Şimdi Ara

hepsiburada Paşabahçe Workshop Karaf kargo bedava (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu alsam ne işime yarayacak diye düşündüm ve vazgeçtim. Eşe dosta hediye dağıtan taraf benim artık o amaçla da almıyorum :)
  • Urun geldi cok guzel ve buyuk kaliteli hissi var alt dip boyasi yamuk cikio sadece. Surahi vazo süs olarak kullanilabilecek harika birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Yine kemirmişler " diye espirili bir dille yazdığım mesajı şikâyet edip, bu şikâyeti de değerlendirmeye alıp, mesajı silen yönetici arkadaşa en derin sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Ne cins insanlar var bu forumda. Bazen küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.
  • Çok ilginçtir bir arkadaş 50 TL lık ürünü 150 TL den satıyordu ve çok ucuza satıyorum diyordu,bende sattiginiz urunun piyasa fiyatı bu dediğim için şikayet edildim ve uyari ceza aldim...yönetime neden uyari cezası verdiniz dedim , ben forum üyelerinin hakkini korkuyorum dedim ama ona rağmen bi cevap dahi yazmadım.Anladım ki danışıklı dövüş varmış....bazı yöneticileri anlamak çok zor ve size hak veriyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

İşleminiz banka tarafından onaylanmadı, lütfen ödeme bilgileriniz kontrol edin.

Bende Maximum kartla ödeme yapamıyorum dünden beri..varmı benzer sorun yaşayan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepagam

Çok ilginçtir bir arkadaş 50 TL lık ürünü 150 TL den satıyordu ve çok ucuza satıyorum diyordu,bende sattiginiz urunun piyasa fiyatı bu dediğim için şikayet edildim ve uyari ceza aldim...yönetime neden uyari cezası verdiniz dedim , ben forum üyelerinin hakkini korkuyorum dedim ama ona rağmen bi cevap dahi yazmadım.Anladım ki danışıklı dövüş varmış....bazı yöneticileri anlamak çok zor ve size hak veriyorum...

İnanın hocam artık cılkını çıkardılar. Küfür mü ettik, hakaret mi ettik anlamıyorum. Şikayet edenler de ayrı bir tür, bu şikayetleri incelemeden onaylayan yöneticiler de ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

İşleminiz banka tarafından onaylanmadı, lütfen ödeme bilgileriniz kontrol edin.

Bende Maximum kartla ödeme yapamıyorum dünden beri..varmı benzer sorun yaşayan?

ben de aynı sorunu yaşıyorum. çözüm bulamadım henüz.
  • dün akşam ben maximum kartla alışveriş yaptım bugun arkadaşıma önerdim o da alacaktı ama maximum kart hatası alıyor o da...
  • Nasıl kaçırmışım ben bunu
  • Tam ödemeyi yaparken ürün bitti

• kontrol edin, dun ben baktigimda urun bitmisti, ancak ben kontrol ettikten sonra aldim yazan bircok kisi olmus. ara ara stok ekleniyor galiba. bu arada 3 tl normal bi fiyat. pasabahce zaten ayni kalitede baska markalara gore daha pahali bir marka.
  • YETISEMEDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Çok ilginçtir bir arkadaş 50 TL lık ürünü 150 TL den satıyordu ve çok ucuza satıyorum diyordu,bende sattiginiz urunun piyasa fiyatı bu dediğim için şikayet edildim ve uyari ceza aldim...yönetime neden uyari cezası verdiniz dedim , ben forum üyelerinin hakkini korkuyorum dedim ama ona rağmen bi cevap dahi yazmadım.Anladım ki danışıklı dövüş varmış....bazı yöneticileri anlamak çok zor ve size hak veriyorum...

İnanın hocam artık cılkını çıkardılar. Küfür mü ettik, hakaret mi ettik anlamıyorum. Şikayet edenler de ayrı bir tür, bu şikayetleri incelemeden onaylayan yöneticiler de ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

Urun geldi cok guzel ve buyuk kaliteli hissi var alt dip boyasi yamuk cikio sadece. Surahi vazo süs olarak kullanilabilecek harika birsey

alttakı ahşap zımbırtıyıda yolluyorlar mı :) valla merak ettım bende4 tane sıparsı ettım her ne kla hızmetse .. bedava mezar bulsak gırıcez artık o hale geldım sıcak fırsatlar sayesınde :))))))))))))))))))
  • quote:

" Yine kemirmişler " diye espirili bir dille yazdığım mesajı şikâyet edip, bu şikâyeti de değerlendirmeye alıp, mesajı silen yönetici arkadaşa en derin sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Ne cins insanlar var bu forumda. Bazen küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

İyi de mesajın resmen kemirgen hayvan manasına çıkıyor, silinmesi normal değil mi sence de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

" Yine kemirmişler " diye espirili bir dille yazdığım mesajı şikâyet edip, bu şikâyeti de değerlendirmeye alıp, mesajı silen yönetici arkadaşa en derin sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Ne cins insanlar var bu forumda. Bazen küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

İyi de mesajın resmen kemirgen hayvan manasına çıkıyor, silinmesi normal değil mi sence de?

Dostum ben o manada söylemedim ki. Yoksa ne haddime insanlara hayvan demek... İnsanlar çok fazla hassaslaştılar. O kadar asosyal hale gelmişiz ki, artık espiriden veya espiritüel bir dilden anladıkları yok insanların. Her şeyi o kadar ciddiye alıyoruz ki. Her neyse unut gitsin.

• Satın alamayanlar çok üzülmesin ben Dün 3 tane aldım bugün biri geldi (yeşil renkli olan) vazo mu desem şişe mi desem her ne ise, alt tarafındaki renk Tam Ortada değil, bir yana doğru daha fazla boyalı...
    sanki ürün defolu...
    İsteyene kargo ücreti alıcıdan bedava yollayayım ;-)

• quote:

Mukayese yapmayı bilmeyen insanları yönetici yaparlarsa olacağı tabiki bu. Benim de bir çok kez başıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Mukayese yapmayı bilmeyen insanları yönetici yaparlarsa olacağı tabiki bu. Benim de bir çok kez başıma geldi.

üzüldüğüm nokta haksızlığa uğramam ve forum daki arkadaşları korumak için yaptığım bi çaba idi.ama yönetici bunu nasıl algıladıda bana ceza verdi inanın anlamış değilim.yöneticilere de mesaj attım neden bana ceza verdiniz diye,cevap dahi yazmadılar.
    umarım belki burdan da görürlerde belki bizi muahattap alırlar..
    ilgilendiğiniz için teşekkürler ayrıca.demekki yalnız değilmişim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.