< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (96. sayfa)

-
-
Sanmıyorum, yakın zamanda indirimli aldım.
Sizi, indirimli yakıtın sona erdiği gibi bir duruma düşüren konu nedir?
-
Hangi kartlarda iade var şu an?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar hepsi burada dan diyelim 2000 TL yakıt aldım. Aytemizde depoyu fulle kod ile ödeyeceğim dediğimde nasıl oluyor?
Diyelim depo 2345 TL tuttu ama benim elimde 2000 TL lik kod var üstünü kasadan ya da nakit olarak tamamlıyoruz mu?
Kodu söylediğiniz an 2 bin tl bakiye pompanın ekranında görünüyor o limite geldiğinde durur.
-
Teşekkürler hocam
Su an aytemiz uygulamaya giriliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı 3 hafta kadar önce de oldu. Benzinlikte pompanın önünde kaldım, çağrı merkezini aradım genel sorun olduğu söylendi, mecburen normal yakıt almak zorunda kaldım. Bir arayın siz de isterseniz.
Edit: Şu an giriliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kikksu -- 8 Mart 2025; 18:59:28 >
Duzeldi hocam şimdi
indirimden sonra opette benzin 43.93 iken aytemizde 40 kuür du yaw 3 lira fark var ncak benzini iyimi kullannalar yorum yapabilir mi ? çekiş nasıl bana uzak olmasa alıp deneyecemde uzak kalıyor
-
Bir sorun yok böyle iyi devamke
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bi durumda kalmamak için yakıt almaya gitmeden önce kodu oluşturup ekran görüntüsünü alıp öyle gidiyorum
Ben 2.0 benzinli araçta (F33) yaklaşık 14-15 bin kilometredir kullanıyorum. Çekiş, yakıt tüketimi veya vuruntu olarak diğerleriyle arasında bir fark göremedim. Bakımda yakıt filtresinde de herhangi bir anormallik yoktu. 10 farklı şehirde, farklı istasyonlardan alım yaptığım oldu ancak ağırlıklı olarak Aytemiz’in İstanbul Kartal ve Kozyatağındaki kendi bünyesindeki istasyonlarda fullüyorum.
Bende 2021 1.5 motor benzinli mini countryman de kullandım, kendim olumsuz bir durum görmedim. Bakımıda borusanda yaptırıyorum, olumsuz bir dönüşleri olmadı.
Garanti bonus kart kullanan arkadaşlar, Bonus flaş uygulamasını takip etsin. Hepsi burada garanti pay ile 3500₺ ödeme ye yaklaşık 550 + - puan veriyor. Farklılık gösterebilir.. 3 ayrı kombo oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 10 Mart 2025; 20:13:40 >
3 ayri nasil oluyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti kredi kartıyla kombolu yakıt nasıl alırız ? Konuya ilk kez denk geldim acayip üzüldüm…
Biri muhtemelen "Hepsiburada'da 350 TL'ye varan bonus" olan kampanya (3500/350), diğeri "E-ticaret alışverişlerine 600 TL, GarantiPay ile 750 TL bonus" kampanyası (2500/100), diğeri de olsa olsa Aytemiz'in sunduğu %3'e varan indirimli yakıt mevzusu. Garanti'de kişiye özel vs. de olabilir. O tarafa karışmıyorum. @sametyiigit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X