıyor. ama elin oğlu, açık ara tekel bile olsa kendilerinden kaynaklı bi sorun olmadığında bile özürler dileyip yüksek meblağlı hediye çekleri veriyor, ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyor.

bizde ise sadece ve sadece kargoyu başka firmadan istiyorsunuz, hatta bedava dahi olsa asla Aras kargoyu istemiyorum diyiyorsunuz, ama size sadece Aras kargo seçeneği sunuyorlar (şuanda normal siparişler için aynı durum varmı bilmiyorum. bilen varsa yazsın) işte sırf bu yüzden Hepsiburada'yı kafamdan sildim. bide tabi hb dışı satıcı çakallığı var!
    adamlar, gamsız adamı bile düdüklemeye çalışıyorlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 23 Haziran 2019; 13:31:39 >

• ben arastan son derece memnunum siparisi verdikden 1 gun sonra geliyor ve kapiya basip zil calismayinca ariyor hemen evi arayip donuyorum sorunsuz teslimat aliyorum ama ptt rezil gerci kargo subeleri farklilik gosteriyor suplemenrler.com firmasi aras yurt ici kullaniyo ben aras seciyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.