Bu kart ilk çıktığında sanki hepsiburada premium üyeliği sürekli olarak ücretsiz olacak şekilde reklamını yaptılar. Şimdi ise ilk yıl ücretsiz sonra ücretli gibi anlaşılıyor. |
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (31. sayfa)

-
-
961,5 aidat yansımış aradığımda puanla ödeme teklif edildi henüz kabul etmedim farklı çözüm tavsiyesi olan var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aidat neden almiyorlar senden acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar puan teklif edildi ?
-
Puanı eksiye düşürecek kazandıkça ödücez
berbat
-
🥲 napçaz hocam?
Cahilliğimi bilgisizliği mazur görün, en son 10 sene oldu arabam olalı.
Eskiden OGS ve sonrada kartlı geçiş vardı. Yeni araç alımı da OGS bakayım dedim sanırım kalkmış.
HGS var tek alternatifi yok heralde.
HGS nereden nasıl alınır. Eskiden bazı yerler 4 geç 3 öde, yüzde indirim , bizden al kart bedeli verme kampanyaları vardı diye duymuştum.
Kimi PTT dyor, kimi benzin istasyonu diyor, kimi bankadan al diyor, bilgi kirliği var.
Sizlerden tecrübesi deneyimi olanlar beni bilgilendirşrse çok iyi olur
Nereden almak daha avantajlı
Nereden alırsam ve ödemesi avantajlı olur. Bankadan alırsam PTT den ödenmez miş vs
Bankalardan veya benzikliklerden almanın avantaj veya dezavantajı varmı
Yani Denizbank tan başvursam online, Denizbank kredi kartım yok , ödemesini vadesizden mi çekiyor. Başka ödeme olmuyor mu ?
Ziraat mobilde trafik ceza ödeme gördüm ama HGS satınalma göremedim.
Birkaç bankada hesap vs var HGS bedeli ödemeden alma imkanı olan yer varmı, yada en uygun nereden alınır.
Nereden alırsan alayım HGS için bazı bankaların kampanyası kimde fazla olur, 4geç 3öde, yuzde 10 indirim vs varmı yoksa ben yanlışmı anımsıyorum.
Çok soru sordum, umarım bilgilendirip bilinçlendirirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2015 den beri hgs kullanıyorum, kampanya , %10 indirim vs şimdiye kadar hiç denk gelmedim. Belki yeni hgs çıkarttığınız zaman etiket bedeli almayan bankalar vardır o kadar. Bende ki garanti bankasından, kredi kartıma bağlı ama isterseniz hesabada bağlayabilirsiniz. Ptt yerine bankalardan almanız kullanım kolaylığı açısından daha iyidir diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tşk...
-
Ben birkaç takip ettiğim yere atarken HepsiBurada premium YKB WorldCard başllığınada atmışım, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
siz rastlamamışsınız demekki , 2015 den sonra da çokça defa denk geldim.
birkaç kredikart , kampanya vs takipğ ediyorum. buralardan bilenblere denk gelirim diye sordum. emekli maaşımı ziraate vs taşımadan belki dedim vardır.
işbankasının 300TL indiriminden bahsetmişler forumdaşlar. şubat2025 sonuna kadar geçerli imiş. Vakıfbankta sanırım ziraat gibi emekli maaş taşıyana yada oradan alana HGS etiketi bedava imiş. Bunları yeni paylaştı forumdaşlar sağolsun. İşbankası mantıklı olacak eğer yetiştirebilirsem şubat sonuna kadar. Olmadı mart ayında vakıfbank a emekli maaş taşımakta mantıklı olacak. Ama hala umutluyum belki bir kampanyaya denk gelip bir forumdaş paylaşır diye.
örnekleyim.
