|
Hepsiburada platformu Sahte ürün satışı, Ben uğraştım siz uğraşmayın.
-
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Hepsiburada son zamanlarda replika ürün cenneti hâline geldi. Benim de aldığım 1-2 marka saat replika çıktı, iade etmiştim. Tüketici hakem heyetine başvurun, paranızı söke söke alırsınız.
Bir de bu tarz çakma ürün gelmesi durumunda sakın "ürün sahte" diye iade talebi oluşturmayın, firmalar işi yokuşa sürer ve hb de onlardan taraf olur. Yapmanız gereken tek şey " Cayma hakkı kapsamında ürünün iadesini talep ediyorum" diyerek geri yollamanız, bu kadar. Bu durumda iade talebini reddetmeleri ve hbnin mağazadan taraf olması daha güç bir hâle gelir; çünkü tüketici haklarına göre internetten aldığınız her ürünü 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade etme hakkına sahipsiniz.
-
20 yıldır kullanırım bu markayı zerre bilginiz olsa fotoğraflardan sahte olduğunu anlarsınız, yorum yazacam diye yazmissiniz -
En iyisi bim e arada geliyor bu marka oradan almak diyeceğim ama bim in sicili iyi değil oda çakma olabilir
Geçtimiz zamanda apple kabloları sahte imiş apple Türkiye sahte diyor bim gerçek diyordu ama sahte olduğu çıktı sonra -
Konuyu güncellemeyi unuttum ama skntili bir süreç sonrasında hb ürünü satıcıdan bağımsız iade aldı , mevcut piyasada ürün fiyatı arttığı için aradaki farkı çek olarak tanımladı. -
Bize sahte nike şapka gönderiler. Elimizdeki orijinal şapka ile karşılaştırıp, resimleri satıcıya yolladık hemen iade almıştı.
İşbu şartlardan ötürü artık sadece Hepsiburada satıcısından alış veriş yapmaktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 18 Mart 2022; 11:43:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X