Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.838
Cevap
119
Favori
174.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır yakıtta geçmiyor puanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Kesin güncel bilgi mi hocam?

Ben yaklaşık bir sene kadar önce hepsiburada da geçerli puanı aytemiz kod alımında kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Hepsipay puanları geçmiyor hocam. Kredi kartı puanlari var ise onu kullanabilirsiniz. Fakat hepsiburada içerisinde yer alan puanlar ile kesinlikle izin vermiyor. (Yeni denedim.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım hepsiburada puanları sadece hepsiburada world kartı olanlar her satıcıda kullanabiliyor, bugün kullandım fakat aytemiz üzerinde denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 20 Temmuz 2024; 14:21:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eşimin hb hesabı üzerinden de alsam plakada kayıtlı telefon benim olduğu için, uygulamaya yansıyordu. Şimdi eşimin üzerine de ayrı bir vaay hesabı açılmış. Yani başkasının hb hesabı ile alırsanız o hb hesabı üzerindeki kayıtlı telefona da vaay indirip öyle alacaksınız tabi bakiye artarsa. Yoksa sms yeterli

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

100-200 kodlar açık

• fontix kullanıcısına yanıt

100 TL hb puan vardı kullandım teşekkürler.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Yakıt kodunda Hb puan geçmiyor diyorlardı..

• MUTAF kullanıcısına yanıt

hbnin kendi puanı değil de kredi kartının puanı geçiyor (world)

• Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

düşük bedelli kodlar yeniden satışta

• ehiamico kullanıcısına yanıt

uygulama üzerinden kodu nasıl iptal edeceğimi bulamadım.Kod işlemlerinde kodu iptal et seçeneği yok . Telefonum iOS sorun bununla ilgili olabilir mi ?amacım hb’den aldığım kodu parçalayarak kullanmak .

• Bridion B kullanıcısına yanıt
    Aldığınız kodlar, mobil ödeme-kod işlemleri kısmında görünüyor. Hepsinin sağ alt köşesinde iptal et yazıyor. Ben de iOS kullanıyorum sorunsuz yapıyorum sürekli.

• arkadaşlar diyelim ki pompacıya 2000 liralık kod olusturdum. aracım 1800 liralık yakıt aldı. geri kalan 200 hesabıma yatıyor mu. yoksa tam dolacak kısma göre mi ayarlamak lazım

• samgoli82 S kullanıcısına yanıt

Hesaba geri yatıyor kalan kısım.

• Bridion B kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155369186

Geçen yıl, ekran görüntüleri ile birlikte, adım adım nasıl yapılabileceğini yazmışım.

Muhtemelen işinizi görecektir.

veya dilerseniz, bir nevi sıkça sorulan sorular gibi, detaylıca açıklamaya çalıştığım hususları, bu konu başlığı altındaki benim mesajlarıma bakarak da ilerleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-nin-aytemiz-ile-akaryakit-satmasi--153158380?q=@jordi

(Mesaj tarihi eski ama içerik olarak, neredeyse tamamı bugün de geçerli)

• jordi J kullanıcısına yanıt

Açıklamalarınız için teşekkürler. Problemi buldun hb’deki telefon numaram farklı olduğu için . Kodları parçalayamıyormuşum.

• Önceden çokça alıyordum bu kodlardan, İstanbul GOP'ta bir tane büyük istasyon var ne zaman gitsem "aaabi kod çalışmıyor, az önce biri geldi denedik olmadı" yalanını atıyorlar. Buraya 3 dakika mesafede Küçükköy'de başka bir Aytemiz var, nedense kodlar orada çalışıyor. Sabahın beşinde de aynı cevap, akşam da aynı cevap. Bu cevaptan yıldığım için artık oraya gitmiyorum. Küçükköy'deki istasyon da kodla alıma 1000TL limit getirmiş.

Sanki kodları bedavaya alıyoruz, nedir bu saçmalık anlamadım. Bedava dondurma çubuğuna döndürdüler işi.

• Aytemiz in el değiştirmesinden sonra bu tür sorunlar fazlalaştı maalesef

• Kod çalışmıyor falan fistan derlerse sen kodu pompaya gir bir deneyelim diye ısrar edin. Mazot 45 lira dün 42,49'a aldım. Üstüne 100 lira bonus da cabası. Aytemiz’den başka bir yere uğramıyorum artık. Optimum motorin de gayet iyi yakıt.

• p503 P kullanıcısına yanıt

Muhtemelen Bereçteki istasyonu kastediyorsunuz hocam, orası çoktandır öyle kodla vermek istemiyor laga luga yapıyor

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.