Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
81
Favori
83.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir işe yarayacak diye aldık, anca verdiği 1 yıllık hb oldu.

• Broon kullanıcısına yanıt

aynen, o da bitmek üzere.. bari 1 sene daha uzatsalar da bi işe yarasa...

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt

kaçak olduğu için ceza kesmiyorlar mı?

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl oldu nisanda bitiyor benimde 1 yıllık süre önlemimizi alalım bizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Kartı kapattım , maalesef bilgim yok dostum.

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Komisyon kesildiğini yeni gördüm, benimki garanti bankasında komisyon yok. Ayrıca hgs olmayınca bariyerli gişelerden nasıl geçiyorsunuz ? Ben hgs aldım yapıştırmadım bariyer açılmadı. Hgs alın yapıştırın kafanız rahat etsin.

• byrmbrk B kullanıcısına yanıt
    Aidat kart ekstresinde alışveriş satırlarıyla aynı kısımda mı görünüyordu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğan grubu bu siteyi Kazaklara satmadan önce ciro ve müşteri sayısını yüksek göstermek için böyle bir proje oluşturdu. Karlı olmadığı kesin. Yeni sahipleri yavaş yavaş bu projeyi de rafa kaldıracaklardır. Hepsiburada satılır satılmaz market ve su sipariş bölümü de kapatılmıştı. Bu world premium çok yeni olduğu için şimdilik dokunmamış olabilirler.

Burada daha önce yazdığım gibi bu kartı çıkartırken sadece ilk yıl premium ücretsiz olacak şeklinde bir tanıtım yoktu, sanki bu kartın sahipleri premium'u sürekli olarak ücretsiz kullanacak algısı yarattılar.

Rezalet gerçekten.

• techaddict T kullanıcısına yanıt

evet klasik world kartlarda kart ücreti şeklinde alışveriş gibi görünüyor. Bu da öyledir.

• Bende iki adet YK world kart var. Dİğerinden ücret kesildiği için bundan kesmeyeceğiz, tek karttan alınır demişlerdi. Bakalım göreceğiz bu ay sonu 1 yıl doluyor.

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    Pandemiden sonra hep zarar açıklamış hepsiburada, kazaklar bi karta bakmaz.

• Kartı kullanıpta 1 yılı dolduranlardan ücret çekiyorum premium üyeliği için arkadaşlar yoksa uzattı mı süreyi nedir durum ?

• kart ücreti kesmişlerdi 666 tl, ben de unutmuştum, geçen aradım, 333 tl iade ettiler.
    kart ücreti yansıdıktan sonra 90 gün içinde aramak gerekiyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Benden çekmeye çalıştı kart alışverişe kapalı olduğu için çekemedi bende kartı iptal ettirip vodafone'nun verdiği 12 aylık hb premium kodu ile bir yıl uzattım.

Arkadaşımın'da bitiyordu kartı hb uygulamadan sildi daha sonra alışveriş yaparken tekrar ekledi,sonrasında yapı krediden mesaj gelmiş 1 yıl uzattık diye.Bir deneyin sizde

• Arkadaşlar Hepsiburada premium kartı iptal etmiştim şimdi tekrar o karttan alsam tekrar uzatır mı 1 yıl?

• benim 19 aralıkta premium üyeliğin sona erdi diye SMS geldi. 18 ocakta premium'a hoşgeldiniz diye 2. bir mesaj geldi ve premium üyeliğim 1 yıl daha uzatıldı. kredi kartı ekstrelerime baktım. herhangi bir ücret alındığını göremedim.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

herhangibir aidat odemis miydiniz ?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı aidatı ödemiş olabilir misiniz hocam?

• Bende bu kartı ne zaman aldığımı hatırlamıyorum aidat ödeyip ödemediğimi de hatırlamıyorum. Kolayca öğrenebilir miyiz tek tek geçmiş ekstreleri hiç karıştırmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ekoya bağlı olarak almıştım 1 sene dolacak aidat yok 2 gün sonra premium bitecek bakalım

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.