Şimdi Ara

hepsiburada Paşabahçe Workshop Karaf kargo bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi mağdur etmemek için daha pahalı ve kaliteli olan,Paşabahçe Bardak Karaf 250 cc ürünümüzü hiçbir fiyat farkı almadan tarafınıza
    gönderiyoruz.Memnun kalmazsanız ürünü iade edebilir , 14 gün içerisinde paranızı geri alabilirsiniz.
  • Haydaa mesaj attılar. Bardak kadar bişey gönderiyorlar. Daha pahalı demek nedir ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanDemirali kullanıcısına yanıt
    karaf demişler de başlıkta alakası yok bildiğin VAZO. üstünde de öyle yazıyor zaten. HB'nin yanlış bilgi girmesi.
  • Aynı mesajı ben de aldım. Dört adet sari etmiştim. Bakalım ne çıkacak.
  • 2 tane almıştım, mor olan geldi mavi olan için üstdeki mesajın aynısı gelmiş. yine mağdur ettin bizi hb istemiyorum bardağı birde iptal ve iade ilemi uğraşacağız, kargo eve gelse almasak oluyor mu?

• 250cc dediğin bir bardak sudur. Ben diğerini şekli için almıştım. En azından 360cc olanını gönderselerdi bari. Maksat zarar olsun diye göndersinler ben de onlara geri göndereyim.
  • Bende almıştım baktım 3 gündür göndermiyorlar en son bugün iptal ettim sıkıldım dedim ne yapacam karafı :D
  • gelen arkadaşlar resim atabilirler mi?
  • Bana da mail atmışlar.Ama içeriği nedir belli değil:

"Konu hakkında "http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1" linkinden bize mail göndererek bilgi verebilirsiniz

Hepsiburada.com

http://www.hepsiburada.com"

Bütün mail bu.Ben neye göre bilgi vereceğim bunlara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 29 Nisan 2015; 17:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bana da mail atmışlar.Ama içeriği nedir belli değil:

"Konu hakkında "http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1" linkinden bize mail göndererek bilgi verebilirsiniz

Hepsiburada.com

http://www.hepsiburada.com"

Bütün mail bu.Ben neye göre bilgi vereceğim bunlara?

Banada aynı mail gelmiş. İletişimden yazdım ne anlatmaya çalışıyorsunuz diye. Bakalım ne zaman dönüş olacak

• üşenmeyip geri gönderin bir de iade kargo maliyeti girsin. ancak böyle böyle adam olurlar. cinliğe bak yerine bir şey gönderip 3 liradan kurtaracak. nasıl olsa kimse iadeyle uğraşmaz düşüncesinin rahatlığı.
  • Bana da daha pahalı ürünü yolluyoruz demişler fiyat farkı 1 tl
    ayrıca ben mi yanlış yorumluyorum yoksa şöyle mi olması gerekirdi?

ürünü tedarik edemiyoruz dilerseniz fiyat farkı almadan 250cc bardak karafla değiştirebiliriz..bla bla bla neyse işte...

ürünü tedarik edemiyoruz diyip iptal etsinler bu ne çocuk gibi o yok bu var al bunu alamaz mısın der gibi...

sorusuna yanıt verilen olursa buradan paylaşsın arkadaşlar bilelim ona göre hareket edelim...
  • Direkt iptal edeyim,ugrasacak vaktim yok ki bu cakallarla.

• beyler dün mesaj yazmıştım HB ye bugun ürünlerinizi tedarik edeceğiz aldığınız ürünleri beklerseniz gelecek diye mail attılar.
    isterseniz siz de bi yoklayın
  • Bana da temin edemiyoruz isterseniz iptal edin dediler.Ben de siparişi iptal ettim.10 TL hediye çeki yollamışlar.
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Ben ürünleri istiyorum tedarik edin yollayın diye yanıt yazdım dün akşam..
    10 dakika önce mesaj atmaya başladılar ve şu an 12 tane aynı sms i telefonuma yollamış bulunuyorlar...

"talebiniz tarafımıza ulaşti. kısa süre içerisinde inceleyip bilgi vereceğiz" :P
  • Sipariş durumu "Kargo işlemlerine başlandı" olarak değişmiş.
  • Bana da 2 3 gün önce boş mesaj atmışlar, bugün mail geldi kargoya verildi diye, içerikte aldıklarım doğru gözüküyor, bakalım gelenler ne olacak. Ama keşke 10 tl lik çek vereydiler bu daha işime yarardı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bana da 2 3 gün önce boş mesaj atmışlar, bugün mail geldi kargoya verildi diye, içerikte aldıklarım doğru gözüküyor, bakalım gelenler ne olacak. Ama keşke 10 tl lik çek vereydiler bu daha işime yarardı :)

benimde durum birebir aynı. fakat ilk aldığım 2 yeşil karafı göndermişlerdi. yurtiçi kargo kargo ağırlıklarını sallama girmiyorsa, gelenler aldığımız ürünler, bardaklar o ağırlık yapmaz çünkü..
  • Bir mor bir de mavi almıştım, sağlam olarak geldi. Alttaki boyalı kısım tam ortada değil ama içine su koyunca dipten her yönde yukarı doğru güzel mavi bir efekt veriyor ve su mavi gibi güzel gözüküyor.İçine tam limon dilimi altına da maydanoz tutamı ve boyuna kadar su koymuşlar dekoratif görünüyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.