Siz gayet uyguna almışsınız. Bende durum bu şekilde. 18 Mayıs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Siz gayet uyguna almışsınız. Bende durum bu şekilde. 18 Mayıs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
o istasyon zaten indirimli veriyordur o zaman. vaay ile alınca kendi indirimleri iptal olup vaay indirimi uygulanır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Mayıs 2024; 10:50:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Mayıs 2024; 11:7:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheriff -- 29 Mayıs 2024; 12:52:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 29 Mayıs 2024; 15:39:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorumuzu sorduk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bunu yeni gördüm, böylesi daha mantıklıymış, araç fulleriz bu şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu bilmiyordum hocam görevliye SMS ile gelen şifreyi söylüyordum mecburen. Çok teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |