Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.952
Cevap
121
Favori
184.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ankaradan Eskişehire giderken ben de benzin almak için durdum pompada arıza verdi kod çalışmadı, karşıda Aytemiz var köprünün altından geçin dediler dediğiniz gibi çelik kapının oradan gittim geçtim, hayatımda ilk defa gitmiş olmakla beraber gece 2de tam korku filmi sahnesi gibi zifiri karanlık araba geçer mi geçmez mi derken, as koçtan almış olduk sıkıntısız. İleriden de üst geçitten u çekip yola devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay bankalardan kampanya keşfeden var mı e ticaretler tırt gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jordi J kullanıcısına yanıt

Angara ya gelirken gece geçtim karşılıklı olunca aynı firmadır diye düşündüm

Kampanyalar ile combo yapıp almışım kodu .

Çok geçiyoruz zaten bidaha kime dediğiniz yerden alırım   burası diğerlerine göre pahalı 🤑

• Azstek kullanıcısına yanıt

Kaç Tl den aldınız ?

• Bizim burda aytemiz 41 tl mazot satıyor.şimdi bu kodu alırsak hepsi buradadan bu fiyat üzerinden mi indirim olur?

• labidu kullanıcısına yanıt

Tabela fiyatı geçerli oluyor indirim olmaz  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

8 ay önceydi, 44,45

• Azstek kullanıcısına yanıt

Yeni aldınız diye düşünmüştüm  

• Geçerken farkettim Aytemiz gerçekten uygun satıyor
    İzmir bandırma yolu arasinda 42 TL civarında motorin vardi uygulamada bakiye oldugu için yukeleme yaptım depoyu fulledim ancak bu fiyat üzerinden herhangi bir indirim yapılmadı

• 45.75den benzin aldım geçen vayy ile tabela fiyatı 47.68. Motorcu indirimi tanımlanmıştım hesabıma. (Motorum yok)

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

hocam 1 yıldır aytemiz'den alıyorum ,diğer yerlerde güncel 48-48.5'ye satılırken motorini 44.30 a satıyorlar.sürekli yaklaşık %8 civarı indirimli satıyorlar.Cumartesi yol kalabalık diye dönemedim shell'den 48,5'ye aldım.Araç otobanda (aynı yolda) bp-opet-aytemiz'den aldığım yakıtla 5.5 lt civarı yakarken ilk defa 6.1 lt yaktı.Hem yakıt pahalıya geldi hemde fazla yaktı.Aytemiz'in yakıtı hem km yapıyor hemde fiyatı uygun oluyor.(her istasyonu aynı fiyat değil). Kamyon-tır vs gibi araçlar için daha ucuza satan yerlerde var ama ben bilindik istasyon olduğu için aytemiz'i tercih ediyorum

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.