< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etienne Lantier -- 12 Aralık 2022; 1:22:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (23. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bulunduğum ilçede tıkla gelsin hizmeti yok ancak Ankara merkez de avm de tıkla gelsin burger King kodu kullanmak istiyorum gel al olarak avm gittiğimizde kullanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabı kı
-
-
Anlamadım hocam biraz daha açar mısınız. Restoranda qr okuyunca fazladan %kac geliyor
-
Ama 1 kez kazanım oluyormuş sadece. 15 lira olan. Diğerlerinde oranları daha düşük zaten
evet ama bakabilirsiniz üstte 20 tl falan da kazandım, muhtemelen kasiyer yanlış girmiş orda nasıl bir sistemleri var bilmiyorum
-
hepsiburada kampanyası bitti mi link göremiyorum yada tıklagelsinde o kampanya gözukmuyor
-
Devam ediyor. Kampanyalar kısmında var bende
-
-
Emin değilim ama o 800 tl için şuan kasalarında açık olması lazım. Eğer yolunuz yakında gidip telefonunuzdan gösterin nolur. Eğer dediğim gibiyse o miktarın diğer kısmının hepsini kasiyerden tahsilat edeceklerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tanıştık hocam çok gidip geldim ama hiç bişi demediler ben de sormadım dün farkettim açıkçası, bir sonraki gidişimde sorarım ama bunu nasıl düzeltebilirler böyle bişi varsa da bilemicem :(
-
zaten tıkla gelsın ustunden odemenın bıttıgı yerde retoranda qr okutmak manasız .. sadakat kartı degıl kı bu
-
kasiyer kendi teklif ediyor bunu zaten, ben ödemeyi online yaptım zaten dedim olsun size ekstradan tıkla para geliyor deyip okutturdu ben de şaşırdım 2 şubede de aynı şeyi yaşadım, bunu bilmiyor oluşunuz garipsemiyorum çünkü ben de bilmiyordum başta ama size nasıl hiç teklif etmediler? ya da biliyorsunuz da bu uygulamaya mı sitem ettiniz tam anlayamadım valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 12 Aralık 2022; 19:35:30 > -
tüm bildirimleri açtım bugün 1 tane olsun sporx kodu yakalamaya çalışıcam :D
-
Bildirim geldi mi ?
-
Gelmedi bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
henüz gelmedi hocam diğer günler maçtan ne kadar önce gelmişti alanlar söyleyebilir mi :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X