Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
583
Cevap
79
Favori
77.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    World puan vermiyor mu ?
  • melihgs kullanıcısına yanıt

veriyor evet

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt

kart aidati var miydi bu kartta ? 666 tl gordum yanlıstir herhalde ? (dogruysa iade sansi var mi )

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Aidat var evet, konunun önceki sayfalarında nasıl iade alınacağına dair yazılar var. Kapatmama sözüne iade ediyorlar.

Eko kartı olup ek kart olarak bu kartı alanlar, aidat ödemediklerini söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 26 Aralık 2024; 10:41:11 >
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Ben de Eko kart olduğu halde Hepsiburada premium kredi kartından aidat alacağını söylediler

ben de 24 Aralık itibariyle 666₺ kart aidatı yansımadan iptal ettim: ahyaaak

müşteri hizmetlerindrn arayan bayan da haşin çıktı bana aidatın yarısını vereceğiz falan da demedi world puanla ödersiniz dedi hay bin kunduz

fazla konuşamadık kapattı bu nasıl mutlu müşteri yapı Kredi müşteri hizmetleri anlamadım canları cehenneme

zaten world puan kazanılmıyor ki Yapı Kredi kartından artık

Bir daha da aramadılar zaten hepsiburadan alacak bir şeyim de kalmadı

gelecek yıl 2025 ocakta Yapı Kredikart aidatı 986 mı ne olacak demişlerdi
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Yapı Kredi üzerinden başvuru yapmak gerekiyormuş ek kart olarak gözükmesi için öyle yazmışlardı burada. Ona da el atmışlarsa bilemem tabi.
  • Bu kartı aldım ama ne doğru düzgün bir faydasını gördüm ne avantajını, arkadaşlar bu kart dümdüz bir şey. Diğer bankaların sunduğu kartlara daha fazla avantaj sunuluyor resmen.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Düz World karttan daha avantajı var mesela neyini beğenmediniz ? Açıklarsanız diğer arkadaşlara yardımcı olur.

Düz world karta göre gerçekten avantajlı mı? Bende çok bir ekstrasını görmedim. Çevrilebiliyorsa farklı bir karta çevireyim diye düşünüyordum.

• E006 E kullanıcısına yanıt
    Düz world kart kullanmaktan daha avantajlı tabi. Yemeksepeti ve hepsiburada alışverişlerinde para kazandırıyor. Bu uygulamaları hiç kullanmıyorsanız farklı bir kart bakabilirsiniz tabi.

Evet bu ikisinde avantajı ama yıllık ücreti hb premium kartın daha fazla sanırım. İade almak da zorlaştı artık

• E006 E kullanıcısına yanıt
    Aidatı world gold kartla aynı 666 tl. Getirisine göre ideal. Aidatsız kartlara yönelin siz, onlarda taksit yapıyor.
    Mesela ne avantajı var ben farketmedim. Söylerseniz faydalı olabilir
  • Broon kullanıcısına yanıt

Dişe dokunur hiç bir avantajı yok, çöplük. Güncel aidatı da 965 tl. Bulaşmayın

• austin kullanıcısına yanıt
    Olayın ilginç tarafı Hepsiburada da falanda bir faydasını görmüyorum. En son garantiye taksit imkanı vardı bu karta yoktu.
  • Şikayet edenler aidatsız kartlara geçsin arkadaşlar, ben çok faydasını görüyorum. Faydasız gereksiz bulanlar için bir çok seçenek var :)
  • @wolkien sağolsun daha doğru yerden bilgi edinmek için yol yordam gösterdi :P

• Alıntı

metni:
    Sözleşme değişikliği: 01.01.2025 itibarıyla Hepsiburada Premium Worldcard yıllık üyelik ücreti, kartın kullanımını takip eden yıl için asıl kart için 961,50 TL, ek kart için 480,75 TL, Geçmiş Dönem Hesap Özeti Arşiv Araştırma Ücreti 14,50 TL olarak güncellenecektir. Ücret artışı ile ilgili genel uygulama kurallarına web sitemizde bulunan faiz ve ücretler sayfasından ulaşabilirsiniz
  • 960 tl ,kim niye ödesin şu karta..1 senedir cebimde bi halta yaradığı yok.. kartı geç, Hepsiburada bile bitti satıldıktan sonra.. premium üyelikleri bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ocak 2025; 11:11:6 >
  • Çıktığı günden itibaren kullanıyorum. Genel olarak world kartlarda avantajlar müthiş azaldı. Fakat HB'den sık alışveriş yapanlar için bu kart avantajlı.

Alışverişlerde hem hb puan birikiyor hem de worldpuan veriyor. Bu iki puanı alışverişlerde aynı anda kullanabiliyorsunuz. Ara sıra belirli alışverişe sepette karta özel 50-100 tl indirim yapıyor. Kargo avantajı da var, ufak tefek alışverişleri de kargo bedava alabiliyorsunuz.

Kartı alırken aidat için İki kart varsa birisine yansıtılır diğeri ücretsiz olur demişlerdi, bende iki worldkart var, göreceğiz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 7 Ocak 2025; 16:49:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.