Şimdi Ara

Hepsiburada Laptop iade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E devletten başvurumu yaptım bakalım sonucu bekleyeceğiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Mesleğim olduğu için sanırım sizden iyi biliyorum, teşekkür ederim. Yani google ihtiyacım pek yok bu konuda. Verdiğiniz örnek neresinden tutsak elimizde kalıyor ama uzun uzun açıklama gereği duymuyorum. Bir arkadaş nereden bakabileceğinizi yazmış. Bana satıcı laflarıyla gelmeniz cayma hakkı olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Sizin için sim kart takılan telefon da aynı kategoride olmalı. Ama ben anlatmaktan yoruldum. Mesleğimi google okuyucuları tarafından öğretilmeye çalışılmasından da. Sizin başınıza geldiğinde haklarınızı kullanmayabilirsiniz, bilmediğiniz konuları google falcılığıyla yorumlamayın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Ben başvurumu yaptım hocam thhye şuan savunma istendi yazıyor son durumda bakalım neler gelişecek .

• ahmet481i A kullanıcısına yanıt
    Cayma hakkı kullandığınıza dair tüm evrakları, ekleri eklemediyseniz ekleyin. Evrak eksikliğinden reddedebiliyorlar, karşılaştım. Ha eninde sonunda alırsınız da sonra o karara itiraz için mahkeme vs uğraşmayın.

Sadece faturayı ekledim ama yazıda cayma hakkımi kullanmak istedigimi ve urunumun cayma hakkı istisnaları arasında yer almadığını bellirtim . Ayrıca sanırım sonradan ekleme yapamıyoruz İnternet üzerinden

Siz bilirsiniz tabi ki ama tavsiyem o hepsiburada iade talebi başlattığınız yazışmaları gidip dosyanıza eklemeniz yönünde. Pm olarak bir karar eki göndereceğim siz karar verirsiniz.

Nasıl ekleyeceğim peki hocam

Sizin arkadas sanırım faturayı eklemedigi için cayma bedeli yüzünden reddedilmis

Bakın ben size olabilecekleri söylüyorum. Fatura ekleyerek cayma hakkınızı kullandığınızı kanıtlayamazsınız. Kabul kararı tabi ki çıkabilir ama maddeler açık. Sizin delillendirmeniz gerekiyor dilekçenizi. Tam olarak yukarıdaki maddeden reddedilirse uğraşırsınız. Karar sizin. Ben maddeyi yazmaya üşendiğim için karar ekledim
    Bu da laptop iadesi olmuyor diyen bir google falcısı arkadaş vardı o bakıp feyz alsın diye eklediğim foto olsun. Kendi yaptığım laptop iadesine ilişkin.
    Hepsiburada Laptop iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Bilmem Beyin Bilir -- 2 Ocak 2020; 23:40:11 >

Siz tam olarak nasıl iade ettiniz yani biliyorsunuz firmalar türlü türlü bahaneler uyduruyor işte yok kurulumu yapılmayacak vs siz nasıl ikna ettiniz ?

• Avukatlık skilini aktive ettim hocam ne diyim şimdi :) Haklarınızı bildiğinizi ve etkin bir biçimde kullanacağınıza inandıklarında olayın seyri değişebiliyor. Sosyal medyayı da kullanabilirsiniz. (Ama işte bunu yaparken de “suç” işlememeye dikkat etmelisiniz) hepsiburada da bu arada iadelerimde ya da 5 te bir fiyatına aldığım ürünlerin teslimi dahil bir sorun yaşamadım. Düzgün yazışmalar gerçekleştirdiğinizde THH ye gitmeye gerek kalmıyor. Ama laptopta bunun uğraşını bir süre veriyorsunuz.

Peki hocam bana laptobun yanında bir hediye vermişlerdi görüntülü akedemi diye bir zarfın içinde üyelik kodu olan bir hediye bunu kardeşim acmisti ama kodu kullanmadım yani . simdi laptobu iade kararı çıkarsa bu laptopun yanında verilen hediye sorun çıkartır mı aceba ?

İade kararı çıkarsa hepsini iade edersiniz zaten kullanılmamış bir koddan bahsediyorsunuz.

yardımınız için teşekkürler hocam. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım umarım güzel bir sonuca varırız

Umarım öyle olur, hatta bu aşamalar geçmeden hb iade kabulünü sağlar umarım.

• thh de gelişme, değişiklik olursa burdan haberdar ederseniz memnun olurum hocam. İnşallah istediğiniz gibi olur.

netice ne oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.