Yeni Hgs etiketiniz ve ilk dört geçişinizden biri Deniz’den!
https://denizbonus.com/kampanyalar/hgs-etiketi-gecis-kampanyasi
- 29 Nisan - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında DenizBank kredi kartınıza tanımlayacağınız yeni HGS etiketinizi MobilDeniz, internet bankacılığı, iletişim merkezi ve şubelerimizden kanallarından ücretsiz alabilirsiniz.
YapıKredi Hgs Etiketi 1 TL Ve 4 Kere Geç 1 Kere Ücretsiz Kampanyası
Buna göre, 22 Mart – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında yeni HGS etiketi HGS etiketi Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve tüm Yapı Kredi şubelerinden 70 TL yerine 1 TL’ye alınabilecek.
2024-12-27 emekli vatandaşlar maaşını Ziraat Bankasına taşıdığında ücretsiz HGS (hızlı geçiş sistemi) etiketi ücretsiz
bunlar eski kampanyalar dönem dönem birden hortlayıveriyor.
birde şöyle sıkıntı yaşayanların D.Haber forumda paylaştıkları var.
- hgs almayın. gecerseniz otoyoldan o gün internetten ödeyin. 800tl mi gasp ettiler. hgs üzerinden gecmediğim yerden gecmişim gibi yaparak. plaka hatası duzeltiliyor ama hgsde geri alamıyorsunuz.
- aracıma hgs almadım geçtikten sonra internetten kredi kartıyla ödüyorum.
-
şu sayfadan görüp ödeyebilirsin. cezaya düşmüyor.
https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama
GÜNCEL HGS KAMPANYALARI forumdaşlardan bildirilen.
1-
https://www.isbank.com.tr/kampanyalar/ilk-kez-hgs-alan-musterilerimize-ozel-maxipuan-firsati
Bankamızdan ilk HGS'nizi alın, size özel 300 TL MaxiPuan fırsatından yararlanın!
Geçişler artık hem hızlı hem kazançlı! Şubat sonuna kadar Bankamızdan ilk kez HGS alan müşterilerimize özel, 300 TL MaxiPuan kazanma fırsatından yararlanın.
Kampanyadan yararlanabilmek için bireysel nitelikli müşterilerimizin 13.02.2025-28.02.2025 tarihleri arasında Bankamızdan HGS almış olması gerekmektedir.
Bankamızdan alınan HGS karşılığında 300 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır.
Ödüle hak kazanan müşterilere 02.03.2025 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde MaxiPuan ödülü yüklenecektir.
Kampanya sadece kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni alınacak HGS’ler için geçerlidir.
MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde müşterimize ait açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet bireysel nitelikli kredi kartı ya da bankamatik kartı olması gerekmektedir. Aidatsız özellikli kredi kartlarına ödül yüklenemeyecektir.
Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilir.
Kazanılan MaxiPuan’lar bir sonraki ayın son gününe kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan MaxiPuan’lar geri alınacaktır.
2-
https://www.vakifbank.com.tr/tr/bireysel/emekli-maas-ve-promosyon-odemeleri/emekli-promosyon-paketi
https://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi-2025
Maaşını VakıfBank’a taşıyan SGK emeklilerine özel 27.000 TL'ye varan ödeme!
Kampanya Bitiş Tarihi
30 Nisan 2025
Maaşını VakıfBank'a taşıyacak SGK emeklilerimize, 12.000 TL'ye varan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1.500 TL'ye, 10 ayda 15.000 TL'ye varan nakit ödeme fırsatı.
- Kampanyadan 1 Şubat 2025-30 Nisan 2025 tarihleri arasında SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyacak veya yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emeklilerimiz faydalanabilecektir.
Maaş hesapları kullanılarak VakıfBank Mobil aracılığıyla tanımlanacak düzenli EFT/Havale talimatları dahil olmak üzere, yapılacak Havale, EFT ve FAST (Anlık Ödeme) işlemlerinden masraf alınmamaktadır.
Aracınızla otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz.
