< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (24. sayfa)
-
-
tetikte olmak lazım o zaman
-
Aynen.Büyük İhtimalle. Mesai bitimi eleman düğmeye basacak gidecek :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
önce tanıdıklara bi kaç kod ayarlayıp sonra herkese açar sajsdjs :D
-
Olur mu olur valla.
-
Sporx başlamadı daha, değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kampanya ıle ılgılı sıparıste sorun yasadım
menu ıptal oldu ve para ıadesı gerceklesmedı
ınstagram a yazdım aramıyorlarda artık bıraktılar herhalde herseyı
ıptalllerde cok sorunlu bılgınız olsun
-
e vermiyor anında tıkladık
edit ; bildirim gelir gelmez tıkladım ama hem pc den hem de mobilden ilk 5000 kişi arasına giremediniz uyarısı aldım, alabilen varsa helal olsun valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 13 Aralık 2022; 18:6:53 > -
4dk da bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldık yine stokları ama ekleyecek no kalmadı. Satsam mı arkadaşlara mı versem bakacağız…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hızlı bir yöntemi var mı? ben aynı anda girdim alamadım millet stok depoluyor :D gerçi yöntemi olsa da paylaşmaz kimse, sağlık olsun afiyet olsun alanlara
-
Bi wifi bi mobil veri ile alabiliyorsunuz zaten mantıkta. Uçak modunu aç kapa yapana kadar veya modemi resetleyene kadar bitiyor çünkü.
Yani diyelim wifi üzerinden safariden aldınız wifi yı kapatıp chrome’dan da alıyorsunuz taktik bu
iki tane lazim bana dusunursen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 1 tane alamadım ki 2.yi düşünsem 🥲 safaride captcha kod geldi ama hatalı bile yapmadım anında bitti dedi 🥹
selamlar bana niye bildirim gelmiyor hocam🤔🥺
uygulamadan hiç mi bildirim gelmiyor haber vs
-
35 tıkla para kodum var diyelimki 60 liralık burger yiyecez kalan tutarımı kredi kartından yatırıyoruz ödemesi nasıl olıyor
Hepsiburada'nın verdiği yüzde 50'lik kod bir TıklaGelsin hesabında aktifken farklı bir TıklaGelsin hesabına da ekleyebiliyor muyuz? Yine günde bir kez faydalanmak şartıyla oluyor mu böyle bir şey?
-
Tabikide olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X