Şimdi Ara

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
69
Favori
90.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tıklagelsin kadar sorunlu bir uygulama ve bu kadar kötü hizmet görmedim. Eve teslimat seçeceğiyle popeyesdan tıkla para ve cüzdan kullanarak sipariş verdim. 1 saate sipariş gelmeyince çağrı merkezinden iptal ettim. Ama ödediğim ücret geri gelmedi. Kampanyaları iyi olmasa gel al siparişte dahi kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etienne Lantier -- 12 Aralık 2022; 1:22:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bulunduğum ilçede tıkla gelsin hizmeti yok ancak Ankara merkez de avm de tıkla gelsin burger King kodu kullanmak istiyorum gel al olarak avm gittiğimizde kullanabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

tabı kı

• Ben de diyorum niye az geliyor tık para kasiyer bi kaç kere qr okuturken tutarı yanlış girmiş demek ki

Bu arada bilmiyorum çoğunuz bilirsiniz ama restauranta gidince orda qr okutunca ekstra para geliyor yoksa 800 küsür falan sipariş vermedim 😂

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam biraz daha açar mısınız. Restoranda qr okuyunca fazladan %kac geliyor

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Valla 2 tane bk var burda ikisi de ben söylemeden qr okutmak ister misiniz diye söylüyor size nasıl demiyolar 😂

Ama 1 kez kazanım oluyormuş sadece. 15 lira olan. Diğerlerinde oranları daha düşük zaten

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

evet ama bakabilirsiniz üstte 20 tl falan da kazandım, muhtemelen kasiyer yanlış girmiş orda nasıl bir sistemleri var bilmiyorum

• hepsiburada kampanyası bitti mi link göremiyorum yada tıklagelsinde o kampanya gözukmuyor

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor. Kampanyalar kısmında var bende

• Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

* Buraya da ATALIM Kampanya görseli. Afiyet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiye özel sanırım dün 52.50 tl yükledim 10 tl gelmişti bugün 100 tl ve üzeri yüklemeye gelir diyor, bunu da bilmeyen varsa değerlendirebilir. Sepet tutarı kadar yükleme yaparsınız ek tıkla para geliyor 🤌🏻

Emin değilim ama o 800 tl için şuan kasalarında açık olması lazım. Eğer yolunuz yakında gidip telefonunuzdan gösterin nolur. Eğer dediğim gibiyse o miktarın diğer kısmının hepsini kasiyerden tahsilat edeceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HolyShop kullanıcısına yanıt

tanıştık hocam çok gidip geldim ama hiç bişi demediler ben de sormadım dün farkettim açıkçası, bir sonraki gidişimde sorarım ama bunu nasıl düzeltebilirler böyle bişi varsa da bilemicem :(

• HolyShop kullanıcısına yanıt

zaten tıkla gelsın ustunden odemenın bıttıgı yerde retoranda qr okutmak manasız .. sadakat kartı degıl kı bu

• omer14 kullanıcısına yanıt

kasiyer kendi teklif ediyor bunu zaten, ben ödemeyi online yaptım zaten dedim olsun size ekstradan tıkla para geliyor deyip okutturdu ben de şaşırdım 2 şubede de aynı şeyi yaşadım, bunu bilmiyor oluşunuz garipsemiyorum çünkü ben de bilmiyordum başta ama size nasıl hiç teklif etmediler? ya da biliyorsunuz da bu uygulamaya mı sitem ettiniz tam anlayamadım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 12 Aralık 2022; 19:35:30 >
  • tüm bildirimleri açtım bugün 1 tane olsun sporx kodu yakalamaya çalışıcam :D

Bildirim geldi mi ? Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] 

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Gelmedi bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt

henüz gelmedi hocam diğer günler maçtan ne kadar önce gelmişti alanlar söyleyebilir mi :D

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.