< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (74. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kod ile yakıt aldıktan sonra size bilgi fişi veriyorlar mı? Hep aldığım bir yer vardı pompadan çıkanı bana veriyordu sonra e-posta ile de fatura geliyordu. Hatta 1 yakıt alımı içimi 2 ayrı e-posta adresinden aynı faturayı yolluyorlar sanırım öyle tuhaf bir durum var.
Geçen gün farklı bir yerden aldım adam aldı pompadan çıkan kağıdı bana vermedi. Sordum neden diye biz bunları fatura ediyoruz o yüzden bize lazım gibi bir şeyler söyledi çok üstünde durmadım ama merak ettim diğer yerlerde acaba durum nedir diye.
-
Bilgi fişi sizin içindir, size vermesi lazım, ben ne zaman alsam sorarlar istiyor musunuz diye, ben istemiyorum genelde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsterseniz veriyor, e-faturada gönderiliyor sonradan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıldan uzun süredir Aytemiz-Hepsiburada ile akaryakıt alıyorum hocam. Sadece yeni eklenen açıklama kadar fikriniz var ve onu yazıyorsunuz sanırım, bu sebeple yeni kullanmaya başladığınızı düşünüyorum ;)
Bu zamana kadar %3 net indirim veriyordu eğer istasyonda ekstra indirim yoksa. Yani yine %3e varandı. Birkaç farklı istasyondan aldım ve anca %2.5 civarlarında indirim uygulandı, deneyimleyenler cevaplarsa sevinirim, dil bilgisi yorumuna ihtiyaç yok gibi konu altında :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı istasyonlar soruyor fiş verelim mi diye, bazısı kendiliğinden veriyor. Ben genelde almıyorum sonrasında zaten maille geliyor diye.
Geçen yıl nisan ayında %3 e varan indirim diye bana sms geliyordu, siteyede baktım hala öyle yazıyor. Yukarıda eski yorumlara bakarsanız cevabınızı bulursunuz. Bir çok yorum var.
Bizim burdaki istasyonda net %3 indirim yapıyolar.
Bazısı veriyor bazısı bize lazım diyor.
Hem uygulama var hem de email geliyor diye önemsemedim.
Bizim burada aytemiz normal alıma % 6 indirim yapıyor. Geçen zam gelecek diye vayy ile alayım dedim. Hata verdi. Devamlı da alıyordum aynı istasyondan. Neyse boşa gitmesin bari % 6 ile normal çekimle aldım ben de.
Herkese iyi bayramlar.bu kod ile ilk defa yakıt almak istiyorum ne yapam gerekiyor. Ne gibi avantajı var. Pompa fiyatındna ekstra indirim mi oluyor.hepsiburadadan hangi yakıt kodu dahaa avantajlı. Kodu alıp uygulamaya mı girmek gerekiyor banka kampanya vs kombo olur mu? Kısa bir özet geçen olursa memnun olurum
Uygulamadaki benzin motorin satış fiyatı üzerinden %3 indirim yapıyor. O istasyonun sattığı fiyatın indirim yaparken bir önemi olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğum yerdeki istasyon uygulama üzerindeki rakamdan yüzde 6 kadar indirimli veriyor. Bu sistemin bana faydası yok o zaman anladığım.
Burda alanların coğu banka kampanyalarıyla alıyor o zaman bir anlamı oluyor.Uzun süre 750-200 kampanyası vardı garantide.
Teşekkür ederim şuan hangi kampanya var kullanabileceğim veya kombo yapılabilen öneriniz vs
Arkadaşlar iyi bayramlar daha önce aytemiz vay kullanmadım burda bir istasyona gittiğimde kod ile alcam dedim adam bilmiyorum dedi. Bu kodu istasyonda nasıl uygulayacağız. En azından pompacı bilmiyorum dediğinde ben biliyorum diyeyim 😀
pompaciya vay kodunu plaka girerek değil direk key okutmadan küçük ekrana kodu girmesini isteyin kodu girince plakaniz eşleşir ve kod aktif olur yakıt verebilir
Çok teşekkür ederim hocam
Maximumda kampanya var mesela 1000₺ e-ticaret harcamasına 200₺ iade. Yakıt kodu alıyorum yüzde 20 indirimli depo doluyor ayrıca yüzde 3 de vaay indirimi var. Misler misi.
size özel mi kampanya?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X