< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada notebooklarda 5000 TL üzerine 500 TL indirim. (8. sayfa)
-
-
Bence 2 tane 16 al 32 yap rami çift kanal çalıştır hocam. Çıkan 8i satmakta hiç zorlanmazsın :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram lehimli değil, iki slotta standart, sonradan B11MOL videosuda buldum.
Đánh Giá Laptop MSI Modern 14 B11MOL Giá Rẻ Thiết Kế Đẹp Sang Trọng Nhất Năm 2021 - YouTube
-
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLTRam lehimli değil, iki slotta standart, sonradan B11MOL videosuda buldum.
Đánh Giá Laptop MSI Modern 14 B11MOL Giá Rẻ Thiết Kế Đẹp Sang Trọng Nhất Năm 2021 - YouTube
Sendeki rami satar mısın hocam (:
Şakası bir yana cihaza düştüm şu an. Bir tane de ek m2 slotu olsa var ya. Efso olurmuş. Hatta monster huma v4.1 benzeri bir şey olurmuş ki gözüm hep o cihazdaydı.
Ram ve ssd bulma işini sana kitleyelim madem, zorla cihaz aldırdık hocam :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 20 Ağustos 2021; 12:9:58 >
Ben de bir adet 8 gb ram almayı düşünüyorum, ağır işler için 64 gb ramli 8 çekirdek 16 izlekli masaüstü var zaten. Bunu TV karşısında 9 yıldır kullandığım 11.6 inçliğin yerine aldım. PNY marka 2 tb lık ssd İncehesap'ta 1700 küsüre satıldı geçenlerde, hız ve ömür olarak baya iyi bir ssd. Öyle bir şey uydurulursa ikinci slota da gerek kalmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLTBen de bir adet 8 gb ram almayı düşünüyorum, ağır işler için 64 gb ramli 8 çekirdek 16 izlekli masaüstü var zaten. Bunu TV karşısında 9 yıldır kullandığım 11.6 inçliğin yerine aldım. PNY marka 2 tb lık ssd İncehesap'ta 1700 küsüre satıldı geçenlerde, hız ve ömür olarak baya iyi bir ssd. Öyle bir şey uydurulursa ikinci slota da gerek kalmaz.
Harici ssd mi söylediğiniz şey?
https://www.amazon.com/dp/B08BZ2FXTF/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_fabc_YCJSGX0SBGS1G1HCFMQZ
:d başka sözüm yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olur mu hiç ne alaka, M2 tabi ki.
Tam model şu, 1748 liraya satılmıştı.
PNY XLR8 CS3040 M280CS3040-2TB-RB 2TB 5600/4300MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk
-
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLTOlur mu hiç ne alaka, M2 tabi ki.
Tam model şu, 1748 liraya satılmıştı.
PNY XLR8 CS3040 M280CS3040-2TB-RB 2TB 5600/4300MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk
Gen 4 o ssd. Gen 4 taksak o 5000/4000 hızları görür müyüz? Anakartın böyle bir desteği var mıdır? Gen 3 gibi çalışacaksa gen 4 e çok gerek yok sanki
Normalde 11. nesil olduğu için gen 4 olması gerekiyor ama laptoplarda nasıldır net bir bilgim yok.
Edit: gen4 müş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 20 Ağustos 2021; 14:9:3 > -
Bu modelin üstün özelliği nedir anlayamadım bu konuda biri aydınlatırsa sevinirim , mesela ben amd taraftarı olduğum için soruyorum
https://www.hepsiburada.com/msi-modern-15-a5m-022xtr-amd-ryzen-5-5500u-8gb-256gb-ssd-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000F2BMB?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail bu modelden İşlemci ve ekran boyutu dışında üstün bir özelliği varmı
-
6000tl ver ekran paneli TN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ckurudal
Bu modelin üstün özelliği nedir anlayamadım bu konuda biri aydınlatırsa sevinirim , mesela ben amd taraftarı olduğum için soruyorum
https://www.hepsiburada.com/msi-modern-15-a5m-022xtr-amd-ryzen-5-5500u-8gb-256gb-ssd-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000F2BMB?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail bu modelden İşlemci ve ekran boyutu dışında üstün bir özelliği varmıİşlemci daha iyi bizim aldığımız 11. Nesil i5 ten. Geri kalan her konuda bizim aletler iyi. 6100 e aldık biz. Cihaz ucuz değil amazon indirim yaptı da o fiyata aldık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalıİşlemci daha iyi bizim aldığımız 11. Nesil i5 ten. Geri kalan her konuda bizim aletler iyi. 6100 e aldık biz. Cihaz ucuz değil amazon indirim yaptı da o fiyata aldık.
Alıntıları GösterBundada fiyat indirime girmis ikiside 6100 tl geliyor o yüzden benim tercihim tüm özellikler aynı ise 15.6 inc ekrandan yana olacak ve i5 karşı amd ryzen 5 5500u ikiside tn panel
-
quote:
Orijinalden alıntı: CkurudalBundada fiyat indirime girmis ikiside 6100 tl geliyor o yüzden benim tercihim tüm özellikler aynı ise 15.6 inc ekrandan yana olacak ve i5 karşı amd ryzen 5 5500u ikiside tn panel
Alıntıları Gösterİntel b11 mol olan cihaz ips. Tn panel değil. İntelde thunderbolt 4 ve WiFi 6 var. Amd de var mı bilmiyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: esdegel06MSI Bence
Alıntıları GösterHocam cihaz elinizde sanırım. Cihazda type c çıkışı var mı :d dünyanın en aşırı saçma salak sorusunu soruyorum şu an sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalıHocam cihaz elinizde sanırım. Cihazda type c çıkışı var mı :d dünyanın en aşırı saçma salak sorusunu soruyorum şu an sanırım
Alıntıları GösterHiç girişlere dikkat etmedim Amazon’da Bilgisayarın görsellerinde çıkışlar var gözüküyor.. Belki Amd versiyonlarında olmayabilir tam bilmiyorum eve geçince bakarım
Thunderbolt ve Type C ie aynı çıkış, bir birbine uyumlu
-
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLTThunderbolt ve Type C ie aynı çıkış, bir birbine uyumlu
Hocam attığım görselde baktın mı? Thunderbolt diye bu kadar geberen bir adamım. Type c çıkışı ile aynı soket olduğunu biliyorum. Type c çıkışı d yok bilgisayarda
quote:
Orijinalden alıntı: esdegel06Hiç girişlere dikkat etmedim Amazon’da Bilgisayarın görsellerinde çıkışlar var gözüküyor.. Belki Amd versiyonlarında olmayabilir tam bilmiyorum eve geçince bakarım
Alıntıları GösterHoca ne amdsi ya intel aldık ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X