Şimdi Ara

Hepsiburada notebooklarda 5000 TL üzerine 500 TL indirim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
18.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburada daki linkte gen2 diye yazmiyor, emin misiniz o linktekinin gen2 olduguna?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

Hepsiburada daki linkte gen2 diye yazmiyor, emin misiniz o linktekinin gen2 olduguna?

Ben model numarasını yazdım lenovo sitesine. Model numarası tutuyorsa gen kısmı yazması önemli değil. Bu fiyatlarda aynı özellikte thinkbook almaktansa oyun oynama amacınız yoksa evladiyelik güzel bir bilgisayar. Şuan bilgisayar ihtiyacım olsa ben hemen alırdım açık söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thinkpad serisinin ayrıcalığı nedir aydınlatır mısınız.. diğer notebooklar tarafından ne gibi farkları var kullanıcıya neler vaat ediyor

• Satılan Model için Satıcı Ekran Paneline TN diyor.. internet sayfasında ise İPS yazıyor kafam karıştı

• esdegel06 kullanıcısına yanıt
    Ben de saticiya mesaj attim, tn panel gelecegini tekrar belirtti.

Hepsiburada notebooklarda 5000 TL üzerine 500 TL indirim.

Bu modelin en sikintili ozelligi de ekrani, ips ekrani bile %60 srgb renk alanina sahip.

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

Hocam Selam, Ekran ips mi? Açılardan bozulma oluyor mu acaba benim için bu özellik çok önemli. Grafik çizdiğim için açılarda bozulma olunca kullanamıyorum. Dönüşünüze göre sipariş vereceğim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yatsigobek

Hocam Selam, Ekran ips mi? Açılardan bozulma oluyor mu acaba benim için bu özellik çok önemli. Grafik çizdiğim için açılarda bozulma olunca kullanamıyorum. Dönüşünüze göre sipariş vereceğim. Şimdiden teşekkürler.

ekran ips hocam. ips'te de açılarda bozulma olmasa da renkler ve ışık dağılımı hafif değişebiliyor malum. cihazın ekranı %100 srgb değil tabi. mükemmel bir ips panel de değil. ortalama bir ips panel. ama yine de tn panelden çok daha iyi tabi. grafik çalışan birini tatmin eder mi ? doğrusu çok sanmıyorum.

harici monitöre bağlayıp kullanabilirsiniz imkan varsa. ben çizim yaparken öyle yapıyorum. büyük ekran+daha kaliteli bir panel oluyor. laptop ekranını ise dışarı çıktığımda vs acil durumlarda istisna olarak kullanıyorum. genelde harici monitöre bağlı..

edit : hp'nin model sayfasında ec2035nt için ips yazmıyor, 8/256 versiyonu olan ec2010nt için ise ips yazıyor.

ama benim aldığım satıcı ec2035nt için ürün bilgilerine ips yazmış. kafam karıştı şu an. panelde de bi tuhaflık yok değil. yanlardan bakınca bozulma yok ama yukarı ve aşağıdan bakınca bozulma var gibi. şimdi daha dikkatli inceledim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 16 Ağustos 2021; 12:2:49 >

• Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    Yeni urun aldiktan sonra eski laptopun seri nosu mu veriliyordu geri odeme almak icin hocam ne yapacagiz

• zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Hp iadesi ne kadar world kamp hangisi ne veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 16 Ağustos 2021; 12:36:12 >
    Sizün Laptopun seri numarası ile hp destekten sorsanız panel durumunu öğrenebilir miyiz acaba?

Benim de ilgimi çekti çünkü cihaz.

