Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.960
Cevap
122
Favori
185.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7 hanelilerde o şekilde çözülüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kod alımında hata devam ediyor.
    Yakıt almam lazım ama Android uygulama hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Aynen aynı durum devam ediyor.

• Saat 11:00'de bilgisayardan işlemi tamamlayacak şekilde sorunsuz işlem gerçekleştirdim.

(Plaka 7 hane)

Demek ki Android tarafta halâ devam ediyor..

• Dostlar araç kiralaması yapacağım. Kiraladığım aracın plakası ile yakıt alsam problem olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Android uygulamadaki hata ile alakalı olarak Birsey farkettim eğer Plaka SSHHHSSS şekilde ise problem oluyor ancak plaka SSHHSSSS şeklinde ise problem yok, S:Sayı H:Harf

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Öncelikle bu konuda iki husus birbirine karıştığı için tam olarak hangisi olduğundan emin olamadan, iki ihtimale göre yazıyorum.

Aytemiz Vaay uygulamasından kod ürettiğiniz zaman, istasyondan pompa üzerinde (uygulamadan gelen) plaka bilgisi görüntülenmekte. Görevli kişi, yakıt alan araç ile sistemde çıkan plakanın aynı olmasını isteyecektir. Farklı olduğu zaman sorun çıkarabilir. Bu nedenle, uygulama üzerinden plakayı güncellemekte, kiraladığınız araç olarak güncellemenizde fayda var.

Hiç uygulamaya bulaşmadan, Hepsiburada'dan kod satın almayı söylüyorsanız, bence buna engel bir durum yok. Hepsiburada'ya, kod satınalma esnasında vereceğiniz plaka bilgisi, (telefonunuza) gönderecekleri kod ile eşleşeceği için, pompa başında görevli bu kodu girdiğinde plaka olarak o görünecektir diye düşünüyorum.

• Plaka olayına üzerine fazla düşünmeye gerek yok. Hepsiburadadan sabit plakanıza alın uygulamadan iptal edin sonra istediğiniz plakaya istediğiniz miktarda kod oluşturun.

• jordi J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 🙏🏼

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jhonturk kullanıcısına yanıt

Benim plaka

SSHHSSSS. yinede olmuyor

Bende bu şekilde kabul ediyor ama SSHHHSSS kabul etmiyor müşteri hizmetlerine konuyu yazdım. Bir sorun yok şeklinde dönüş yaptılar. Tam çıldırmalik. Zorla kayıt açtırdım. Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

• Arkadaşlar buradan yazmayla çözülmeyecek bu sorun. En azından herkes 1 dakikasını ayırıp uygulama geri bildirimi kısmından yazsa belli bir sayıya ulaşınca dikkat çeker en azından.

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması
  • 6 7ay kullandık, motor yağı İft gibiydi yıllık değişsen yağ 6ayda değişti. Motoru bağırtıyor.Ettirdiği kar motor yağına değişime gitti zaten. Aytemiz jalitesiz geldi bana, bıraktım kullanmayı

• Çoğu markanın yakıtı aynı yerden gelip dağıtılıyor istasyonlara. Markalar kendilerine göre bir miktar katkı koyuyorlarsa koyuyorlar kendilerine gelen yakıta. Yani yakıtının hangi markadan alındığının pek bir önemi yok. Doğu da yaşayıp da kaçak yakıt kullanan varsa o ayrı onlar da zaten yakıt seçmiyor diye araç olarak Toyota alıp kullanıyorlar. Bu dediğim de zaten dizel motorlar için geçerli benzinli motorlar zaten yakıt seçmiyor. Sizinki hangisi onu yazmamışsınız. Yağ değişimi için de sadece yıl değil kilometre de önemli. Kaç kilometre yaptığınızı da belirtmemişsiniz. 1 yıl veya şu kadar kilometre olduğunda değiştirilmeli diye yazar kullanma kılavuzunda. Aynı yerden gelip dağıtılan yakıt bir markada sorun yaratmıyorken diğerinde yaratıyorsa o muhtemelen marka bazlı değil istasyon kaynaklı bir sorundur. Tabii sorunun kaynağı gerçekten de kullanılan yakıtsa.

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması
    Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satmasıekşi şeyler
    Opet, Shell, BP veya Total'den Alınan Yakıtlar Arasında Bir Fark Var mı?
    https://eksiseyler.com/opet-shell-bp-veya-totalden-alinan-yakitlar-arasinda-bir-fark-var-mi

• Bonusta bu ay şöyle bir kampanya var hb 3500/300 tl bonus ve e-ticaret 2500/100 TL (Garanti pay ödemede +25 TL) İkisi birleşirse mantıklı gibi geldi.

edit: denendi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 2 Mart 2025; 14:22:50 >
  • Predatorre kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Ben de 6 - 7 ay sadece buradan aldım periyodik bakımlı DSG şanzumanı bağırttı. Filtreleri perişan duruma getirdi. Bazı arkadaşlar da size verilen yanıtlar gibi "tüm firmalar aynı yerden alıyor" diye tekrara girdiler. Eğer hepsi aynıysa o arkadaşları kadoil, bpet veya 7kıta kullanmaya davet ediyorum. Neden top firmalardan pahalıya alıyoruz ki?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Sizin araca göre olmayabilir. 4sene40kmdir mazot filtresi değiştirmiyorum. 2 seneden fazla buradan alıyorum.

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Toplamda ne kazanım oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

3500 kullandım 425 bonus verdi. Ek olarak ilk 3 bin tl üzeri e-ticaret alışverişe 100 tl Verdi. Toplam 525 tl.

• den kullanıcısına yanıt

Bu olayı birkaç yerden duydum. Ankara için konuşacak olursak birçok firma Kırıkkale rafineriden çekiyor akaryakıtı. Orada aytemizin yerinden alıyor ve katkılarını ekleyip öyle satıyorlar demişlerdi. Bunu OPET po gibi firmalar yapıyor diye biliyorum. Kırıkkale rafineride yeri olan firmaları incelemek lazım. Bu paylaştığınız linkte yazılanlar daha anlamlı hale geliyor.

Sorun yaşayanlar hangi illerde yaşıyor paylaşırsa daha aydınlatıcı olur. Aldığınız istasyonun Aytemiz kendi istasyonu olmasına da dikkat etmekte fayda var

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.