Ayrıcalıklarla dolu Bankamız kredi kartlarından, kart aidatı alınmayacaktır. (MilPlus Kredi Kartları, Platinum Plus Metal Kredi Kartları ve bunlara ait ek kartlar hariç olmak üzere)
-
Rica ederim. Para gaspına yada plaka okumamazlığına ben rastlamadım. Bazıları hgs etiketi yapıştırmayın zaten plakadan okuyor diyor ama ben öyle bir hata yaptım, bu sefer bariyerli gişelerde bariyer açılmadı ücret ödedim. Şuan o durum düzeltildi mi bilmiyorum. Bilginize.
hah işte o dediğiniz de gelir beni bulur, ben katakulli işlerden uzak dururum başkasına hiç denk gelmez bana anında gelir bulur . astarı yüzünü geçer.
Emekli maaşımı taşırsam VAKIFBANK benim maaşıma 10bin TL 3 yıllık promosyon veriyor artı 10 ay boyunca kredikart harcamasına 1500*10ay 15bin veriyor, bankadan emekli maaşı aldığımca birçok masraf ya yok ya indirimliymiş, HGS etiketide alınmıyormuş ( HGS kartı değil etiketi )
ben maaşı vakıfbanka taşımayı planlamıyorum bazı sebeblerden ötürü akbankta .5 yıldır duruyorum , temmuzdan sonra zaten Akbank tan kurtulacağım. İŞBANKASINDA hesabım ve bankakartım var, kredikartı zorunluğu yok imiş. Eğer kredili mevduat vs hesaba gerek kalmadan HGS alınıyor ise 300TL indirim ile ona meyilleneceğim yetiştiirebilirsem bu ay sonuna kadar. Olmadı ya vakıfbank önümüzdeki ay, yada umarım işime daha çok yarayacak bir banka kampanyası paylaşırsa forumdaşlar oraya başvuracağım.
konu başlığı harici oldu ama ben gibi birilerinin işine umarım yarar...
ilave/ekleme bazı benim için dayatmalar var mesela kredikartı almak istemesem , vadesizi kredili olarak yapıyor, ptt nin belirlediği tutarın altına düştüğü anda otomatik borçlandırıp komisyon faiz alıyormuş.
Aidatsız özellikli kredi kartlarına ödül yüklenemeyecektir.
https://www.isbank.com.tr/hizli-gecis-sistemi-hgs
işbankasının ücretleri
HGS Etiket Ücreti 2024
HGS ürününü etiket veya kart olmak üzere iki farklı şekilde temin edebilirsiniz. HGS Etiketi için HGS başvuru ücreti 175 TL, HGS Kartı için ise 325 TL’dir.
HGS Ödeme
HGS yükleme işlemleri, İş Bankası Kredi Kartı'nızdan ya da nakit çekime açık ek hesap limiti bulunan Vadesiz TL hesabınızdan yapılır. Şubeniz, HGS yüklemesi için sizden talimat almak durumundadır.
- HGS etiket/kartınızın ilk aktivasyonu sırasında PTT’nin araç sınıfına göre belirlemiş olduğu minimum yükleme tutarının geçişlerde kullanılmak üzere HGS’ye yüklenmesi gerekmektedir.
- İlk yükleme tutarının asgari limitleri 1. sınıf araçlar için 400 TL, 2. sınıf araçlar için 450 TL, 3. sınıf araçlar için 600 TL, 4. sınıf araçlar için 800 TL, 5. sınıf araçlar için 900 TL, 6. sınıf araçlar için 170 TL’dir.
HGSOtomatik YüklemeAlt Limit Yüklemeİlk Yükleme1.Sınıf390 TL390 TL 400 TL
İLAVE:
AKBANK da bir kampanya var
https://www.akbank.com/1e1-bankacilik/ayricaliklar-dunyasi/hgs-odemelerinde-indirim
1e1 Ayrıcalıklar Dünyası’nda HGS ödemelerinde indirim fırsatı sizi bekliyor. Akbank kartları ile yapılan HGS ödemelerinde %50 indirim.