• Archimede kullanıcısına yanıt

az once hp destegi aradim hocam, seri no ile sorgulattim. sistemimizde ips olarak gorunuyor dediler.

ama acikcasi elimdeki 4700lu lenovoya gore paneli basarisiz.lenovo parlak ips, hp mat ips oldugundandir belki, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 16 Ağustos 2021; 13:13:6 >

Hocam grafikten kasıt borsayla ilgili :) photoshop falan değil . Ortalama bı IPS bana yeterli gelir. Çok teşekkürler

Teşekkürler bilgilendirme için hocam.
    Cihaz özellikleri oldukça güzel fiyatına göre. Panel kalitesi durumu biraz can sıkıcı ama kabul edilebilr aralıkta mı onu da denemeden bilemeyiz sanırım. Ben de 10 senelik mid 2010 macbook pro dan bu cihaza geçemeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yatsigobek

Hocam grafikten kasıt borsayla ilgili :) photoshop falan değil . Ortalama bı IPS bana yeterli gelir. Çok teşekkürler

rica ederim hocam. işinizi görür diye düşünüyorum.

@Archimede satıcı kurulum yapılsa bile iade alıyormuş cayma hakkı kapsamında (telefonda bana böyle söylediler en azından)

o yüzden panelle ilgili bi sıkıntı yaşarsanız iade edebilirsiniz. denemeye değer bence. cihazın performansı çok iyi çünkü. içindeki 2x4 ram'i de 2x8 ile değiştirdiniz mi tadından yenmez :)

• Lenovo thinkbook 14 g2 450 mx bilgisayarı 6500 tl aldım teşekkür ederim fırsat için

• Thinkbook Ideapad ten daha mı iyidir? Sizin aldığınızın stoğu tükendi sanırım.

• Hp yi araştırırken baktım 300TL fiyat artmış. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Thinkbook Ideapad ten daha mı iyidir? Sizin aldığınızın stoğu tükendi sanırım.

Yok hocam 4 ay sonunda garantiden iade raporu aldım. Aslında trendyoldan alacaktım fakat taksitli çok fark oluyordu aynı satıcıdan mecbur hepsiburada üzerinden aldım

İdeapad 5 + özellikleri thinkbooka kıyasla: hoparlör üst tarafta, ram 16 gb , depolama 512 gb ve 55 watt batarya

Thinkbook İdeapad oranla + özellikleri: adaptörü type-c ve thunderbolt portu var, full metal kasa, klavye ışığı var, arka kapak çift tonlu, parmak izi okuyucu var, ram slotu ile hdd slotu var, iki tarafında da usb girişi var, wifi 6 destekliyor,

Aklıma gelen farklar bunlar

Ürün linkleri: https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-14-g2-intel-core-i5-1135g7-8-gb-256-ssd-mx450-14-freedos-tasinabilir-bilgisayar-20vd00d7tx-p-HBCV0000099MZP?magaza=butcemegore&url_src=and-product-detail

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-5-intel-core-i5-1135g7-16gb-512gb-ssd-mx450-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82fe00k7tx-p-HBCV000001DDXS?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 16 Ağustos 2021; 17:10:57 >

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    almadan önce vereceksin forumda konusu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arada kaldım sizi diğer konuda hatırladım bende son kalan ıdeapad modelini almıştım açık ürün göndermişti Hepsiburada sonra iade etmiştim. Uzun zamandır stok durumunu takip ediyordum Ideapad modelinin stok gelmişti fiyat yüksekti şimdi indirimli uygun sipariş vereyim derken thinkbook u fark ettim:)

siz 8 gb ram 256 gb ssd olanı almışsınız aynı satıcının 16 gb ram 512 gb ssdli olanı var arada çok farkta yok aslında ben onu inceliyordum. Thinkbook daha dayanıklı sanırım ek özellikleri de klavye aydınlatma parmak izi okuyucu satıcı hepsiburada olsaydı aslında daha iyi olacaktı.

Bu arada hocam farklı satıcı da 6749 TL'ye bulunuyor.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-14-g2-intel-core-i5-1135g7-8-gb-256-ssd-mx450-14-freedos-tasinabilir-bilgisayar-20vd00d7tx-p-HBCV0000099MZP?magaza=noktasisbt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 16 Ağustos 2021; 17:25:34 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.