Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
72
Favori
72.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne zaman aldınız hocam sepette bilgileri yazınca direkt çıktı mı 12 taksit seçeneği. hb satıcı şartı yok o zaman

• yunus00541 Y kullanıcısına yanıt
    Almadım, şimdi denedim. Ödeme seçeneğinde 12 taksit açılıyor.
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

kesin bilgi mi hocam?

• Müşteri hizmetleri kaynak, arayıp bir sorun isterseniz..
  • Bu dönek firma taksidi 9'a düşürmüş..Banner hala 12

• FerreT kullanıcısına yanıt
    Peşin taksit yapıyor diye aldık. Diğer kartlardan hiçbir farkı kalmamış. Hatta Paraf Kart fiyat farkı daha düşük. Saçmalık.
  • ben 6 ay önce ilk çıktığında almıştım. 28 ağustos itibariyle 666tl kart ücreti yansımış, son 3 aydır da hiç kullanmıyorum. kesinlikle iade etmediler. yazmadığım yer kalmadı. en son bddk'ya yazacağım.

ben başvuru yaparken aktif kredi kartı kullananlara ikinci kart ek kart olduğu için aidat alınmıyor demişlerdi, bunu birçok arkadaş müşteri hizmetlerinden de teyit etmiş olmasına rağmen kart aidatı aldılar ve başvururken zaten şartlar belliydi deyip çamura yatıyorlar.

ilk aidat kartı aldıktan 6 ay sonra , sonraki aidatlar yılda bir defa yansıyormuş.

illa premium alacaksınız kendiniz ödeseniz çok daha uyguna gelir, hem sadece ihtiyaç olunca alırsın. bu karta 666 tl verilecek bir durum yok kesinlikle.

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    nerden başvurdun? ses kayıtlarını dinlet öyle kolay peşini bırakma.
  • Peşin fiyatına taksit sayısını 12 den 9 a düşürmüşler sanırım. Görsel reklamlarda da 9 diye düzenlemişler. Devlet el mi attı bu taksit işine, diğer bankalar maks 6 olmuş 6 taksit üstü vade farkı gözüküyor. Hepsiburada world kart vade farksız 9 gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 30 Ağustos 2024; 1:46:22 >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

sikayetvar, kendi sitesi, whatsapp ve telefondan

BDDK ya da başvur hocam, hatta THH iyi bir çözüm olabilir
    Bi kere yaptıkları doğru değil,ana karta bağlı olan kartlardan aidat alınmayacak dediler, verdiler kartları, ee şimdi 660 lira geçirmek nedir, lakin görüşme kayıtları kendi aleyhlerine olacağı için o topa girmezler.. demek ki aynısını bizede yapacaklar..
  • Broon kullanıcısına yanıt

yapı kredi web sitesi üzerinden açılan dosyaya 15 dakika sonra cevap vermişler. verilen cevap otomatik ve kredi kartı ücretinin yasal altyapısı olduğunu anlatan bir yazı, hatta mesaj sonunda dilerseniz BDDK'ya da başvurabilirsiniz demişler.    yani oraya da başvursan sonuç değişmez demesine getirmişler

İlk 50000 aidatsız diye her yerde reklam çeviren onlardı, normal bir şekilde müşteri aidatlı kart almış durumu değil.
  • adamlar iyice kurnaz esnaflığa dönmüş görünüyor. kampanyalar kurudu gitti, ücretsiz denilen kartlara aidat yansımaya başlamış. inaktif yatırım hesaplarından bakım ücreti almıyorlardu onu da kesmeye başlamışlar. şikayet oluşturunca klasik bu ücret yasal, beğenmiyorsan bddk'ya şikayet et metnini yolluyorlar, müşteri memnuniyetinden iyice uzaklaştılar.

• Selamlar arkadaşlar. Hepsiburada'dan peşin fiyatına taksitle beyaz eşya almak istiyorum, sadece Vakıfbank kredi kartım var ama Hepsiburada buna hiç taksit yapmıyor, Trendyol peşin fiyatına 3 taksite kadar yapıyor aslında ama o da bana yetmiyor, ayrıca bazı ürünler Hepsiburada kampanyaları ile daha uygun oluyor. O yüzden online alışverişlerde peşin fiyatına en fazla taksit imkanı sunan avantajlı bir kart arıyorum.

- Yapıkredi Premium Worldcard: Peşin fiyatına 9 taksit (Yıllık kart aidatı 666 TL) 

- Akbank Axess: Peşin fiyatına 6 taksit (Yıllık kart aidatı 630 TL)

- Garanti Bonus: Peşin fiyatına 6 taksit (Yıllık kart aidatı 583 TL)

Yukarıdaki 3 kart da hem Hepsiburada hem de Trendyol için peşin fiyatına 6 taksite kadar yapıyor, Yapıkredi, Hepsiburada için ayrıca +3 daha ekleyip 9 taksite kadar yapıyor.

Özetle sizce sırf +3 taksit daha fazlası ve 1 yıllık ücretsiz Hepsiburada premium üyelik için (ki şu anda da aylık ödeme yaparak premium üyelik kullanıyorum zaten) Yapıkredi premium world kart mı çıkartmalıyım yoksa 6 taksite kadar razı olursam Garanti ya da Akbank da fazlası ile işimi görür mü ve bu ikisinden hangisinin mobil uygulaması daha sade ve anlaşılır, hangisinin faiz oranları daha düşüktür ve diğer avantajları daha fazladır. Deneyimli arkadaşlar bilgilendirebilirse minnettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 1 Eylül 2024; 16:3:17 >

• Eğer ana karta bağlı premium karttan aidat işi kesinleştiyse, iptal ettirelim kartları, neticede o aidatı kazandırmıyor kesinlikle
  • Kartı almıştım aidat yansimadan iptal ettim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.