Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
80
Favori
78.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valal bedava premium vermese direkt iptal

kendi kartına taksit yapmayıp axese 3 taksit yapan hbnin kartını ne yapayım yoksa

mecbur axessle aldım ürünü

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende zaten kayıtlı favori kart da seçili premium bedava 1 yılla sınırlı olmasa kart kayıtlı olduğu sürece olsa iyiydi temmuzda dolacak benim kart aidatı kesecekler birde Aralık da iade almaya çalışcam bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Kasım 2024; 14:15:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

ben kartı ilk çıktığında almıştım, o zaman 1 yıllık üyelik kodu geliyordu kod ile yıllık premium almıştım o yüzden kaydetmeden kullanıyordum, aralık başında 1 yıl bitecek ama kayıtlılarda da sıkıntı var sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ben şuan puan vermede sıkıntı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de hep altı taksit gözüküyor dokuz taksit olmuyor sebebi nedir müşteri hizmetleri de çözemedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir ürün bakıyorum 4 banka peşin fiyatına 6 taksit yapıyor ama kendi kartları 3 taksitten sonrasına fark alıyor bu ne saçmalıktır

• Kasımda yaptığım alışverişte yüzde 5 puanı vermemişti, az önce kontrol ettim puan yüklenmiş

• kuveyt kartı 12 vade farksız bunun kartı 3 den sonra kol böreği bune yaw

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

valla öyle hem de 5000 TL üstüne

• Arkadaşlar Hepsiburada worldcarda bu ay aidat yansıyacak kapattırdı mı mantıklı yoksa yapı kredi aidat iadesi konusunda yardımcı oluyor mu Hepsiburada da sık kullanıyorum kartı premium üyeliği de ücretsiz bu karttan kaynaklı kararsız kaldım.

Diyelim kartı kapattık ardından 1 ay sonra tekrar kart istersem aidat direk yansır mı bir 6 ay daha atar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Aralık 2024; 17:28:0 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bundan başka worldkartın var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Aidatsız eko var hocam birde

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Premium worldu marttan önce mi almıştın?

Temmuzda almıştım

• 1.yılın sonunda yansıyor diye biliyorum aidatı, ayrıca premium muafiyeti de 1 yıl..temmuzda aldıysan temmuza kadar muafiyetin var...

ykb 6. ayda affetmez alir :)

ayrica musteri hizmetleri "size ucretsiz" diye ozel olarak belirtmediyse muafiyet olmuyor :)

• Arkadaşlar 6 Aralık yani bu gece kesilen ekstreye 666 TL yıllık kart ücreti yansıtmışlar aradım iade ederiz ama 11 ay boyunca worldpuan toplayarak kart ücretini toplamanız gerekir diyelim 100 TL kaldı 11 ay sonunda onu alırız dedi mantıksız geldi bana bu bu şekilde ödemiş oluyorum zaten kart ücretini dedim kartı kapattırdım kart ücreti peşin alınan bir ücret 1 yıl boyunca kullanmak için alınır mantığıyla ücreti iade istesem alabilir miyim acaba kartı bugün kapattırdım birde yapı kredi de direk kapanıyor mu normalde 7 gün sonunda kapanır diye biliyorum uygulamada kapalı diye yazıyor yanında ararlar mı tekrar kartı kapatmayın vs diye kapandı mı yoksa şuan bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Aralık 2024; 13:10:48 >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Premium world çokta işime yaramadı,alırkende ücretsiz dediler...ywn çizerlerse de kapatırım zaten ykb world aylardır bitik durumda kampanyası bile yok..

mh size kartı verirken ücretsiz denişse sorun yok. demek istediğim şu: herkese ücretsiz değil. daha önce burada okuyup herkese ücretsizmiş sanıp alanlar aidat çıkınca tepki gösteriyorlar. bu yüzden bilgi vermek için yazdım

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.