- Müşterinin kampanyadan faydalanabilmesi için Akbank Mobil'de yer alan Kampanyalar menüsündeki "1e1 Ayrıcalıklar Dünyası" programı altındaki "HGS Ödemelerinde %50 İndirim" kampanyasına tıklayıp Programa Katıl demesi gerekir. Programa katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
- Kampanya 31 Aralık 2025 tarihine kadar geçerlidir.
- Kampanya kapsamında tüm Akbank kartları ile Akbank tarafından alınmış etiketlere yapılacak tüm HGS yüklemelerinden %50 indirim kazanılır.
- İşlem başına en fazla 250 TL indirim kazanılabilir.
- İndirim aylık olarak 250 TL ile sınırlıdır.
- Kampanya tüm Akbank kartlarında geçerlidir.
- Yalnızca HGS yüklemelerinde geçerlidir.
- Aynı gün yapılan tüm işlemler geçerlidir.
en sonunda denk geldi BUGÜN REVİZE OLDU kalbim temizmiş yahu. Hem etiket hem de ilk ödeme kampanyası 24şubat itibariyle başladı vakıfbank ta
detaylar burda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 25 Şubat 2025; 10:6:58 >
-
1 yıllık kart kullanan arkadaşlar, premium üyelikleriniz iptal oldu mu yoksa devam ediyor mu?
+1
bende buna göre hareket edeceğim, 6 ay sonra ekstrenizde kredikart yıllık aidat çıkınca bizi arayın yardımcı oluruz dediler. Ben bu lafı ve sanki hepsi burada preum bu kart sahibi olduğum ve ödemede seçili olunca hep premıum üyelk ücretinden muaf olucağım , yani yılda bir yıllık üyelik uzayacak diye yönelendirildim, algı yatarıltı sorduğum zaman, hem hepsiburada hem YKB beni yanılttı ( yanlış anlamadım ama algıyı çok iyi yarattılar ) sonra forumdan yazışmaları okuyunca tamam dedim kandık bu işin cazibesine.
duruma göre bakalım ykb yıllık aidatı yani kart bedelini tamamen geri mi verecek, puan mı verecek, yoksa gene %75 hatta %50 sinimi geri ödeyecek.
hepsiburada 1 yılık tan sonra yenilendi diyen var, ama münferit gibi. Bunlar ykb ve premıum ile ilişkimizi sonlandırma kriterleri.
-
Bugün kart aidatı yansıtılmıştı kart iptali için aradım direk %75 iade verdiler 6 ay kapatmama sözüne bende uzatmadım kabul ettim premium sadece 1 yıllık devam ederse 6ay sonra kartı kapatırım
Kart kampanya yönünden çöp olmaya başladı iyice hb de bile doğru düzgün bir kampanyası yok
yapacak birşey yok ödeyeceksin ücret yansıdı çünkü
o yüzden ben kart ücreti alınmadan önce arıyorum kartı iptal edin diyorum
neden diyorlar kart ücreti alacaksınız diyorum
birkaç gün sonra arıyorlar iptal etmeyin diyorlar kart ücreti almayalım ok diyorum devam ediyorum
-
Kartı geçen sene aldım bugün hb premium iptal oldu,1 yıldan sonra artık ücretsiz hb premium hizmeti vermiyormuş.Kapattim bende kartı, bazı arkadaşların ücretsiz 1 yıl uzatmış sanırım bana çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hgs ile falan sakın uğraşma, yüklemesi bi dert hadi para yükledin ona bile mantık dışı komisyon kesiyo. hgs falan almadan direk geçiyosun araçla 15 gün içinde bu siteden kredi kartı veya banka kartıyla ödüyosun. bazı bankalar vergi saydığından 3 veya 6 ya bölüyo ektradan
https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama.aspx?lang=tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X