Şimdi Ara

Hepsiburada notebooklarda 5000 TL üzerine 500 TL indirim. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
18.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet buda güzelmiş.

10 yıldır Asus marka laptop kullanıyorum En buyuk sıkıntı ısınma problemi.

Bu ikisinden hangisinin ısınma problemi cıkartmayacagını bilsem onu alırım. Bende bi bakıyım incelemsi filan varmı. yorumlar nediyor.

Edit: Hepsiburadada bi tane bile yorumu yok HP'nin yav. pfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 21 Ağustos 2021; 20:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupper79

evet buda güzelmiş.

10 yıldır Asus marka laptop kullanıyorum En buyuk sıkıntı ısınma problemi.

Bu ikisinden hangisinin ısınma problemi cıkartmayacagını bilsem onu alırım. Bende bi bakıyım incelemsi filan varmı. yorumlar nediyor.

Edit: Hepsiburadada bi tane bile yorumu yok HP'nin yav. pfff

hocam ec2036nt bu, ben ec2035nt almıştım geçen hafta. aynı serinin farklı konfigürasyonu sadece. yeni modeldi yani benim de aldığım aynı işlemcili.

ips oluşuna aldandım. o yüzden arkadaşıma satıyorum ram takviyesiyle.

dediğim gibi eğer ips çok şart değilse cihaz güzel.

ısınma problemi yoktu benimkinde. günlük kullanımda fanı gayet sessizdi ve ısınmıyordu. oyun oynarken tabi fan sesi hayli artıyor tüm cihazlarda olduğu gibi ama yine de soğutma anlamında başarılı diyebilirim.

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

SVA panel bir nevi IPS panel. VA ve IPS karışımına SVA denir. Yanı VA gibi renkleri olan siyahlar siyaha yakın ve IPS gibi yan açılardan bozulmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satma amacın ne onu anlayamadım.

hp'nin negatif bir tarafı var. özelliklere bakınca 4*4 ram'i varmıs dual olsun diye oyle yapmışlar herhalde. ben ek ram'le 16 yapmak istiyorum.

İlla bi yerden bi negatif durum cıkıyor. Hp'nin Ram'i 4*4 yapmışlar

dual olsun diye herhalde

Ben bi 8 ram daha ekleyerek 8*8 yapmak istiyordum.

Birde HDD takmak içcin boş yer'i olan bi bilgisayar istiyorum.ı. Elimde 1tb lik sata 2 HDD varda

Başlığıda tavsiye başlığına cevirdim prd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 22 Ağustos 2021; 0:6:45 >
  • 17 3 inç, gerçek ips, arada oyun oynanacak fiyatı uygun bir laptop piyasada var mı?

• İ7 11. nesil işlemci bu laptop nasıl sizce sepette 500 TL indirim ile alınır mı dersiniz?

https://www.hepsiburada.com/hp-15s-fq2018nt-intel-core-i7-1165g7-8gb-256g-ssd-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2n2l9ea-p-HBV00001ADJN1?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail

• https://www.hepsiburada.com/hp-17-cn0029nt-intel-core-i3-1125g4-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-4h264ea-p-HBCV00000CFD71?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K

Ben bu cihazı aldım 500 tl sepet indirimiyle birlikte kargo dahil 4612 tl.

cepteteb 1000 tl üzeri 75 tl ve 200 tl üzeri 15 tl bonus kampanyalarıyla da 90 tl bonus gelecek.

Tercih sebebim 17,3 ve ips panel olması.

i3 11 nesil işlemci ve windows işletim sistemine sahip.

• Yanlış yere yazmışım.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 22 Ağustos 2021; 14:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupper79

satma amacın ne onu anlayamadım.

hp'nin negatif bir tarafı var. özelliklere bakınca 4*4 ram'i varmıs dual olsun diye oyle yapmışlar herhalde. ben ek ram'le 16 yapmak istiyorum.

İlla bi yerden bi negatif durum cıkıyor. Hp'nin Ram'i 4*4 yapmışlar

dual olsun diye herhalde

Ben bi 8 ram daha ekleyerek 8*8 yapmak istiyordum.

Birde HDD takmak içcin boş yer'i olan bi bilgisayar istiyorum.ı. Elimde 1tb lik sata 2 HDD varda

Başlığıda tavsiye başlığına cevirdim prd.

hocam bende acer nitro vardı (4600h, gtx1650, 8/256) . hp'nin işlemcisi cezbettiği için hp'yi aldım.

arkadaşım da oyun bilgisayarı istiyordu. nitro'yu ona satıp hp'yi kullanacaktım normalde. anlaşmıştık.

ama hp'yi ips zannederken sva çıktı. (ec2035nt modeli için konuşuyorum. hp müşteri hizmetleri ips diyor ama kesinlikle değil)

arkadaşa durumu anlattım. panel onun için önemli olmadığından hp'yi bana maliyetiyle satın alabileceğini söyledi.(yaptığım ram takviyesi maliyetiyle birlikte.) böyle anlaştık. elimdeki acer nitro'yu kullanacağım.

