genelde 3/4 iade ederler ama size ilginç bir kampanya teklif etmişler. |
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (28. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhabalar kartı kapattığım için yıllık ücret peşin alınan ücret olduğu için kullanmadığım aylar için ücret de yeni yansıdığı için tamamını istedim Türkiye bankalar birliğine yazdım istedim kart ücretini iade etmişler 7 gün olmadı muhtemelen kartı geri actırabilirim de şimdi kartı açtırsam tekrar ücret yansıtırlar mı garanti olsun diye yeni kart mı istesem?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Aralık 2024; 12:0:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni kartta istesen,kartı yeniden açtırsanda bu kart aidatlı her türlü alırlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aidatlı olduğunu biliyorum zaten yeni kart bir 6 ay daha atar süreyi ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Aralık 2024; 12:9:48 >
Tamamda bu kartın şu an hiçbir cazibesi yok:)yani ne için kullanacaksın .
Hepsiburada premium ücretsiz yapıyor sırf ondan duruyor.
ee 1 yıl yapıyor onuda,bizim bitmek üzere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Aralık 2024; 12:31:8 >
arkadaslar merhaba kartı yeni aldım. 9 taksitli camasir makinesi alabilme imkanı tanıdı bana, iyi oldu. zaten premiuma uyeydim parasiyla, simdi karti alınca ucretsiz olması gerekmiyor mu? Hala yıllık para cekilecek yazıyor bilen var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datox -- 13 Aralık 2024; 5:56:2 > -
hepsiburadaya fiziksel karti eklediniz mi? ekledikten sonra ucretsiz olmasi lazim
-
Ben karti alali 2 ay falan oldu, yillik ucret simdilik yok, bir yil dolmadan kapatmayi dusunuyorum, bu ay 30 bin tl alisveris yaptim 100 tl puan gelmedi, premium disinda bir avantaji yok, kart ucreti gelecekse yil donumunde mi gelir 6. Ayda mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6. Ayda yansıdı yapı kredi 6. Ayda yansıtıyor kart ücretini
Kart aktif oldukça üyelik devam etmeyecek miydi? Yanlış mı hatırlıyorum?
quote:
Hediye Hepsiburada Premium uyeligin 21 Aralik 2024 tarihinde sona erecek. Premiuma gecerek avantajlarini kullanmaya devam edebilirsin.Premiuma gecmek icin tiklaB001
Yanlış hatırlamışım
.quote:
Ücretsiz Premium üyeliği 1 yıl boyunca geçerlidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 14 Aralık 2024; 10:9:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
peki diğer ücreti 18. ayda mı alacak?
-
Merhabalar ilk başta karta başvuru yaparken buradaki arkadaşlar kart aidatı konusunda hepsiburadanın yardımcı olduğunu söylemişti. Bunun için şimdi hepsiburadayı mı aramam gerek yoksa bankaya mı anlamadım. 666tl yansıtılmış. Hepsiburada bakiye olarak yüklüyor deniliyordu, şimdi aradım bizim öyle bir işlemimiz yok denildi.
Ben de öyle biliyordum. Bence sonradan değiştirmişler.
Ben bankayi aradim hocam. iptal ettiler direk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum. Sizlerin mesajından sonra bankayı aradım, 6 aylık kalma sözüme karşılık kart ücretini iade ettiler. Zaten içeride 9 aylık kredi kartı taksidim bulunuyor.
ben de öyle biliyordum. 1 yıl doldu, premium üyelik sonlandı. yapı krediden yeni SMS gelmedi. yapı kredi çağrı merkezin aradım, hepsiburada ile görüşün dediler. hepsiburada çağrı merkezini aradım. premium üyelik hediyesi bir defalık yani 1 yıl oluyor. bundan sonra ücretli olarak premium üyeliği almanız gerekiyor dediler.
kısacası bu kartın avantajı ilk 1 yıl. sonrasında bir avantajı yok. gerçi ben kart aidatı ödemeyeceğim için kartı kapatmayı düşünmüyorum ama 666 lira kart aidatıyla kullanacaklar için hiç bir anlamı olmayan bir kart ilk yıl sonrası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 22 Aralık 2024; 13:40:1 >
Premium üye olsak Kargo ücreti , kazandırdığı world puanlar yemeksepeti ve hepsiburada alışverişi + hepsipay puanı bu kartı cazip kılmıyor mu, daha avantajlıları var mı tavsiye? Artı yada eksi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her alisverisimi mumkun oldugunca hepsipay qr ile yapiyorum %3 hepsipara veriyor, o paralarla evin ufak tefek ihtiyaclarini aliyorum, bazen cocuklara ucuz oyuncaklar aliyorum. aslinda bundan baska ekstra cazibesi yok ama ufak seylere bile kargo ucretsiz yapmasi psikolojik rahatlik veriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X