< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Eylül 2024; 3:25:37 > |
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (25. sayfa)
-
-
direk hepsiburada uzerınde basvuru yaptım -
rica etsem karta sahip olan biri MSI 12GB Rtx 4070Tİ – Gaming Pc Ddr5 – Intel Core I7 Kf Fiyatı (hepsiburada.com) ürünün taksit seçeneklerine bakabilir mi ? gerçekten vade farksız 9 taksit yapıyorsa kartı alacağım çünkü
-
gecmis olsun ödemek zorundasınız aidatlı bir kart.
Aidatı talep etmeleri kanunlarımıza göre de yasaldır.
%50 oranında puan tanımlamalarını belirtin belki yarı yarıya maliyeti azalabilirsiniz -
Ödemek istemiyorsanız ve kartı kullanmayacaksanız kartı iptal ettirin ve aidatı geri isteyin. Vermezlerse BDDK'ya şikayet edin. Kartı kapattırırsanız 12 ay dolmadığı için sizden aidat alamazlar. BDDK'ya da 6 ay kullandım, yıllık aidat yıl olmadan yansıttılar, iadesini istiyorum dersiniz. -
Baktım yapıyor. -
Teşekkür ederim
-
Şu üründe peşin fiyatına 9 taksit yapıyor mu, bakabilir misiniz?
www.hepsiburada.comDreamstar Nova 4K Lisanslı Android TV Box Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dreamstar-nova-4k-lisansli-android-tv-box-pm-HBC00005B0UOH
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 4 Ekim 2024; 18:35:57 > -
Hayır -
Peşin fiyatına 9 taksitle öde
Hepsiburada’dan yapacağın 13.000 TL ve üzeri alışverişlerde vade farksız 9 taksitle ödeme fırsatından yararlanabilirsin.
-
Hepsiburada premium kart, platinium dan daha iyi midir. Bunu alırsam platinium iptal mi etmeliyim sizce?
Aynı bankadan birden fazla kart kullanmak pek mantıklı gelmiyor. Limitleri ortak olacak nede olsa -
13000'e 9 taksit mi oldu? biz bu kartı 6000'e 12 taksit diye almıştık, koşulları bu kadar değiştirmek hiç etik değil. cardfinans trendyol kart da öyle, 6 taksit yapıyor diye aldık artık yapmıyor.
-
Devlet kısıtlamıştır. -
Yapı kredi kredi kartım var. Hepsiburada karta da başvurdum onaylandı. Onun için de ayrıca kart aidatı ödeyecek miyim? Ödememek için yol var mı?
-
müşteri hizmetleri size farklı bir bilgi vermediyse evet her kart için ayrı aidat alınıyor. yılın başında veya geçen sene ilk kartını kapatmazsan "bağlı kart" oluşturup o bağlı karta aidat alınmayacak tarzı kampanyaları vardı ama müşteri hizmetleri doğrudan böyle bir şeyi size söylemesi lazım. genel geçer bir şey değil yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 22 Ekim 2024; 2:32:19 > -
taksit yapar diye aldık, yapıyor yapmasına da deli gibi komisyon alıyor. Ne espirisi kaldı ki o zaman, bir de reklamlı kart taşıyoruz...
-
4.000 TL – 13.000 TL arası alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit, 3 taksit üzerindeki taksitlerde vade farkı uygulanmaktadır.
13.000 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit uygulanmaktadır.
Vade farksız taksitler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan ürünler için geçerlidir.
BDDK izin vermiyor demek ki. -
Ben de yapıkredi maaş müşterisiyim. Adios premium world kartımı kart ücretinden muaf bir şekilde kullanıyorum. Yapıkredi müşteri hizmetlerini arayıp hb premium world kart başvurusu yapmak istediğimi fakat kart ücreti alınıp alınmayacağını sordum. Maaş müşterisi olduğumu da söyledim. Kart başvurunuzu yaptıktan sonra ekranlarımızda görebiliyoruz dedi. Başvurayım sonrasında kart ücretini ekranda görürsem söylerim dilerseniz iptal ederim hemen dedi. Başvuruyu yaptı ve sonrasında 666 tl ödeme alınacak dedi. ilk 6 ay içinde iptal ederseniz yıllık kullanım ücreti ödemeden iptal etmiş olursunuz. Hatta 5. ay içinde ararsanız tam olarak ne zaman yıllık kullanım ücreti kesilecek söyleyebiliriz dedi. Yansıdığı zamanda ise iadesini isterseniz. Değerlendirilip size tamamını almayalım, bir kısmını almayalım ya da tamamını ödemelisiniz şeklinde dönüş yapılır dedi.
-
Bende 8. aydayım şuanlık yansıyan bir ücret olmadı. Tabi bunların sağı solu belli olmaz :) -
5. ayda belli oluyormuş ya arayıp sorabilirsiniz ne zaman yansıtılacak ya da yansıtılacak mı diye :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X