Şimdi Ara

hepsiburada Paşabahçe Workshop Karaf kargo bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

Nedir ne değildir bilmiyorum ama evdekiler al işimize yarar diyince bende 4 tane aldım :)

sürahi desek olur sanırım. hespta şarap vs için kullanılıyormuş ama su koysak ta olur dimi ama kapak yok, o açıdsan hafif sorun olsa da bişeyler uydurulur gibi.

yadsa hiç olmadı vazo olur

Vazo daha uygun gibi duruyor :)

Ablama anlattım telefondan bak böyle böyle deney tüpü gibi bişi altı böle üstü şöyle haa biliyorum ben onu tepkisi alıp çiçek felanda koyuyolar ona dedi al dedi aldım yoksa ilginç bişi :P

Nedense bu zımbırtıyı görünce "breaking bad" aklıma geldi.

• Almadım ama nedir bu sorusuna karşılık herkese google'a girip KARAF yazmasını öneririm... Çok zor değil..
  • Ne oldugunu bilmeden mi aliyonuz ? konu komsuya hediye edersiniz evet. bu alet sarap dinlendirmek icin yapilmis bir tur surahi :D artik konu komsu sarap tadim partileri duzenlersiniz :D
  • görünce aklıma direkt heisenberg geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

Ne oldugunu bilmeden mi aliyonuz ? konu komsuya hediye edersiniz evet. bu alet sarap dinlendirmek icin yapilmis bir tur surahi :D artik konu komsu sarap tadim partileri duzenlersiniz :D

İçine su koyup buzdolabına koysak soyuh soyuh içsek olmaz mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

Ne oldugunu bilmeden mi aliyonuz ? konu komsuya hediye edersiniz evet. bu alet sarap dinlendirmek icin yapilmis bir tur surahi :D artik konu komsu sarap tadim partileri duzenlersiniz :D

pasta kutusunun kapağını bıçak olarak kullanan, içinde şeker olan uzun paketi kaşık yapan bir milletiz, şarap içmeyenler vazo yapar, sana ne diye dert oldu ki bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 24 Nisan 2015; 21:18:43 >
  • ben çeyrekleri doldurucam . çil çil
  • 5 adet Mavi, 5 adet Mor olandan aldım.Geleceğini hiç sanmıyorum :)
  • 2 adet kaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

bunu alayım derken bir sürü tabak çanak da aldık 70 tl tuttu, yine zarardayız

zaten bu ürün olta
  • 2 mavi bir 1 mor aldım bakalım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birer tane aldım birine hediye ederiz herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estafurullah ne haddime :) azicik takilayim dedim sadece.
  • 3 mavi 3 mor aldım çok ucuz lan asdfagfa :D
    eşe dosta hediye veririz
  • 2 mor 2 mavi kaptım ben de.Bir yere giderken eli boş gitmeyelim Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • sürahi olarak kullanılabilir masada. 2000 cc hacmi var
  • beyler bence olmayacak diye düşünün, bu kadar çok satışta kalması normal gelmedi bana. yeşil bitmiş ama diğerleri duruyor.

benim siparişlerde de yeşiller hazır, mor hazırlanıyor, mavi de ithalatçıdan bekleniyor diyor. daha önce 3 boyutlu duvar sticker'ı bu şekilde olmutu ve bir türlü gelmemişti o ithalatçıdan :)
  • İşleminiz banka tarafından onaylanmadı, lütfen ödeme bilgileriniz kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane aldım da ne ki bu??
  • -Merhaba ben Robinson Crusoe, ben bir bağımlıyım.

Geçtim siparişi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.