Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
81
Favori
83.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır. Ödemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Eklediğiniz kartıniz internet alisverislerinize kapalı yada limit yoksa parayı cekememis olabilir.
    Ara ara kontrol edin limiti görürse cekebilir, cekemezse de 1 ay sonra tahsilatsizliktan premium u iptal edebilirler

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Sanırım PC den yapı Kredi İnternet bankacılığına giriş yaparak kart bilgilerinden görülüyordu ama ayrıntıyı hatırlamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    O zaman en iyisi eklediğim kartı silmek.

Birinci kart eko kart, ikinci kart Hepsiburada premium kart yapmıştım. YKB kart aidatı alınmayacak demişti. O yüzden bedava premium devam ediyor diye düşünmüştüm ama ondan değilse durum tehlikeli demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 23 Mart 2025; 18:44:40 >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan yapı kredi İnternet bankaciligina girip aşağıdaki menülere basarak kart aidatli mı degil mi belli oluyor.

Kartlarim > Kart Hizmetleri > Puan İşlemleri > Kartı Seç > Yıllık Üyelik Ücreti İşlemleri

Yıllık Üyelik yansıma tarihi 01.01.1900 yazıyorsa aidat yoktur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    kontrol ettim. 01.01.1900 yazıyor. kart aidatı yokmuş ama hepsiburada premium için karttan para çekebiliyor sanırım. bu parayı çekemesin diye hepsiburada hesabına eklediğim sanal kartı silmek mi lazım?

• egridereli kullanıcısına yanıt

bende bu dediğiniz yerden kontrol ettim.

adios premium kartıma yıllık aidat son yansıyan tarih gözükmekte.

crystal kartıma 01.01.1900 yazıyor. kartı alalı 4 ay oldu. müşteri hizmetlerini aradım 2 ay sonra aidat yansıyacak dedi.

müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye dayanarak "orada 01.01.1900 ü görmek o karta şu ana kadar aidat gelmediği anlamı taşır ama gelmeyeceği anlamı taşımaz" tabi her müşteri hizmetlerine güven olmuyor. bilgisiz olanlar çokça olabiliyor tam güvenemedim açıkcası.

• emreeeeee E kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri doğru söylemiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.