Uygulama şartı derken? O bildirim için olmasın? |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (22. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 2 de gelmiş ve bitmiş bulunmakta kampanya bekleyenlere duyrulır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha önce kod aldıgım ıcn bana katılım yaptırmadı VPN ıle denedım Turkıye den katılım gereklı dedı gızlı sekme ıle yaptım olmadı kısaca alamadık
-
-
Uygulamayı yükledim bildirimde gelmedi. Nasil bir uygulamaysa sürekli reklam çıkıp duruyor ve reklam 15 sn falan sürüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok mu fazladan kodu olup kullanmayacak, yemek yiyelim 😅
Bu arada hem vpn’i engellemişler hem de aynı cihazı çünkü türk vpn kullanmama rağmen aynı cihazda tekrar alalmadım böylelikle daha adil olacaktır biri bot atıp tüm kodları alamayacak
Hocam uygulama yerine sporx instagram story’sinin bildirimlerini açabilirsiniz iki yerden paylaşıyorlar kampanyayı ayrıca kampanya hariç başka da story paylaşmıyorlar
Dediğiniz gibiyse güzel yapmışlar ama öyle olduğunu düşünmüyorum. 5000 kodun yani 5000 kişinin kodları 15 dakikada bitirebileceğine inanmıyorum. Kesinlikle engellemelere rağmen kodları sömürenler var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbette vardır ama dün 5 dk bile olmadan bitti 300bin’lik instagram sayfasında da paylaşılıyor kampanya aynı şekilde ve uygulamanın indirme sayısıda yüksek. Ben mesela dün bildirim gelir gelmez denememe rağmen alamadım . En azından tekil kullanıcının alma şansı arttı
Gelicek kod mail adresimizemi geliyor tarafini sec ekraninda cikmadi kod?
Bilen varsa aciklayabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koskoca Türkiye de 5000 ne ki? Birde 1 kişi birden fazla alabiliyorken. 12 dakika sürdü toplam bitmesi benim gördüğüm. Çok uzun bile sürdü.quote:
Orijinalden alıntı: Düşünenadam07
Dediğiniz gibiyse güzel yapmışlar ama öyle olduğunu düşünmüyorum. 5000 kodun yani 5000 kişinin kodları 15 dakikada bitirebileceğine inanmıyorum. Kesinlikle engellemelere rağmen kodları sömürenler var.
Bence maili girdikten sonra maile dogrulama kodu gelsin öyle alalım kodları.
Yoksa pek adil olmayacak.
Kendimde mecbur maili sallıyorum.
Yeni kod ne zaman gelecek
-
Hayır bir engelleme yok, ben kendi adıma 5 adet kod alabildim aynı cihaz tek yaptığım şey, wifi kullanmadım mobil veri kullandım her yeni kod alacağım zaman uçak moduna alıp çıkarıp (ip değişiyor) sayfayı yenileyip aldım.Siz de bu şekilde ne varsa sömürün kimse kusura bakmasın zaten sömürgenler belli bot yazıp 200-300 kod çekiyorlar.Hata kimde bot yazandamı? hayır madem kampanya yapıyosun adam gibi tasarla 5k kişi alacaksa daha önce alanlara verme kayıt oluştturt en basitinden sallamasyon form koymuş tıkladığın an veriyo ne anladık bu işten?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kampanya popeyes ve arbys eklenmis ama kodu ekleyince hata verdi bana
mevcutta ekli kodunuz varsa popeyes ve arby için de indirim düşüyor hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X