hp'de 2x4 ram var evet. 2x8 almak gerekiyor. bu bi dezavantaj. nitro'da tek 8 lik vardı. 1 de boş slot. direkt 1 adet 8 gb ram takviyesiyle 16 ya çıkardım ve şu an gayet memnunum.

bu arada hp'nin wifi çekim gücü de acer nitro'ya göre bir tık daha zayıf. yukarıda yorum yazan bir arkadaş da yaşamış aynı durumu. wifi ile oyun oynayınca lag oluyor. acer nitro'da böyle bir durum yok.

bu sebeplerle hp'yi satmak daha mantıklı geldi. acer nitro 144 hz ips ekranıyla, daha stabil wifisiyle ve ram upgrade olayının kolaylığıyla daha mantıklı geldi. tek dezavantajı biraz ağır olması. fazla taşımadığımdan da sıkıntı etmedim ağırlığı.

neyse durum bu :)

hp'de hdd slotu vardı yanlış görmediysem. takabilirsiniz yani. sva panel sizin için çok sorun değilse hp'den memnun kalırsınız bence. bahsettiğim ufak şeyler dışında gayet güzel bi bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 22 Ağustos 2021; 14:54:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SunSets

SVA panel bir nevi IPS panel. VA ve IPS karışımına SVA denir. Yanı VA gibi renkleri olan siyahlar siyaha yakın ve IPS gibi yan açılardan bozulmuyor.

malesef öyle değil hocam. 2 farklı ips panelle hp'nin kullandığı sva paneli kıyasladım. ciddi fark var. sva panelde yan açılarda bozulma tn panellere göre daha az evet ama yandan bakınca hafif puslu bi görüntü oluşuyor sva'da. yukarıdan ve aşağıdan bakınca ise direkt renk tonlarında bozulma var.

ips panel ise malum her açıdan aynı netliği sunuyor.

sonuç olarak kendi bakış açıma göre. ips > sva > tn

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ettiğiniz 6400 luk cihazı aldım . Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • replaa R kullanıcısına yanıt

Ekran kartı ve işlemci yavaş mı acaba ? Gerçi fiyatına göre daha iyisi yok gibi özellikle 17.3 olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Ekran kartı ve işlemci yavaş mı acaba ? Gerçi fiyatına göre daha iyisi yok gibi özellikle 17.3 olması.

Eksileri tabiki var ama bu fiyata ben daha iyisini bulamadım. 17,3 inc uygun fiyata hiç alternatif yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: replaa

Eksileri tabiki var ama bu fiyata ben daha iyisini bulamadım. 17,3 inc uygun fiyata hiç alternatif yok maalesef.

Alıntıları Göster

Evet anca 8 bin tlye monster var işlemci ve ekran kartı üstün olarak ama neredeyse 2 katı !

• Aşağıdaki linkteki ürünü tavsiye eder misiniz?

Arada world of tanks oynarım, bunun dışında günlük işler için kullanacağım. Birde paneli IPS mi TN mi tam anlayamadım. Sitesinde IPS yazıyor, ama hb de TN gözüküyor.

https://www.hepsiburada.com/hp-250-g8-intel-core-i5-1135g7-8gb-256-gb-ssd-15-6-freedos-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2w8x8ea-p-HBCV00000438WW?magaza=Ko%C3%A7pa

• quote:

Orijinalden alıntı: esdegel06

Genelleme konuştum Amd versiyonlarının olasılığını söyledim sadece

Alıntıları Göster

Hocam cihazda type c çıkışı var mı kontrol edebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Hocam cihazda type c çıkışı var mı kontrol edebildiniz mi?

Alıntıları Göster

Maalesef yok.. Görsellerde var görünüyor benim için sorun değil iade etmicem

• Merhaba lenovo thinkbook gen 2 ryzen 5 4500u bilg aldım ram 8gb ama kullanılabilir 5.87gb neden ve intel de kullandım onda 7.87gb gösteriyordu ikisinde de ekran kartı yoktu sizce bi farklar dan amd yavaşmi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Merhaba lenovo thinkbook gen 2 ryzen 5 4500u bilg aldım ram 8gb ama kullanılabilir 5.87gb neden ve intel de kullandım onda 7.87gb gösteriyordu ikisinde de ekran kartı yoktu sizce bi farklar dan amd yavaşmi olur

Daha uzman arkadaşlar da yanıt verecektir ama bildiğim kadarıyla amd vega dahili ekran kartları tüketiyor bu rami. Bios üzerinden kapatılıyor diye biliyorum.

• @esencilis kim Amazon’da B11MOL bilgisayara yorum yapan :))))

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.